IceMatrix Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Ε,αυτήν την απάντηση δεν μπορούσες να μου δώσεις από πριν;Να πω ότι δεν ξέρεις να μιλας...Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Αν όπως είπες δεν έχει καλά γραφικά,τότε γιατί είναι τόσο διάσημο;Για το gameplay του μήπως; Σε σχέση με Gears of War ή και το Gears of war 2 από όσα έχουμε δει από βίντεο,το MGS4 είναι χειρότερο σε γραφικά; απλά καμία σχέση το ένα παιχνίδι με το άλλο είναι σαν να συγκρίνουμε μπασκετάκι με ποδοσφαιράκι... αν πάρουμε μόνο τα γραφικά το GOW2 είναι μακρυά μπροστά στα γραφικά από το MGS4... τώρα σε άλλους τομείς το MGS είναι καλύτερο...αλλά όπως είπα είναι διαφορετικά παιχνίδια... Τελειώνοντας το ότι αν κάποιο παιχνίδι δεν έχει καλά γραφικά δεν σημαίνει ότι είναι και κακό...υπάρχουν πάρα πολλές παιχνιδάρες με χάλια γραφικά(ή και προβλήματα στα γραφικά)... απλα το Mgs το ανέφερα γιατί από την στιγμή που είχαν άπλετο χώρο στο δισκάκι μπορούσαν να βάλουν πολύ καλύτερης ποιότητας textures από αυτά που έβαλαν
Udontneed2know Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Αν όπως είπες δεν έχει καλά γραφικά,τότε γιατί είναι τόσο διάσημο τραβα εδω, και εδω να δεις τα "χαλια" γραφικα του MGS4 με τα ματια σου ,και μην πιστευεις τον καθενα πικραμενο εδω μεσα. Μια μικρη γευση απο τα links που σου εδωσα. [gt]34384[/gt]
Apokleiros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Nαι και τα γραφικα που ειναι ρε udont, στην εικονα που ποσταρεις, Αυτα τα γραφικα το χβοχ τα κανει για πλακα, μη σου πω θα το εβγαζε και το παιχνιδι native 1080p! Χαλαρα, και μακαρι να βγει για να δεις ποσο καλυτερο θα ειναι και τελικα ποσο δυνατο μηχανημα ειναι το χβοχ! Καλα δεν χρειαζεται να βγει αυτο το παιχνιδι για να το δουμε αυτο, απο παντου φαινεται , αφου σας εχει παραμαζωμα στα παιχνιδια, απλα ειναι το μοναδικο παιχνιδι και η μοναδικη καραμελα που πιπιλατε! Αντε να φυγουν οι πιπιλες !
Udontneed2know Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Επισης G_Zisis ξεχασα να σου πω να αγνοεις παντελως τα posts των Apokleiros και p3tran.
v0rtex Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μου φενεται οτι παω για xbox . Οικονομικα ειναι βολικοτερο , και λογω οτι εχω βισμα σε αλυσιδα video club μπορω να νοικιαζω παρα πολλα παιχνιδια και να τα κραταω για πολλυ καιρο . Αυτο που δεν μου αρεσει ομως , ειναι οτι το xbox εχει μονο 20gb μνημης . Και να ρωτησο και κατι αλλο ? Πως γινεται να το πειραξω , δηλαδη να περνει και ψευτικα . καλά .. αμα το παίρνεις για να τα σκάς μετα στο video club τραβα πάρε ενα ps3 καλύτερα Γενικά σου προτείνω να παρεις ps3 γιατί απ οτι σε κοβω δε τό'χεις με την τεχνολογία.
