Προς το περιεχόμενο

μετα απο new m/b θελει φορματ?

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βγαζει τις επιλογες safe mode ,kanonikh λειτουργια κτλ..

οτι κ να πατησω κανει απλα restart κ ξαναφτανει στις ιδιες επιλογες...

υποθετω πως θελει τουλ.reinstall?

Δημοσ.

Kανονικά μόνο αν αλλάξεις chipset χρειάζεται format, αλλά και πάλι δεν είναι βέβαιο.

Από 965P σε P35 αναβάθμιση σε εμένα δεν χρειάστηκε format, έπαιξε κανονικά. :-)

Υπάρχουν και πιο ακραίες περιπτώσεις, που αλλάζεις από intel σε Nforce και δεν χρειάζεται πάλι./ :confused:

Ίσως έχει να κάνει και με το λειτουργικό, αν είναι κάποια πειραγμένη έκδοση με driver packs κλπ...

Δημοσ.

Σε μία περίπτωση που άλλαξα μητρική (η παλιά λειτουργούσε ακόμα), απλά έκανα uninstall όλους του οδηγούς, έβαλα πάνω τη νέα μητρική έκανα install του οδηγούς της και δούλεψε κανονικά. Μια φορά το έκανα και δούλεψε έτσι δεν μπορώ όμως να είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει και σε άλλες περιπτώσεις. (Η παλιά μητρική είχε πάνω chipset nvidia και η νέα intel).

Δημοσ.

το φορμάτ δεν είναι απαραίτητο αλλά ένα repair το χρειάζεσαι.... αν είχες βγάλει όλους τους drivers πριν την αλλαγή Μ/Β τότε είχες πιθανότητες να παίξει όπως αναφέρει και ο asmorod

Δημοσ.

Καλά είναι να κάνεις πάντα ένα format σε τέτοιες περιπτώσεις..όπως ανέφεραν παραπάνω τα παιδιά μπορεί και να την γλιτώσεις χωρίς format..Καλό είναι πάντως να κάνεις αν δεν βαριέσαι και έχεις κάπου ένα backup των αρχείων σου..Προσωπικά κάνω format αν αλλάξω mobo ή cpu για να μπορέσω να αξιολογήσω και την νέα απόδοση του υλικού σε ένα clean σύστημα..

Δημοσ.

Φορματ δεν εκανα,σε τετοια περιπτωση,ενώ το ειχα στο μυαλο μου να το κανω..

Από 680ι πηγα σε Ρ35 και αλλη εταιρεια.

τα βάζω ολα τα πραγματα πάνω και λέω θα εχει πλάκα να παιζει.. Και ειχε πλακα τελικα...

Εκανα απεγκατασταση ολους τους οδηγους τησ παλιας μητρικής και εβαλα της καινουργιας.Βέβαια δεν μπορω να υπερχρονισω για κανενα λόγο(δεν νομιζω να φταιει αυτο όμως).Το μονο που χρειαστηκε να ξαναβαλω, ηταν οι οδηγοι της καρτας γραφικων.((μετα απο ενα μηνα βέβαια παραπεει λιγο το σύστηματακι μου(φορματ...) αλλά γενικα ειναι ολα καλα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...