savvasha Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα. Λόγω ενός project έχω δύο μετρήσεις τις οποίες θέλω να τις βάλω στο ίδιο γράφημα για να κάνω τις απαραίτητες συγκρίσεις. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Το πρώτο σετ μετρήσεων αποτελέιται από 200 samples, ενώ το δεύτερο από 50. Και τα δύο όμως έχουν το ίδιο range (και στα δύο έχουν παρθεί μετρήσεις από τα 500MHz-2GHz). Το πρόβλημα είναι πως όταν πάω να κάνω το συγκριτικό γράφημα, το σετ με τα 50 samples δεν εμφανίζεται σωστά. Δλδ, αντί να τα samples να απλώνονται σε όλο το εύρος από 500-2000, αυτά περιορίζονται μέχρι το 1000κάτι, σε αντίθεση με αυτό που έχει τα 200 samples που εμφανίζεται κανονικά. Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό μήπως και καταφέρω επιτέλους να τελιώσω την #*&$#*&^ διπλωματική; Ευχαριστώ.
SeKoS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Βάλε τις τιμές του πρώτου γραφήματος κάτω απο την ίδια X γραμμή (αυτή που χωρίζεται σε 50) απλά χρησιμοποίησε μόνο τα 200. Μετά κάνε το γράφημά σου με την κοινή Χ και δύο Υ γραμμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.