Προς το περιεχόμενο

partition σε δίσκο με αρχεία

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά το τελευταίο format παρέλειψα να κάνω partition στον c και τώρα το ερώτημα που τίθεται είναι αν μπορώ να κάνω τώρα που ο δίσκος έχει αρχεία.

Δεν έχω κάνει ποτέ partition και δεν έχω ιδέα τι παίζει.

edit: αν και βρήκα αυτό θα ήθελα λίγη βοήθεια γιατί δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω και φοβάμαι να μην κάνω καμια βλακεία με νέα απώλεια δεδομένων.

Δημοσ.

όπως αναφέρεται και στο ποστ που κοίταξες το partition magic θα κάνει αυτό που θες.είναι απλό πρόγραμα και δεν θα σε δυσκολέψει.όσες φορες το χρησιμοποίησα δεν είχα πρόβλημα.βέβαια δεν δουλεύει σε vista.ένα άλλο επίσης είναι το paragon.δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα.

Δημοσ.

Χρησιμοποίησα το partition magic και τώρα θέλω να κάνω resize ένα τμήμα του δίσκου αλλά μου βγάζει error όταν κάνει επαννεκίνηση και δεν το αλλάζει.Εκανα reinstal αλλά τίποτα.Τι φταίει?Τι να κάνω?

Δημοσ.

Να φανταστώ οτι το format is not an option ε??? Εννοώ να πάρεις σε Backup τα αρχεία σου πρώτα και να formaρεις τον δίσκο κάνοντας όσα partition θες μέσα από τον οδηγό εγκατάστασης.

Δημοσ.
Να φανταστώ οτι το format is not an option ε??? Εννοώ να πάρεις σε Backup τα αρχεία σου πρώτα και να formaρεις τον δίσκο κάνοντας όσα partition θες μέσα από τον οδηγό εγκατάστασης.

Δεν ξέρω πως γίνεται partition μέσα από τον οδηγό εγκατάστασης αλλά έκανα ήδη format και ξαναέκανα partition με το partition magic και αυτή την φορά λειτούργησε.

Γενικά δεν μου άρεσε το πρόγραμμα και απ όσο έψαξα δημιουργεί συχνά προβλήματα και πολλοί έχουν χάσει αρχεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...