MiltoZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Λέτε να έχουμε το FM3 με βελτιωμένα γραφικά πριν το release του GT5; Αυτό θα είναι η απαξίωση του brand! Έτσι φαίνεται. Δεν ξέρω για απαξίωση του brand, αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι αν τα έκανε αυτά η Microsoft θα είχε φάει μαύρο πρώτα από εμάς τους ίδιους. Απλά η Σονυ πιστεύει ότι την παίρνει να μην ειλικρινής και να υπόσχεται παπάδες χωρίς να την νοιάζει που δεν μπορέι να τα εκπληρώσει, για δύο λόγους. Πρώτον επειδή έχει φτιάξει με το pso/ ps2 ένα fan base που την ακολουθεί τυφλά "ακόμα και χωρίς παιχνίδια" όπως είπε και ο Kutaragi, και δεύτερον επειδή η μεγαλύτερη μερίδα των εν δυνάμη αγοραστών είναι casuals και δεν έχουν καμία επαφή με αυτά που συζητάμε.
anamenos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Έτσι φαίνεται. Δεν ξέρω για απαξίωση του brand, αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι αν τα έκανε αυτά η Microsoft θα είχε φάει μαύρο πρώτα από εμάς τους ίδιους. Απλά η Σονυ πιστεύει ότι την παίρνει να μην ειλικρινής και να υπόσχεται παπάδες χωρίς να την νοιάζει που δεν μπορέι να τα εκπληρώσει, για δύο λόγους. Πρώτον επειδή έχει φτιάξει με το pso/ ps2 ένα fan base που την ακολουθεί τυφλά "ακόμα και χωρίς παιχνίδια" όπως είπε και ο Kutaragi, και δεύτερον επειδή η μεγαλύτερη μερίδα των εν δυνάμη αγοραστών είναι casuals και δεν έχουν καμία επαφή με αυτά που συζητάμε. πολύ σωστό , λαμπρό παράδειγμα το PES (εξαίρεση ο POLAKIS) *πλακίτσα :-D:-D
Vag221 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Έτσι φαίνεται. Δεν ξέρω για απαξίωση του brand, αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι αν τα έκανε αυτά η Microsoft θα είχε φάει μαύρο πρώτα από εμάς τους ίδιους. Απλά η Σονυ πιστεύει ότι την παίρνει να μην ειλικρινής και να υπόσχεται παπάδες χωρίς να την νοιάζει που δεν μπορέι να τα εκπληρώσει, για δύο λόγους. Πρώτον επειδή έχει φτιάξει με το pso/ ps2 ένα fan base που την ακολουθεί τυφλά "ακόμα και χωρίς παιχνίδια" όπως είπε και ο Kutaragi, και δεύτερον επειδή η μεγαλύτερη μερίδα των εν δυνάμη αγοραστών είναι casuals και δεν έχουν καμία επαφή με αυτά που συζητάμε. χμμμμ όσον αφορά τη Μσ τα Vista και το Dx 10 που θα μαμεί και θα δέρνει το θυμάστε? (άσχετο αλλά όχι και ότι η Ms είναι κάνα αγγελάκι έτσι?
anamenos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 χμμμμ όσον αφορά τη Μσ τα Vista και το Dx 10 που θα μαμεί και θα δέρνει το θυμάστε?(άσχετο αλλά όχι και ότι η Ms είναι κάνα αγγελάκι έτσι? έχεις δίκαιο, αλλά είναι διαφορετικό να έχεις μονοπώλιο και άλλο να είσαι απλά ένας παίκτης στην αγορά...
MiltoZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Αυτό έλειπε, αν ήταν αγγελάκι δεν θα ήταν η MS. Καμία σχέση όμως με το θέμα αυτό που λες. Η MS σε αυτή τη γενιά τουλάχιστον και μέχρι τώρα, όσον αφορά το gaming λίγα υπόσχεται και πολλά δίνει
Vag221 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Αυτό έλειπε, αν ήταν αγγελάκι δεν θα ήταν η MS. Καμία σχέση όμως με το θέμα αυτό που λες. Η MS σε αυτή τη γενιά τουλάχιστον και μέχρι τώρα, όσον αφορά το gaming λίγα υπόσχεται και πολλά δίνει Συμφωνώ σε αυτό και είπα άλλωστε άσχετο.. πάντως μονοπωλιό δεν έχει. Λύσεις άλλες υπάρχουν και ζουν στο κρύο!!!
