Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με 2.41 firmware στο ps3

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν κατέβασε την αναβάθμιση 2.41 και άρχισε το install κόλλησε ξαφνικά στο 30% και μου βγάζει συνεχώς το εξής μήνυμα στην οθόνη:

"An error occured during the update operation.Contact technical support for assistance. (8002F1C1).

Δεν έχει κουμπί cancel και το ίδιο συμβαίνει όταν κρατάω πατημένο το κουμπί απενεργοποίησης και το επανεκκινώ μετά.

Γνωρίζει κανένας τι να κάνω;Προφανώς η Sony θα ανοίξει από Δευτέρα πλέον, γιατί στο τηλέφωνο δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της.

Δημοσ.

Περαστικά φιλαράκι.

Εύχομαι να έχεις το 40άρι τουλάχιστον γιατί αν έχεις το 60 θα πάει χαμένο και θα σου δώσουν 40...

UPDATE:: Been two weeks now since this problem, and sure enough, 56% freeze everytime still. BUT, after talking with about 5 people over the course of these weeks and trying everything from hard reboots, to reseting the hard drive, I finally got somebody that just said, yeah, it's broke, we don't know why, we'll just exchange it. So, for anybody that has the error code 8002f1c1, just go ahead and call sony and tell them the error code. They should just direct you on how to do an exchange. The girl told me that they'll just have to try to restore it manually or just trash it b/c of some internal hardware error or something. I hate to lose all my saved crap, but hell, it's better than paying for another one. ALSO, if your warranty is expired, be prepared to pay $150 for a new one. I bought mine on launch (nov 17 last year) and they were pretty helpful in giving me some leeway by a couple weeks so you shouldn't have that problem unless you just get a chump.
Δημοσ.

Σύνδεσε το σκληρό δίσκο του PS3 με το pc σου και κάνε του ένα format,ξανατοποθέτησέ τον στο PS3 και θα ξανακάνει format και ειναι πολύ πιθανόν να σου δουλέψει.Το διάβασα σε sites του εξωτερικού και σε κάποιους δούλεψε,σε άλλους όχι.

Δημοσ.
Περαστικά φιλαράκι.

Εύχομαι να έχεις το 40άρι τουλάχιστον γιατί αν έχεις το 60 θα πάει χαμένο και θα σου δώσουν 40...

Εεε οχι δεν ισχυει κατι τετοιο.. Εγω ειχα πολυ προσφατα προβλημα με το ps3, το 60αρι και το εκανα αντικατασταση με 60αρι..

Δεν γινεται αντικατασταση 60αρι με 40αρι αλλιως πρεπει να απαιτησετε χρηματα συγκεκριμενα την διαφορα των δυο εκδοσεων ( περιπου 210 ευρω+)..

Υπαρχει νομος : Αντικατασταση γινεται μονο με αντικειμενο ιδιας ή μεγαλυτερης αξιας!!

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Πήγα να κάνω τη δοκιμή με το σκληρό που πρότεινε ο gherudos αλλά είπα πρωτού τον βγάλω να δοκιμάσω άλλη μία φορά.Έτσι και έκανα και όλως τυχαίως...δούλεψε το ρημάδι.Έγινε install κανονικά και τώρα είναι όλα εντάξει.Τι να πω...άγνωσται αι βουλαί του ps3.

Επισκέπτης
Δημοσ.

και πως συνδέεται ο σκληρός του ps3 με το pc?νομίζω ότι δεν κάνει αλλά κάτι παραπάνω ξέρει ο gherudos :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

οκ overclocker αλλά νομίζω ότι δεν κάνει το καλώδιο του σκληρού μου ώστε να το συνδέσω με το σκληρό του ps3 θα κοιτάξω δεν είμαι σίγουρος :)

Δημοσ.

Μπορείς απλά να βάλεις και τον σκληρό σου δίσκο σε φίλου σου PS3 και θα στον κάνει αυτόματα format αλλά αφού όλα είναι ΟΚ καλώς...

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, στην ίδια κονσόλα, από εχτές που έγινε το συμβάν τα χειριστήριά μου (sixaxis και τα δύο) πότε δουλέυουν, πότε όχι.Δηλ. ας πούμε τα έχω με το καλώδιο και φορτίζουν και παίζουν όλα μια χαρά και όταν παίζω ασύρματα μετά από λίγη ώρα αποσυνδέονται και δεν μπορώ να τα ξανασυνδέσω και αφού το παθαίνει ένα μετά το κάνουν και τα δύο.Όσο και να πατάω το ps button τα λαμπάκια αναβοσβήνουν συνεχώς και δεν συγχρονίζονται.Δεν μπορώ ούτε στο menu να μπώ για να τα ενεργοποιήσω.Πρέπει να σβήσω την κονσόλα και να την ξανανοίξω για να λειτουργήσουν.Χλωμό να έχουν και τα δύο χαλασμένη μπαταρία.Αν έχει τύχει σε κάποιον και το έλυσε, ας μου πει τι έκανε.

Ευχαριστώ...

ΥΓ: Όταν έχει συμβεί το γεγονός, ούτε με το να συνδέσω τα χειριστήρια με το καλώδιο δίνουν λύση.Συνεχίζουν το ίδιο βιολί και στην οθόνη γράφει please reconnect controller.

Δημοσ.

εχει γ@μηθει ο Διας λογο firmware...

περιμενε μεχρι να βγει το επομενο firmware κατα πασα πιθανοτητα θα σου φτιαξουν ολα!

υσ δοκίμασε στο μεταξυ να κανεις reset στις ρυθμίσεις και restore.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...