Προς το περιεχόμενο

Γυαλιά οράσεως

kostas88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
να κανω μια ερωτηση, αν βαλω τα γυαλια κατω απο τη βρυση με ava θα εχουν προβλημα; :D

Εξαρταται αν τα φορας ή οχι... :rolleyes:

Δημοσ.
να κανω μια ερωτηση, αν βαλω τα γυαλια κατω απο τη βρυση με ava θα εχουν προβλημα; :D

Ναι!!!

μην τα βαλεις δεν εχεις να κερδισεις τπτ, κακο θα κανεις. σκετο νερο η ενα απλο spray να χρησιμοποιησεις.

Δημοσ.

απλως εχω χρησιμοποιησει αρκετα σπρευ και πανακια αλλα ολα αφηνουν μια θαμπαδα. μια φορα που τα βαλα κατω απο τη βρυση λαμποκοπουσαν...

Δημοσ.
Σήμερα πήρα τα γυαλιά μου από ένα μαγαζί με οπτικά, τα φόρεσα και παρατηρώ τα εξής:

(1) Κάτι σαν ζαλάδα, κινούνται τα πάντα (ίσως να είναι λογικό αφού έχω χρόνια να φορέσω γυαλί)

*αναφέρω ότι η μυωπία μου είναι υψηλή + λίγο αστιγματισμός

ισχυει η ζαλαδα μετα απο 1-2 μερες οποτε τα χρησιμοποιεις δεν αλλαζει τιποτα.

αλλα εχω παρατηρησει οτι αμα δεν φοραγες πριν,μετα θα σου ειναι απαραιτητα γιατι θα χουν συνηθησει τα ματια την βοηθεια των γυαλιων.

παρε φακο nikonn h zeiss αν θες το καλυτερο κ ακριβοτερο

Δημοσ.

Λοιπόν με λίγα λόγια, πάρε τα γυαλιά σου και πήγαινε στον οφθαλμίατρο

Οι περισσότεροι έχουν όργανο για να τα μετράνε όπως και ο οπτομέτρης

Η ζαλάδα αν δεν είναι κάτι στην αλλαγή των βαθμών είναι η μετατόπιση του κέντρου

Για τα χρώματα δεν ξέρω σίγουρα καμία γνώμη πλην του γιατρού δεν μπορείς να την πάρεις σοβαρά

Δημοσ.
απλως εχω χρησιμοποιησει αρκετα σπρευ και πανακια αλλα ολα αφηνουν μια θαμπαδα. μια φορα που τα βαλα κατω απο τη βρυση λαμποκοπουσαν...

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γω.

Δεν έχω καταφέρει ποτέ να τα καθαρίσω χωρίς να αφήσουν θαμπάδες.

Το καλύτερο αποτέλεσμα το πετυχαίνω με νερό και σπαουνάδα,αλλά και πάλι έχω αντανακλάσεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι κρύσταλλοι ή οι οργανικοί-πλαστικοί φακοί μυωπίας είναι καλύτεροι και ακριβότεροι;

Σας ευχαρισώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!

Δημοσ.
Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι κρύσταλλοι ή οι οργανικοί-πλαστικοί φακοί μυωπίας είναι καλύτεροι και ακριβότεροι;

Σας ευχαρισώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!

Δεν ειναι καλυτεροι η χειροτεροι, πλα οι πλαστικοι εχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα, αντιστοιχα και οι κρυσταλινοι.

Τιμες νομιζω οι κρυσταλινοι ειναι πιο φτηνοι, ενω το μεγαλο + των πλαστικων ειναι οτι ειναι πιο ελαφριοι και γινονται λεπτοι(μονοδρομος αν εχεις μεγαλη μυωπια και θελεις ελαφρυ σκελετο)

Και το μειονεκτημα των πλαστικων ειναι οτι γρατζουνιζονται ευκολα ενω οι κρυσταλινοι δεν χαρασονται καθολου.

Αυτα θυμαμαι :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...