Προς το περιεχόμενο

Πως γινετε να μου κανει disconections?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια απλα δειτε τα στατιστικα της γραμμης μου.

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 20293 Kbps 1021 Kbps

Attainable Line Rate 23904 Kbps 1256 Kbps

Noise Margin 10.2 dB 13.9 dB

Line Attenuation 11.5 dB 5.2 dB

Output Power 12.4 dBm 17.2 dBm

Πηρα την forthnet και τις ειπα οτι εχω αποσυνδεσεις.Μου ειδε την γραμμη και μου ειπε πως η γραμμη μου ειναι μια χαρα και δεν εχει προβλημα.Το snr margin κανονικα ειναι στα 8 αλλα επειδη δεν μπορουσε να σκεφτει κατι αλλο αυτος που μου μιλουσε μου ειπε απο το spliter να ωγαλω το καλοδιο του τηλεφωνου.Με το που το εβγαλα πηγε στα 10.2.Μου ειπε να μεινω ενα 24 χωρις τηλεφωνω και να μου κανει test την γραμμη[Λιγο δυσκολο να μεινω χωρις τηλεφωνω].Εσεις τι νομιζετε οτι φταιει?Παντως πολλες αποσυνδεσεις βλεω οταν χρισημοπιοω τιν γραμμη μου,δηλαδη οχι οταν δεν την χρησιμοποιω δεν κανει αποσυνδεσεις.Εσεις τι λετε?Αυτος της forthnet νομιζει πως ειναι απο το τηλεφωνο.

Δημοσ.

Είχες pstn γραμμή πριν το adsl ή isdl ?

Αν έχεις pstn πρέπει να βάλεις φιλτράκια σε όλα τα τηλέφωνα που έχεις στο σπίτι σου αλλά όχι στο καλόδιο για το ρούτερ σου.

Και πες και τι μοντέλο ρουτερ έχεις για να δούμε μήπως θέλει και ένα firmware update.

Δημοσ.

Παιδια τους πηρα τηλεφωνο με το που μου εκανε 2 αποσυνδεσεις σημερα και μου ειπαν πως ειναι φυσιολογικο να εχεις 2 αποσυνδεσεις την ημερα .Εκει ελεγα να της πω τιποτα αλλα δεν της ειπα.Μου ειπε πως το καλυτερο θα ειναι να σθνδεσεις μονο το router στιν κεντρικη πριζα .Αμα ομως συνδεσω το royter στην κεντρικη πριζα πως θα εχω τηλεφωνω?Μου ειπε το τηλεφωνο να το συνδεσω μονο του σε αλλη πριζα.Αυτος πως γινετε αφου εχω μια γραμμη?

Δημοσ.

Παιδια νομιζω πως το βρηκα.Θελω να μου πειτε αν παιζει τετιο πραγμα .Λιπον το κυριο καλοδιο που ερτχετε απο την κιρια πριζα μπαινει στο line του σπλιτερ.Η αλλη μερια που πηγενει στην κυρια πριζα δεν τελειωνει σε clips αλλα ο πατερας μου το εχει κοψει και εχει παρι τα 2 καλοδιακια[οταν το κοβεις υποαρχουν 2 καλοδιακια]και τα εχει ενοσει μονος τους πανω στην πριζα.Πηγα στην κεντρικη πριζα και κουνησα λιγο το καλοδιο .Με το που το εκανα εκανε αποσυνδεση το router.Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι απο αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...