Apokleiros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Επισης G_Zisis ξεχασα να σου πω να αγνοεις παντελως τα posts των Apokleiros και p3tran. Να αγνοεις τα δικα μας και να διαβαεις παντα των SLAY, NONBORN (YOUDONTNEED), BLIZARD, SASORY,SQP, popdex, fatal ! Θα ριξω τετοιο γελιο μετα που το παλικαρακι θα σας βριζει, επειδη δεν θα μπορει να κανει το ενα δεν θα μπορει να κανει το αλλο, θα πηγαινει σε φιλους με 360 και θα τον κοροιδευουν με τα μονιμως χειροτερα γραφικα που θα παιζει αυτος, θα νευριαζει με τις ακυρωσεις παιχνιδιων, επισης θα μπαινει σε μεγαλη αναμονη για πραγματα που τους τα εχουν ταξει εδω και χρονια! Και επισης ξεχασατε κατι το παιδι δεν θελει να κανει folding , το gaming θελει!:lol: Ρε εσεις δεν βαζετε μυαλο με τιποτα, το μυαλο σας το εχει ρουφιξει η SONY ! Γουσταρω τρελα! Ετσι βεντουζα συνεχεια και εσεις εκει , τρελα βιτσια εχετε!
nzeppos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Πάρε ένα 360 και τέλος. Θα στο "σπάσουμε" και θα σου δώσουμε τζάμπα και 30 παιχνίδια δώρο (ενδεχομένως να είναι περισσότερα αυτά που έχω τελειώσει και μου έχουν περισσέψει). Δεν υπάρχει αντίστοιχο επιχείρημα από την πλευρά της τοστιέρας της $ony.
Apokleiros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Ρε παιδια γιατι γραφεται βλακειες ο αλλος λεει οτι το mgs4 ειναι 45 gb αρα εχει καλα γραφικα! Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο, να αυτες τις βλακειες καλλιεργει η SONY! Eλεος ρε παιδια! Που μου εχει γεμισει το bluray με 8 ωρες βιντεο, με dummy data και αλλες τετοιες βλακειες του KOJIMA, τελος η σαπουνοπερα αντε να βγει ο cliffy Β με την παιχνιδαρα του και ο peter milineux και η RARE!Κανει BAM οτι οι sonakides κατα πλειοψηφεια ειναι γενικα ασχετοι με το θεμα hardware παπαγαλιζουν το ευαγγελιο της sony και μεχρι εκει!
Udontneed2know Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δεν υπάρχει αντίστοιχο επιχείρημα από την πλευρά της τοστιέρας της $ony. παντα γελαω οταν βλεπω αυτο το σχολιο, να λετε τοστιερα την κονσολα που ΔΕΝ υπερθερμαινεται, και που ΔΕΝ καιγεται, εν αντιθεση με κατι αλλες....
Apokleiros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Βαζω μπιρες και μπριζολακια βαζεις το ps3! Αλλα να το εχεις περασει ενα χερι swiffer! Εδω φαινεται και η πραγματικη δυναμη τουν Πανισχυρου CELL! Μπριζολακι ετοιμο σε 30 λεπτα! REAL POWER BY CELL! http://www.youtube.com/watch?v=Q3Hh3tBdHwM
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 καλά .. αμα το παίρνεις για να τα σκάς μετα στο video club τραβα πάρε ενα ps3 καλύτερα Γενικά σου προτείνω να παρεις ps3 γιατί απ οτι σε κοβω δε τό'χεις με την τεχνολογία. Ναι , το θεμα ειναι οτι δεν σκαω φραγκο στα video club και παιρνω τοσα παιχνιδια και ταινειες . Επισης ενδιαφερομαι και για το live που απο οτι ειδα το ps3 δεν εχει ακομα . Αν επαιρνα xbox θα ηθελα να το πειραξω αλλα αν μου παθει τιποτα και δεν μπορω να το γυρισω? Αν και νομιζω οτι εχει και πολλυ μικρο σκληρο δισκο σε giga byte δηλαδη μονο 20gb σε αντιθεση με το ps3 που εχει 40 και 60 . Ακομα το σκεφτομαι αλλα εχω αρχισει να πηγαινω προς xbox360 γιατι ειναι και ποιο οικονομικο .
