Koromaru Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 καλημέρα παιδιά! έμαθα ότι το allou έχει deals for you για τα βραχιολάκια δηλαδή 1+1 δώρο δευτέρα και τρίτη. Ωστόσο βλέπω στο site ότι το πάρκο λειτουργεί 5:00 το απόγευμα με 11 το βράδυ (από πότε??). Επειδή στον γυρισμό θα πρέπει να προλάβουμε τελευταία μετρό (και για αεροδρομίου) πρέπει να είμαστε το αργότερο 11 στο σύνταγμα. Αξίζει να δώσουμε τώρα 10 ευρώ ο καθένας για 4-5 ώρες παιχνίδι?? Μου φαίνεται υπερβολικό, ενώ παλιά βγάζαμε 17 ευρώ για όλη την μέρα. Γνωρίζει κανείς πόσους πόντους είναι το κάθε παιχνίδι με την κάρτα?
Koromaru Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 θυμάμαι όταν ήμασταν μικροί το κάναμε ολοήμερη Ίσως είναι υπερβολικό τώρα, έχεις δίκιο, και μιλάω για 10 χρόνια πριν. Απλώς δεν ξέρω και τι παίζει με τον κόσμο αυτόν τον καιρό (και κυρίως τις μέρες που έχει deals for you) γιατί αν έχει ουρές και κόσμο, θα φάμε και ώρα περιμένοντας...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Προσωπικά για εμένα θα ήταν πολύ λίγο, οπότε δεν θα πήγαινα...
idomeneas7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δεν εχω πετύχει ποτέ πολύ κόσμο στο Αλλού, όπως σε πάρκα του εξωτερικού που περιμένεις 1-2 ώρες για rides. Δεν πρέπει να έχω κάτσει ποτέ 4 ώρες.
Koromaru Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δεν εχω πετύχει ποτέ πολύ κόσμο στο Αλλού, όπως σε πάρκα του εξωτερικού που περιμένεις 1-2 ώρες για rides. Δεν πρέπει να έχω κάτσει ποτέ 4 ώρες. παλαιότερα τα σαββατοκύριακα είχε αρκετή ουρά θυμάμαι. μπορεί να γίνεται κάτι αντίστοιχο τώρα δευτέρες-τρίτες λόγω της προσφοράς. Αν πάμε τελικά, θα ποστάρω για το πόσο κόσμο είχε.
glykouliko_eleftheraki Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Γεια σας!!μπορειτε να μου πειτε πως παω στο Allou fun park απο τα Μέγαρα;;;(αμα μπορειτε να μου απαντησετε οσο πιο γρηγορα μπορειτε γτ θελω να παω αυτην την εβδομαδα και δεν ξερω πως)Ευχαριστώ
*nenya* Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Γλυκουλικο ελευθερακι, μπαινεις στα google maps, βαζεις σημειο εκκίνησης και σημειο προορισμου και σου λεει αναλυτικα πως να πας (ειτε με αυτοκινητο, ειτε με τα ΜΜΜ, ειτε με τα ποδαρακια). 1
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δεν χρειάζεται καν Google map. Στο Site του Allou έχει αναλυτικότατες οδηγίες για το πως να έρθεις με οποιοδήποτε μέσο.
glykouliko_eleftheraki Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 johntehgreek προσπαθω να το βρω αλλα δεεεεενννν....
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 johntehgreek προσπαθω να το βρω αλλα δεεεεενννν....Λεωφορείο από μέγαρα, μπαίνεις Αθήνα, λες στον οδηγό να σε αφήσει στη Θηβών. Μόλις κατεβείς, πας στην πρώτη στάση κατά μήκος της Θηβών και περιμένεις για 703 ή 845. Η στάση που κατεβαίνεις είναι έξω από το village και λέγεται Γ νεκροταφείο. Το allou είναι δίπλα, 5 λεπτά με τα πόδια.
stelios18120 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Που το θυμήθηκες το allou; Μόνη σ θα εισαι...είναι τα τελευταία χρόνια άδειο και έρημο. Έχει πέσει 90% η κίνηση εκεί
d_gkal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 θελω να κατεβω απο θεσσαλονικη για το αλου και το αττικο ζωολογικο παρκο. οκ και λίγο ακρόπολη... με αμάξι είναι οκ οι διαδρομες? πάρκινγκ? να προτιμησω μμμ???
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 θελω να κατεβω απο θεσσαλονικη για το αλου και το αττικο ζωολογικο παρκο. οκ και λίγο ακρόπολη... με αμάξι είναι οκ οι διαδρομες? πάρκινγκ? να προτιμησω μμμ??? Έχει κάτω από το village parking, OK δρόμοι χωρίς κίνηση ειδικά απόγευμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα