Προς το περιεχόμενο

Θέλω μπαταρίες για το UPS της APC 1400VA

DJJordan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μου χαρίσανε το συγκεκριμένο ups με χαλασμένες μπαταρίες, οι οποίες είναι 2χ12V 17Ah, εκεί που βρήκα καινούριες, κοστίζουν 60? η μία!

Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να βρω μπαταρίες πιο οικονομικά;

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα βρεις πολύ πιο φτηνά από ?60.

Ενδεικτικά, για το δικό μου το 500άρι την πήρα ?24. Και υπολόγισε επίσης ότι η μπαταρία που θα βρεις πρέπει και να χωράει μέσα στο UPS, αυτό δεν είναι αυτονόητο. Καλύτερα όταν πας να την πάρεις, να έχει μαζί σου και την παλιά ή να έχεις πάρει τις διαστάσεις της.

Δημοσ.

100? είναι πολλά, δεν τις βρίσκω φθηνότερα, του χω βάλει 2 μπαταρίες που βρήκα στα 7.2 Ah αντί για 17Ah που ήταν οι δικές του, αν αγοράσω άλλες 2 και τις συνδέσω παράλληλα θα βγάλει 14.4 Ah, αυτές έχουν το πολύ 40?, θα κάνω δουλειά έτσι; με τις 2 φορτίζονται μεν, αλλά χωρίς παροχή ΔΕΗ δεν κρατάει ούτε δεπτερόλεπτο ακόμα και με σβηστό το pc

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ πάντως προτείνω να πάρεις τις σωστές...έτσι και αλλίως το ups στο χάρισαν...

1400αρι APC για 100 euro δεν είναι και άσχημα

Δημοσ.

Εγώ πρόσφατα άλλαξα μπαταρία στο 600άρι της Mustec και έβαλα άλλη μάρκα μπαταρία απο ότι είχε και παραπάνω amper και βλέπω μεγάλη διαφορά στην διάρκεια της ;)

Δημοσ.

Φίλε μου πρόσφατα που έψαχνα μπαταρίες ups για ένα φίλο τις πιο φθηνές τις βρήκα στην Αθήνα στα μαγαζιά που είναι στην Κάνιγγος. Πήρα το ups πήγα και βρήκα ότι ήθελα και πιο φθηνά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...