G_Zisis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Έχω καταλάβει ότι έχετε βγάλει τη Sony άσχετη και χάλια εταιρία γιατί υπόσχεται πολλά και δίνει λίγα.Όμως δεν μπορείς μόνο από αυτό να κρίνεις μια εταιρία.Σημασία δεν έχει μόνο να δίνει ποσότητα μια εταιρία αλλά να έχει και να έχει ποιότητα αυτό που προσφέρει,με ταχύτητα κι άλλα. Σίγουρα η Microsoft δίνει πολλά σε αυτή τη γενιά και μπορεί να πει κάποιος γρήγορα,αν και αυτό είναι υποθετικό γιατί μπορεί,αν είχε μεγαλύτερο ανταγωνισμό,να μην φαινόταν τόσο γρήγορη σε σχέση με τον αντίπαλο.Είναι όμως ποιοτικά;Δεν μιλάω βέβαια για τα παιχνίδια που έχουν καλύτερα γραφικά στο X360 από το PS3 γιατί όχι μόνο δεν τα φτιάχνει η Microsoft,αλλά και οι εταιρίες που τα φτιάχνουν δεν ασχολήθηκαν αρκετά με την έκδοση του PS3.Βλέπουμε το X360 να είναι μια συσκευή η οποία έχει σπάσει το ρεκόρ ποσοστού εμφάνισης ελλατωματικού hardware.Βέβαια είναι υποκειμενικό το να πει κανείς αν προσφέρει ποιότητα η Microsoft.Μπορεί σε μερικούς να χαλάει το X360,να το πάνε για αλλάγη,να τους το φέρνουν πίσω γρήγορα και να χαίρονται.Και να βρίζουν και την Sony για τα προιόντα της.Ο απόλυτος μαζωχισμός! Από την άλλη η Sony,ναι μεν έχει το κακό να υπόσχεται πάρα πολλά και να δίνει λίγα και συνήθως αργά.Όμως σε θέμα ποιότητας νομίζω δεν γίνεται να συγκριθεί με τη Microsoft.Και η ποιότητα είναι αυτό που μετράει για μένα περισσότερο από όλα.Τι να κάνω που το marketing της Sony είναι να υπόσχεται;Δεν είναι όλη η εταιρία το marketing.Έχει κι άλλους τομείς. έχεις δίκαιο, αλλά είναι διαφορετικό να έχεις μονοπώλιο και άλλο να είσαι απλά ένας παίκτης στην αγορά... Δεν έχει καθόλου μονοπώλιο.Ίσα ίσα έχει πολύ καλούς ανταγωνιστές.Αλλά βλέπετε έχει δημιουργήσει αυτό που κοροιδεύετε στη Sony,έχει μπει στα κεφάλια όλων και κάθε φορά που ακούμε PC από δίπλα έχουμε το όνομα Windows.Με τη διαφορά ότι η Sony στο παρελθόν πρόσφερε πραγματικά καλά προϊόντα,ενώ η Microsoft δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα σε σχέση με τους άλλους.
Pytzamarama Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Το 2010 λοιπον θα εχουμε GT5 σε ενα μηχανημα με Geforce7600 ενω ο αντιπαλος (που ηδη εχει περισοτερα αλογα κατω απο το καπω) θα εχει βγαλει το τερατακι με το Larrabee και θα κανει γυρους με FM4...not bad Αποτελει υπεραπλουστευση μεν αλλα το κανω για να αντιληφθειτε οτι δεν υπαρχουν τετοιοι κυκλοι ζωης πλεον.Ή υπαρχουν μονο για να καλυψουν αδυναμιες,αστοχιες,αδιεξοδα. Θα τη παλευεις να ασχολεισε καθημερινα με ενα underpowered κουτι οταν γυρω γινεται του ray-tracing το καγκελο? Τις κονσολες δεν τις "παταριαζουμε" αλλα ουτε τις παντρευομαστε κιολας. Kαι αυτο το λεω οταν εχω ολες μου τις κονσολες (απο 2600 και G7000 μεχρι τις προσφατες) στο συνθετο,συνδεδεμενες στην TV.
atomsk Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 μέχρι το 2010 όλοι εσείς εδω μέσα που βρίζετε το PS3 θα έχετε PS3 oπότε no worries, προλαβένετε να το παίξετε.
p3tran Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 μέχρι το 2010 όλοι εσείς εδω μέσα που βρίζετε το PS3 θα έχετε PS3 oπότε no worries, προλαβένετε να το παίξετε. τα νεα αυτα αφορουν περισσοτερο αυτους που περιμενουν απο το 2005...
Apokleiros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Έχω καταλάβει ότι έχετε βγάλει τη Sony άσχετη και χάλια εταιρία γιατί υπόσχεται πολλά και δίνει λίγα.Όμως δεν μπορείς μόνο από αυτό να κρίνεις μια εταιρία.Σημασία δεν έχει μόνο να δίνει ποσότητα μια εταιρία αλλά να έχει και να έχει ποιότητα αυτό που προσφέρει,με ταχύτητα κι άλλα. Σίγουρα η Microsoft δίνει πολλά σε αυτή τη γενιά και μπορεί να πει κάποιος γρήγορα,αν και αυτό είναι υποθετικό γιατί μπορεί,αν είχε μεγαλύτερο ανταγωνισμό,να μην φαινόταν τόσο γρήγορη σε σχέση με τον αντίπαλο.Είναι όμως ποιοτικά;Δεν μιλάω βέβαια για τα παιχνίδια που έχουν καλύτερα γραφικά στο X360 από το PS3 γιατί όχι μόνο δεν τα φτιάχνει η Microsoft,αλλά και οι εταιρίες που τα φτιάχνουν δεν ασχολήθηκαν αρκετά με την έκδοση του PS3.Βλέπουμε το X360 να είναι μια συσκευή η οποία έχει σπάσει το ρεκόρ ποσοστού εμφάνισης ελλατωματικού hardware.Βέβαια είναι υποκειμενικό το να πει κανείς αν προσφέρει ποιότητα η Microsoft.Μπορεί σε μερικούς να χαλάει το X360,να το πάνε για αλλάγη,να τους το φέρνουν πίσω γρήγορα και να χαίρονται.Και να βρίζουν και την Sony για τα προιόντα της.Ο απόλυτος μαζωχισμός! Από την άλλη η Sony,ναι μεν έχει το κακό να υπόσχεται πάρα πολλά και να δίνει λίγα και συνήθως αργά.Όμως σε θέμα ποιότητας νομίζω δεν γίνεται να συγκριθεί με τη Microsoft.Και η ποιότητα είναι αυτό που μετράει για μένα περισσότερο από όλα.Τι να κάνω που το marketing της Sony είναι να υπόσχεται;Δεν είναι όλη η εταιρία το marketing.Έχει κι άλλους τομείς. Δεν έχει καθόλου μονοπώλιο.Ίσα ίσα έχει πολύ καλούς ανταγωνιστές.Αλλά βλέπετε έχει δημιουργήσει αυτό που κοροιδεύετε στη Sony,έχει μπει στα κεφάλια όλων και κάθε φορά που ακούμε PC από δίπλα έχουμε το όνομα Windows.Με τη διαφορά ότι η Sony στο παρελθόν πρόσφερε πραγματικά καλά προϊόντα,ενώ η Microsoft δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα σε σχέση με τους άλλους. Ποιος εχασε την ποιοτητα για να την βρει η sony! Eλεος! Ρε παιξτε LAIR και ΗΑΖΕ !:lol:
G_Zisis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Βλέπω κοιμήθηκες πάρα πολλές ώρες αλλά και πάλι βλακείες λες.Το πρόβλημα μάλλον δεν είναι προσωρινό και έχει πολλές παρενέργεις.
Apokleiros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Βλέπω κοιμήθηκες πάρα πολλές ώρες αλλά και πάλι βλακείες λες.Το πρόβλημα μάλλον δεν είναι προσωρινό και έχει πολλές παρενέργεις. Μεχρι και εκει copia! :lol:
telegamesvg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 τα νεα αυτα αφορουν περισσοτερο αυτους που περιμενουν απο το 2005... E κ τι ειναι 5 χρονια μπροστα στην αιωνιοτητα ? Αλλωστε αξιζει να περιμενουμε .. Εμεις Petran την κονσολα την πηραμε με σκοπο να ην αξιοποιησουμε ...μελοντικα.. Αλλωστε μεχρι το 2017 που ειναι ο κυκλος ζωης της ,καποια στιγμη θα κυκλοφορησει ...του φουστη....
anamenos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 E κ τι ειναι 5 χρονια μπροστα στην αιωνιοτητα ?Αλλωστε αξιζει να περιμενουμε .. Εμεις Petran την κονσολα την πηραμε με σκοπο να ην αξιοποιησουμε ...μελοντικα.. Αλλωστε μεχρι το 2017 που ειναι ο κυκλος ζωης της ,καποια στιγμη θα κυκλοφορησει ...του φουστη.... φαντάσου μέχρι τότε τι θα μπορεί να κάνει ο τεράστιος CELL :shock:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.