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Βαζω μπιρες και μπριζολακια βαζεις το ps3! Αλλα να το εχεις περασει ενα χερι swiffer!Εδω φαινεται και η πραγματικη δυναμη τουν Πανισχυρου CELL! Μπριζολακι ετοιμο σε 30 λεπτα! REAL POWER BY CELL! http://www.youtube.com/watch?v=Q3Hh3tBdHwM Αυτο το βιντεο παρα πολλοι λενε οτι ειναι ψευτικο και οτι η κονσολα δεν ειναι ετσι απο μεσα . Εγω προσωπικα δεν την εχω δει εσωτερικα ποτε απλως σου λεω .
Udontneed2know Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Επισης ενδιαφερομαι και για το live που απο οτι ειδα το ps3 δεν εχει ακομα . τι ακριβως πιστευεις οτι δεν εχει το PS3? Αυτο το βιντεο παρα πολλοι λενε οτι ειναι ψευτικο και οτι η κονσολα δεν ειναι ετσι απο μεσα . Εγω προσωπικα δεν την εχω δει εσωτερικα ποτε απλως σου λεω . πλακα μας κανεις? και βεβαια ειναι ψευτικο, καποιος καραγκιοζης πηρε ενα κελυφος απο ps3, εβαλε μεσα μια πλακα για ψησιμο και εφτιαξε το video, αλλα αφου καθεσαι και παιρνεις στα σοβαρα τα posts του Apokleiros, αυτα παθαινεις, παιρνεις την καθε μπουρδα που γραφει σαν πραγματικοτητα. δεν σκαω φραγκο στα video club και παιρνω τοσα παιχνιδια και ταινειες τοτε σε συμφερει το ps3, το 360 για μενα το μονο πλεονεκτημα που εχει ειναι οτι παιζει αντιγραφα, αλλα αν εχεις οπως λες αμεση προσβαση σε οτι παιχνιδι θελεις χωρις κοστος ειναι ακομα καλυτερα, και επισης θα μπορεις να βλεπεις και ταινιες blu-ray στο ps3 που δεν θα μπορεις στο 360.
Apokleiros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Αυτο το βιντεο παρα πολλοι λενε οτι ειναι ψευτικο και οτι η κονσολα δεν ειναι ετσι απο μεσα . Εγω προσωπικα δεν την εχω δει εσωτερικα ποτε απλως σου λεω . Δεν ειναι ετσι μεσα και το ξερω, αλλα εαν δεν το ειχα πουλησει ετσι θα το ειχα κανει, θα εψινα και τα μπριζολακια μου γιατι το gaming sto χβοχ 360 σου ανοιγει την ορεξη! Τον σκλιρο μην το σκεφτεσαι καν, στο ps3 ειχα 500 gb και τα ειχα και καθοντουσαν, στο 360 εχω 20 Gb και παλι τα εχω και καθονται. Παιχνιδια θες να παιξεις οχι να εχεις gb, με τα gb δεν παιζεις ! Λοιπον απλο ειναι φιλε θες το απολυτο gaming μηχανημα εαν ναι τοτε παρε 360 χωρις δευτερη κουβεντα, εαν θες κατι αλλο παρε ps3! (Δεν ξερω και αν εχεις τοστιερα στο σπιτι σου, δεν μας βοηθας δεν μας βοηθας) Οτιδηποτε αλλο παρεις για gaming ςερα απο xbox 360 να ξερεις οτι εχεις κανει ΠΑΤΑΤΑ, βεβαια μπορεις να την καλοψυσης με το ps3 μετα και να γινει πιο ωραια ! Ωχ τωρα το θεατρο του παραλογου θα μας κανει αναλυση του PSLIVE! Ελεος! Με αυτα τα ατομα ελεος δεν υπαρχει! Ρε φιλε συγκρινεται το fiataki με την ferrari ! ΟΧΙ εσυ τι πας να πεις στο παιδι! Oτι καιει λιγοτερο βενζινη, εσυ καις λιγοτερο το εχουμε καταλαβει εδω και καιρο, ΑΦου δεν στροφαρει τι το βαζεις σε λειτουργια , τσαμπα βενζινα καις!:lol: Οσο για το pm σου daveli η απαντηση ειναι ΝΑΙ!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Το ps3 δεν μπορεις να το σπασεις , και δεν μπορεις να παιξεις στο internet ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.