K0uR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 παιδια ξερει κανεις πως μπορω να στελνω πληκτρα με την vb6 σε ενα συγκεκριμενο παραθυρο το οποιο το βρισκω με το findwindow χωρις να ειναι focused ??? :confused::confused::confused::confused:
firewalker Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Αν ξέρεις να το κάνεις ενώ είναι focused τότε υπάρχει και API που κάνει focus ένα άλλο παράθυρο. Δεν θυμάμαι το όνομα του. Ρίξε μια ματιά στα APIs.
K0uR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 φιλε firewalker μα με το sendkeys στην vb στελνεις πληκτρα στο παραθυρο που ειναι focused . αν εχω 2 παραθυρα focused τοτε και στα 2 θα στελνει πληκτρα εγω θελω να στελνει σε ενα παραθυρο που να μην ειναι focused
firewalker Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Αυτό σου εξηγώ. Υπάρχουν APIs που μπορούν να κάνουν focus ένα παράθυρο βάση του ονόματος κ.τ.λ. Οπότε μετά κάνεις χρήση τη εντολής που λες. Υπάρχει και API που περνά keystrokes σε μια εφαρμογή αναλόγως με το όνομα της ή και άλλα κριτήρια. Νομίζω το sendinput είναι. Πάει καιρός που τα χρησιμοποιούσα.
ntaryl Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 καλησπερα Εξηγησε μας τι ακριβως θες να κανεις και θα βρουμε ακρη . καλο απογευμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.