Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μπαταρία Casio exz8


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου εφεραν δωρο μια ψηφιακη φωτογραφικη casio exz8 κι οταν πηγα να βαλω την μπαταρια για φορτιση η λυχνια αναβοσβηνε κοκκινη.Στις οδηγιες ανεφερε οτι αν η λυχνια αναβοσβηνει τοτε μαλλον εχει προβλημα η μπαταρια η δεν εχει μπει καλα στο charger.

Υπαρχει περιπτωση καινουρφια μπαταρια να τα εχει φτησει,να εχει αποφορτιστει και γιαυτο να μην φορτισει?την εχω μεσα στο charger πανω απο 12 ωρες και τπτ.οταν την βαζω στη μεσα στη φωτογραφικη μηχανη δεν ανοιγει τπτ,σα να μην υπαρχει η μπαταρια...:-( επειδη δεν εχω προσβαση στο καταστημα απο το οποιο μου την αγορασαν,απο που αλλου μπορω να αγορασω τετοια μπαταρια(casio n-20)?την βρισκω σε φωτογραφεία,στο γερμανο ή μονο σε μαγαζια με ηλεκτικα ειδη τυπου πλαισιο?ευχαριστω εκ των προτερων.Κριμα καινουργια μηχανη και χαρηκα μολις την ειδα...:-(:fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντα υπάρχει περίπτωση μια ηλεκτρονική συσκευή χωρίς κανένα απολύτως (προφανή) να μη δουλεύει μόλις τη βγάλεις από το κουτί της. Είναι η περίφημη περίpτωση "dead-on-arrival", και είναι ο λόγος που όταν αγοράζουμε μια συσκευή τη δοκιμάζουμε επιτόπου πριν φύγουμε από το κατάστημα, γιατί αν είναι λαμόγιο ο υπεύθυνος δεν θα μας αναγνωρίσει τπτ, σου λέει "πήγες σπίτι και τη χάλασες, δεν σε καλύπτω", οπότε ξεκινάμε καυγά (παλιά μας τέχνη κόσκινο).

 

επί του παρόντος, επειδή εσύ την πήρες δώρο:

-πάνε σε έναν Γερμανό ή Δήσιο ή κάποιον άλλον ηλεκτρονικό να σου μετρήσει τη μπαταρία. Αν είναι τζούφια θα σου το πεί αμέσως. Επίσης μπορούν να σου ελέγξουν αν ο φορτιστής δίνει ρεύμα σωστά.

-Αν είναι έτσι, βάλε τον τύπο της μπαταρίας στο skroutz και σίγουρα θα βρεις να πάρεις. Αν πάρεις γνήσια, ΟΚ, αλλά κοστίζει 30-50% παραπάνω από "συμβατή". Αν προτιμήσεις την τελευταία, πάρε από αναγνωρισμένο μαγαζί με φωτογραφικά, και να σου δώσουν κάποια μάρκα που να την έχουν δοκιμάσει και να την εγγυώνται. Κακή ποιότητα μπαταρίας σημαίνει κακή διαχείρηση ενέργειας, άρα και θερμοκρασίας, δηλαδή από κακές φωτογραφίες (κι όμως) μέχρι ζημιά στη μηχανή σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...