Προς το περιεχόμενο

PSP ωρα παιχνιδιου

Χρηστος πΑλΑβΟς

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To pacman.

Αλήθεια δεν σου έφτασε το 12ωρο στο ps3? :P

Μεγαλούτσικο είναι το gta... αλλα @@. Αν όντως παςμε τους ρυθμούς που λές και δεν είσαι εντελώς νιούφης θα το ξεπετάξεις σύντομα :P

Δημοσ.
Το psp πως γινεται να μπει στο internet εχω rourer με wifi τι πρεπει να κανω????

Αν και εισαι off topic ...Πηγαινεις στο Network Settings και μετα Infrastucture Mode->New Connection.Εκειθα σκαναρεις και λογικα θα βρει το ρουτερ σου.Θα σωσεις τις ρυθμισεις και καθε φορα που θα ανοιγεις τον explorer του PSP θα μπαινει αυτοματα ή θα σου ζηταει να διαλεξεις την συνδεση του royter σου.Στη δημιουργια συνδεσης αφησε τα ολα αυτοματα

Δημοσ.
Αν και εισαι off topic ...Πηγαινεις στο Network Settings και μετα Infrastucture Mode->New Connection.Εκειθα σκαναρεις και λογικα θα βρει το ρουτερ σου.Θα σωσεις τις ρυθμισεις και καθε φορα που θα ανοιγεις τον explorer του PSP θα μπαινει αυτοματα ή θα σου ζηταει να διαλεξεις την συνδεση του royter σου.Στη δημιουργια συνδεσης αφησε τα ολα αυτοματα

Συγνωμη που ειμουνα οf topik βιαστικα.Αμα εχω αλλο πεοβλημα θα παω σε αλλο θεμα ;);)

Δημοσ.
Συγνωμη που ειμουνα οf topik βιαστικα.Αμα εχω αλλο πεοβλημα θα παω σε αλλο θεμα ;);)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφροδισιακό νοσημα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

είναι κολλητικό??? :-D

Πάντως κι εγώ ψηφίζω GTA ;)

Δημοσ.

να είστε καλά ρε παιδιά το περίβλημα σας μου έφτιαξε την μέρα,κρατιέμαι από τα γέλια βραδιάτικα :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...