Προς το περιεχόμενο

μεταφορα κεφιρ

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θε΄λω να μεταφερω με αεροπλανο μια μικρη ποσοτητα Κεφιρ (ελπιζω να ξερετε τι ειναι αυτο) το θεμα ειναι οτι δν το αφηνουν να μεταφερθει με χειραποσκευη και αυτο επειδη ειναι ζωντανο θελει οξυγονο και λιγο γαλα.

Ξερει λοιπον καποιος καποιο τροπο ετσι οστε αν το βαλω στην βαλιτσα να μεινει ζωντανο για περιπου 4 ωρες.

Ευχαριστω...

Δημοσ.
Καλησπερα,

Θε΄λω να μεταφερω με αεροπλανο μια μικρη ποσοτητα Κεφιρ (ελπιζω να ξερετε τι ειναι αυτο) το θεμα ειναι οτι δν το αφηνουν να μεταφερθει με χειραποσκευη και αυτο επειδη ειναι ζωντανο θελει οξυγονο και λιγο γαλα.

Ξερει λοιπον καποιος καποιο τροπο ετσι οστε αν το βαλω στην βαλιτσα να μεινει ζωντανο για περιπου 4 ωρες.

Ευχαριστω...

Στο μπουκάλι του προηγούμενου post πως μπαίνει το οξυγόνο ?

Φαντάζομαι ότι μπορείς να το μεταφέρεις με τον ίδιο τρόπο που το εξάγουν στην Αμερική κλπ κλπ

Μου θυμίζει κάτι από τα Gremlins και την μπαρούφα των "ζωντανών" γιαουρτιών !

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπερα,

Ευχαριστω...

Δηλαδή αυτό πως το πουλάνε? Ανοιχτό για να "αναπνέει"???

Εκτός αν θέλεις να μεταφέρεις ότι το τελικό προϊόν αλλά τους σπόρους (ή ότι άλλο είναι η πρώτη ύλη), που θέλουν ειδικές συνθήκες μεταφοράς, οπότε δεν έχω ιδεα!

B)

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα και να χαλάσει άμα το βάλεις στη βαλίτσα σου. Ωστόσο αυτό με το οξυγόνο δεν το κατάλαβα αλλά τέσπα. Επίσης επειδή θέλει σχετικά χαμηλή θερμοκρασία μπορείς να το βάλεις σε κάποιο φορητό ψυγέιο (θερμός) και δν θα υπάρξει προβ.

Δημοσ.

...απ' ό,τι θυμάμαι από παλιάααααααα, η μάνα μου διατηρούσε μια χαρά κεφίρ μέσα σ' ένα βάζο (με βιδωμένο καπάκι) με γάλα. Δε θυμάμαι να του βάζει μάσκα οξυγόνου. Απλά βαλ' το σ' ένα θερμός που σου είπαν, που δε θα σπάσει, και χωσ' το στη βαλίτσα.

billdanos , ένας μύκητας είναι, που κάνει αποικίες (όπως όλοι οι μύκητες που σέβονται τον εαυτό τους), συγκεκριμένα μέσα στο γάλα (και το "ξυνίζει") και το ίδιο μοιάζει με...λαπαδιασμένο κους-κους (άσπρα μπιλάκια). Δεν παίζουν ούτε σπόροι, ούτε κάποια "ιδιαίτερή του κατάσταση". Απλά μύκητας που πολλαπλασιάζεται είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...