Προς το περιεχόμενο

Kaspersky7 vs nod32

Leite33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Είμαι ανάμεσα στο να χρησιμοποιήσω το nod32 η το kaspersky 7 σαν antivirus. Τι προτείνετε και γιατί; Μήπως υπάρχουν και αλλές προτάσεις εκτος από αυτά τα 2;;;

Δημοσ.

εγω παλι θα προτιμήσω το NOD32 μιας και εχω δει αρκετα κουλα απο το kaspersky, πχ να σου κοβει δικτυακες εφαρμογές ενω εχεις κάνει όλες τις ρυθμίσεις, να σου βγάζει το λάδι με drivers της HP για εκτυπωτή (στέλνεις εκτύπωση και σου εμφανίζει 2-3 σφάλματα μέχρι να σου τυπώσει, ενώ με κλειστό το πρόγραμμα παιζει μια χαρα) και διάφορα άλλα.

Δημοσ.

Κι εγώ ψηφίζω το NOD32.Έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο αλλά κανένα δεν χρειάστηκε να καταστρέψει κάποιον ιό.Προτιμώ το NOD32 επειδή είναι πολύ πιο ελαφρύ.

Δημοσ.

Είχα σε μεγάλη εκτίμηση το Kaspersky και το πρότεινα παντού μέχρι που σε μηχάνημα με kaspersky γεμάτο ιούς έβρισκε μερικούς και δεν τους καθάριζε, άσε που με τον καιρό βάραινε το μηχάνημα. Οποτε βάζω avast και όχι μόνο βρήκε περισσότερους ιούς, άλλα τους καθάρισε κιόλας , για Nod32 δεν έχω δοκιμάσει για να εκφέρω γνώμη

Δημοσ.

Nod32 με κλειστά μάτια...έχω βαρεθεί να βλέπω anti-virus να γονατίζουν το σύστημα με το να καταναλώνουν πόρους για real-time scannig...με το Nod δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις anti-virus,και είναι και από τα κορυφαία από πλευράς αποτελεσματικότητας....

Δημοσ.

Kasperky είχα δοκιμάσει παλιότερα και ήταν κάπως βαρύ για τον τότε υπολογιστή μου. Τα τελευταία 4+ χρόνια έχω Nod32. Σοβαρό πρόβλημα δεν αντιμετώπισα ποτέ όμως με ιό για να ξέρω την αποτελεσματικότητά του.

Όπως καταλαβαίνεις, ο καθένας μας θα σου προτείνει το "δικό του". Οπότε, κατέβασε trials, δοκίμασε κι αποφάσισε :)

Δημοσ.
ego pali xrisimopio pano apo 5 xronia kaspersky xoris kanena problima kai mia fora pou ebala nod32 gemisa ious

είσαι σίγουρος πως με τον Nod γέμισες ιούς??

μήπως είχες ιούς και άπλα το Kaspersky κοιμόταν???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...