Προς το περιεχόμενο

Ανακτηση μετα απο εντολη cut

filip1400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα laptop (ibm) καθως και εναν εξωτερικο δισκο transcent. Εκτος απο τα αρχεια που εχω ηδη στο laptop κραταω και backup στον εξωτερικο. Απο μια στιγμη και μετα λογω χωρου επαψα να κραταω τα αρχεια στο λαπτοπ.Απλα τα κατεβαζα αρχικα εκει και μετα απο επεξεργασια τα μετεφερα στον εξωτερικο μεσω εντολης cut. Προχθες ο εξωτερικος επεσε και επαψε να λειτουργει. Εμφανιζεται σαν δισκος αλλα δεν μπορω να δω τα αρχεια μου. Ηδη ειναι στην αντιπροσωπια μπας και ανακτησω τα αρχεια μου. Λιαν συντομως θα ξερω. Η ερωτηση ειναι η εξης ....

Αρχεια που διαγραφονται μεσω ενολης cut μπορουν να ανακτηθουν απο τον σκληρο μου ;

Δημοσ.

Θεωρητικά ναι, με κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης όπως τα GetDataBack, Recover My Files, EasyRecovery, Recuva κτλ. Επειδή όμως μιλάμε για ένα partition (έτσι δεν είναι; ) είναι πολύ πιθανό να έχουν γραφεί "πάνω" στο χώρο που καταλάμβαναν τα σβησμένα αρχεία κάποια άλλα αρχεία (π.χ. downloads ή αρχεία εφαρμογών ή αρχεία των Windows), και τότε είναι πολύ δύσκολο να ανακτήσεις το σύνολο των αρχείων που διέγραψες αλλά και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα είναι σε καλή κατάσταση αυτά που θα ανακτήσεις. Δοκίμασε ωστόσο γιατί μπορεί να έχεις την τύχη με το μέρος σου. Και οπωσδήποτε η ανάκτηση να γίνει σε άλλο αποθηκευτικό μέσο (όχι στο σκληρό που είχε τα διαγραμμένα αρχεία).

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως αν δεν έχεις κατεβάσει κάτι ή δεν έχεις σώσει κάτι μέτα από την ελέυθερη πτώση του εξωτερικού τότε ίσως καταφέρεις να κάνεις κάτι με τα προαναφερθέντα προγράμματα. Αν όμως έκανες save, η κατέβασες κάποιο άρχειο πολύ φοβάμαι πως ατύχησες. Καλα θα κάνεις να το κοιτάξεις όμως. Δεν χάνεις κάτι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...