Προς το περιεχόμενο

Επιτελους new pc (κουτι)

pabou13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=coolermaster+stacker

Είναι τα πρώτα 4. Υπήρχε και στο Πλαίσιο μέχρι χθες με 99Ε και στο e-shop. Δεν αποκλείεται αν πας σε κάποιο κατάστημα να το βρεις...

Τώρα είδα οτι το Armor έχει πέσει στα 119. Το είχα αφησει στα 150+ οπότε το καλύτερο θα ήταν να πας να τα δεις και τα 2 από κοντά και να αποφασίσεις...

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οταν λεει power fan εννοει κανονικο ανεμιστηρακι σαν αυτο περιπου;
Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά νόμιζω power fan εννοεί τον ανεμίστηρα του τρόφοδοτικου που μπορείς να ελέγχεις αν τον συνδέσεις στήν mobo:-)
Δημοσ.

Παιδια εχθες πηγα και τον πααγγειλα κανινικα αλλα o υπαλληλος στο e-shop μου ειπε οτι η μητρικη θα υποστηριζει τον Ε8400 με την προυποθεση να βαλω πρωτα αλλο επεξεργαστη, να αναβαθμησω το ΒΙΟS και επειτα να τον βαλω και επειδη δεν ειχα αλλο επεξεργαστη αναγκαστικα παραγγειλα τον Ε6850 τον οποιο υποστηριζει.

Τωρα ετσι ειναι ή αυτα που λεει ειναι λαλακιες (μου ειπε οτι υπαρχει μια περιπτωση να δουλευει αλλα η μητρικη θα τον εκμεταλευτει ως pentium 3 π.χ) Ο Ε6850 ειναι καλος επεξεργαστης; (διοτι κοστιζει και ποιο ακριβα κιολας)

Δημοσ.

Αυτό που σου λέει ίσως τύχαινε στην περίπτωση που η μητρική ήταν σχετικά παλιό κομμάτι και είχε πάνω παλιά έκδοση του BIOS. Αλλά αν στο συναρμολήσουν αυτοί το βλέπω κουλό να μη μπορούν να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα. Δεν έχουν κάποιον επεξεργαστή να κουμπώσουν πάνω να κάνουν το update;

Σχετικά με τις διαφορές στις επιδόσεις ο E6850 είναι λίγο πιο αργός (παλιότερη αρχιτεκτονική, μεγαλύτερη χμμμ λιθογραφία (;)). Για πιο πολλά χρήματα σίγουρα δεν αξίζει.

Δημοσ.

δεν προκειτε να αφησω να μου το συρναμολογισουν αυτοι, θα καλεσω τεχνικο να μου το κανει σπιτι (ειναι πρωτη φορα, δεν το επειχηρω μονος μου) Aλλα επειγοντως χρειαζεται αλλος επεξεργαστης για να κανω update;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...