Προς το περιεχόμενο

acer 5920g recovery

minimalist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispare exo ena fovero provlima me to laptop mou. eno exo ftiaksei recovery dvd apo to

Erecovery tis acer kamo epanafora kai otan paei na ksekinisei mou grafei oti thelei to dvd ton windows kai maurizei i othoni plz help me!!!!

Δημοσ.

Αγόρασα και εγώ έναν 5920G και του έκανα format για να περάσω τα XP.Δυστυχώς δεν ήξερα για το κρυφό partition του eRecovery και το έκανα delete.Πριν κάνω οτιδήποτε όμως δημιούργησα recovery DVD'S με τις default εργοστασιακές ρυθμίδεις της Acer.Δεν μπόρεσα να βρω τους drivers για την κάρτα γραφικών και ήχου (έχω το μοντέλο με την GeForce 9500M GS)Προσπάθησα να κάνω Boot από το 1ο recovery DVD που έφτιαξα μέσω eRecovery(αλλάζοντας από το BIOS την σειρά booting του μηχανήματος) και ενώ η διαδικασία του Loading files ξεκινά και ολοκληρώνεται κανονικά (μαύρη οθόνη με μία μεγάλη μπάρα που γεμίζει από άκρη σε άκρη της οθόνης) με βγάζει σε περιβάλλον του eRecovery,επιλέγω γλώσσα του eRecovery(ανάμεσα από αρκετές επιλογές γλωσσών) και αφού επιλέξω γλώσσα και αποδεχτώ μια προειδοποίηση ότι θα εκτελεστεί απώλεια δεδομένων στον δίσκο C, μου βγάζει μήνυμα σφάλματος "type mismatch".Μπορεί κανείς να βοηθήσει ή είναι μονόδρομος το γδάρσιμο από την acer και η απώλεια της εγγύησης;

Δημοσ.

Εχω το ιδιο λαπτοπ και εφτιαξα 2 recovery discs και δουλεψαν ηδη οποτε λειτουργουν. Τωρα εχετε 2 οπτιονς.

Α. Στο λημανι του πειρατη υπαρχει ενα πολυ ωραιο Vista version 2.62GB +SP1 που λεγονται μπλα μπλα - Complete Edition. Ερχονται χωρις crack και θα πρεπει να κανετε activate μεσα σε 30 μερες απο την MS τηλεφωνικα. (Πρεπει να ειναι το Anytime Upgrade Disc των Vista αυτο το release- Προσεξτε να διαλεξετε την version για την οποια εχετε licence)***

B. Κανω μια copia τα dvd και συναντιομαστε καπου κεντρο αμα μενετε αθηνα και σας τα δινω.

To μοντελο μου ειναι ακριβως 5920g25mi αμα θυμαμε καλα αλλα δεν παιζει να εχουν διαφορες, την ιδια καρτα εχω και εγω.

Περισσοτερα για clean install σε Vista ενω ΕΧΕΤΕ licence και χωρις να παρετε τηλεφωνο την MS.

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=120228

Δημοσ.

Αμα το κάνουμε αυτό που προτείνεις θα χάσεις το δικό σου validation στο λειτουργικό σου.Το έχω δοκιμάσει ήδη με αντίστοιχα δισκάκια ενός φίλου μου ο οποίος είχε περάσει XP.

Ευχαριστώ πάντως...

Δημοσ.

Εχεις δικαιο. Εγω μολις εβαλα τα καθαρα Vista που ανεφερα πανω και το laptop τα πηρε μια χαρα. Τα windows κατεβασαν και μονα τους απο το update τα περισοτερα drivers. Μολις τελειωσε η εγκατασταση και ολα πηγαν μια χαρα.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Περιπου το ιδιο εκανα και εγω εκανα dvd ta recovery και πηγα να κανω φορματ οκ και μολις τελειωσε εβγαλε σφαλμα οτι δεν βρισκει το γραμμα του σκληρου αν το μεταφρασα σωστα.Μετα απο 5 προσπαθειες μου εβγαλε οτι το 2 dvd ειναι χαλασμενο παιζει να το κατεβασω απο καπου η αν βαλω τα καθαρα vista που λετε θα ειναι οκ?

Υ.Γ. Πριν κανα 6μηνο ειχα ξανακανει φορματ και ηταν οκ παιζει να ειναι απο το sp2 που εβαλα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...