Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 ΓΙΑ το psp ποιο ειναι το μεγαλυτερο παιχνιδι που υπαρχει???? :cry:
klainmaingr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 To pacman. Αλήθεια δεν σου έφτασε το 12ωρο στο ps3? Μεγαλούτσικο είναι το gta... αλλα @@. Αν όντως παςμε τους ρυθμούς που λές και δεν είσαι εντελώς νιούφης θα το ξεπετάξεις σύντομα
Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 λες ε??? παντως το gta liberty city το τελιωσα σε 3 εβδομαδες: p:P
klainmaingr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Λίγος Δοκίμασε και το ff7 crisis core και το castlevania x chronicles αλλα να πας για 100%
Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Το psp πως γινεται να μπει στο internet εχω rourer με wifi τι πρεπει να κανω????
stefanos_79 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Το psp πως γινεται να μπει στο internet εχω rourer με wifi τι πρεπει να κανω???? Αν και εισαι off topic ...Πηγαινεις στο Network Settings και μετα Infrastucture Mode->New Connection.Εκειθα σκαναρεις και λογικα θα βρει το ρουτερ σου.Θα σωσεις τις ρυθμισεις και καθε φορα που θα ανοιγεις τον explorer του PSP θα μπαινει αυτοματα ή θα σου ζηταει να διαλεξεις την συνδεση του royter σου.Στη δημιουργια συνδεσης αφησε τα ολα αυτοματα
Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Αν και εισαι off topic ...Πηγαινεις στο Network Settings και μετα Infrastucture Mode->New Connection.Εκειθα σκαναρεις και λογικα θα βρει το ρουτερ σου.Θα σωσεις τις ρυθμισεις και καθε φορα που θα ανοιγεις τον explorer του PSP θα μπαινει αυτοματα ή θα σου ζηταει να διαλεξεις την συνδεση του royter σου.Στη δημιουργια συνδεσης αφησε τα ολα αυτοματα Συγνωμη που ειμουνα οf topik βιαστικα.Αμα εχω αλλο πεοβλημα θα παω σε αλλο θεμα ;)
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Συγνωμη που ειμουνα οf topik βιαστικα.Αμα εχω αλλο πεοβλημα θα παω σε αλλο θεμα ;) :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αφροδισιακό νοσημα;
Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 :lol::lol::lol::lol::lol::lol:Αφροδισιακό νοσημα; και αυτο απροσεξια μου το πεοβλημα:eek::eek::eek::eek::eek::-(:-(:-(:-(:-(:
S2Katana Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Χαχα, new member issues!Καλως ήρθες... Και εγώ θεωρώ πως τα GTA είναι καλή λύση.
Cyberbob Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Συγνωμη που ειμουνα οf topik βιαστικα.Αμα εχω αλλο πεοβλημα θα παω σε αλλο θεμα ;) είναι κολλητικό??? Πάντως κι εγώ ψηφίζω GTA
stefanos_79 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Και το God of War Chain of Olympus το βρηκα λιγο μεγαλο
snik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 να είστε καλά ρε παιδιά το περίβλημα σας μου έφτιαξε την μέρα,κρατιέμαι από τα γέλια βραδιάτικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.