Προς το περιεχόμενο

εχω 23 db κλειδωνω στα 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατοχος 4νετ απο τον φεβρουαριο και απο την πρωτη μερα ξεκινησαν τα προβληματα.απο 14 σε 16 και μετα σε 8 6 4 mbs.εφερα τεχνικο της 4νετ και βρεθηκε προβλημα στα καλωδια του οτε.ηρτθε ο οτε σημερα και εκλεισε την βλαβη λεγοντας προβλημα παροχου.και του λεω πως ειναι προβλημα παροχου?αφου τα καλωδια ειανι δικα σου?εκανα καταγγελια και περιμενω.και ολα αυτα επειδη δεν θελουν να αλλαξουν ζευγη.στατιστικα ρουτερ

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 8252 kbps

Upstream Rate: 859 kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 5 db

Downstream Line Attenuation: 23 db

Upstream Line Attenuation: 4.5 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 21 db

Δημοσ.

παρτους ενα τηλεφωνακι και ξεχεσε τους....χτεσ απο 17-18 που ειμουν κλειδωνα στα 5...τους πειρα κια τους ξεχεσα που λες και το δηλωσε ως βλαβη....μου ζητησε και ενα κινητο για να με οαρει να μου πει...το ευτιαξαν γρηγορα...αλλα να σου πω αλαξες τιποτα στην συνδεσμολογια σου? μηπως τσακιζει πουθενα το καλωδι οτου τηλεφωνου που παει στο router και χαλαει το σημα?

εγω ειμαι με 28db down και 8.7db up

Δημοσ.

εχω βαλει κ ρουτερ στον κατανεμητη με τα ιδια αποτελεσματα με το σπιτι.δεν μπορω να παρω τον οτε γιατι ειμαι 4νετ.τι αλλο να κανω?

Δημοσ.

στη forthnet να παρεις οχι στον οτε. (801 100 9000) παρε και περιμενε καπια στιγμη θα το σηκοσουν 13 λεπτα περιμενα χτες αλλα αξιζε τον κοπο....πες τους οτι εχει πεσει πολυ η τα χητητα σου δηλαδη απο 14-6 ποσα ηταν επεσες στα 4-5

Δημοσ.

με πηραν το πρωι αλλα επειδη ο οτε δεν εχει κλεισει την βλαβη δεν μπορω να ξαναδηλωσω βλαβη.εχω δηλωσει 6 βλαβες σε λιγοτερο απο ενα μηνα.εχω βαρεθει πια.

Δημοσ.

τωρα δεν μου ερχετε κατι αλλο που μπορει να φτεει....στην αναμονη απο οτε....κανενας αλλος τιποτα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...