Προς το περιεχόμενο

Εχω μπερδευτει .

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπον , αυτον τον καιρο μου μπηκε η ιδεα να παρω και εγω μια κονσολα γιατι ειμαι ακομα με το playstation 2 ετσι λοιπον μπηκα στο τοπικ ps3 vs xbox360 αλλα δεν εβγαλα ακρη , ειδα οτι ποιο πολλοι τα παιδια τσακωνονται εκει περα παρα βοηθουν και σιζητουν κοσμια . Οποτε ηρθα εδω και εκανα ενα νεο μπας και καταλαβω 5 πραγματα και κατατοπιστο λοιπον , θα ειθελα να μου πειτε για τα προβληματα που εχει το καθενα για ποιο λογω το επιλεξατε , ειναι καλυτερο το ps3 επιδη ειναι ποιο ακριβο? Και γενικως οτι μπορει να βοηθησει χωρις να εξελιχθει σε flame οπως και στο αλλο threat ευχαριστω πολλοι . :-)

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λοιπον , αυτον τον καιρο μου μπηκε η ιδεα να παρω και εγω μια κονσολα γιατι ειμαι ακομα με το playstation 2 ετσι λοιπον μπηκα στο τοπικ ps3 vs xbox360 αλλα δεν εβγαλα ακρη , ειδα οτι ποιο πολλοι τα παιδια τσακωνονται εκει περα παρα βοηθουν και σιζητουν κοσμια . Οποτε ηρθα εδω και εκανα ενα νεο μπας και καταλαβω 5 πραγματα και κατατοπιστο λοιπον , θα ειθελα να μου πειτε για τα προβληματα που εχει το καθενα για ποιο λογω το επιλεξατε , ειναι καλυτερο το ps3 επιδη ειναι ποιο ακριβο? Και γενικως οτι μπορει να βοηθησει χωρις να εξελιχθει σε flame οπως και στο αλλο threat ευχαριστω πολλοι . :-)

Φιλε αμα θελεις ακου:

πηγαινε παρε 360. (φτηνοτερο και) με πολυ περισσοτερα και καλυτερα games και υπηρεσιες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορεις να διευκρινησεις για ποιο λογο τα λες αυτα ? Γιατι δεν θελω να παρω κατι και μετα να το βαρεθω . Νομιζω οτι καταλαβαινεις .

Δημοσ.
Φιλε αμα θελεις ακου:

πηγαινε παρε 360. (φτηνοτερο και) με πολυ περισσοτερα και καλυτερα games και υπηρεσιες.

Αυτο ηταν εντελως αναπαντεχο... zzz.gif

Φιλε Davelis4 δεν εχεις και πολλες ελπιδες να γινει αυτο που ζητας.

Και αλλοι εχουν προσπαθησει αλλα παντα καταληγει XBOX 360 vs PS3 chair.gif

Δημοσ.

1)Φίλε αν θέλεις μια κονσόλα με μεγάλη γκάμα παιχνιδιών και τα περισσότερα exclusives και αν θέλεις να έχει ως κύκλο ζωής τουλάχιστον τα 10 χρόνια επέλεξε το PS3.Επίσης αν δεν θες να μπλέξεις με service και ανακατασκευασμένες κονσόλες(30% των ΧΒΟΧ 360 χαλάει στους πρώτους μήνες είναι επιβεβαιωμένο) μην μπλέξεις με το 360.

2)Αν θέλεις να επενδύσεις σε κάτι φτηνό και δεν σε νοιάζει ο κύκλος ζωής της κονσόλας απλά θες να παίζεις αντίγραφα παιχνιδιών άμεσα θα πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε ΧΒΟΧ360 και Wii.

Προσωπικά δεν θα έπαιρνα το wii για τις φόλες παιχνίδια.Δεν θα έπαιρνα το ΧΒΟΧ360 για το 30% των κονσολών που τα φτύνουν κι επειδή πρέπει να πληρώνεις για να παίζεις online games.

Η επιλογή είναι δική σου.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1)Φίλε αν θέλεις μια κονσόλα με μεγάλη γκάμα παιχνιδιών και τα περισσότερα exclusives και αν θέλεις να έχει ως κύκλο ζωής τουλάχιστον τα 10 χρόνια επέλεξε το PS3.Επίσης αν δεν θες να μπλέξεις με service και ανακατασκευασμένες κονσόλες(30% των ΧΒΟΧ 360 χαλάει στους πρώτους μήνες είναι επιβεβαιωμένο) μην μπλέξεις με το 360.

2)Αν θέλεις να επενδύσεις σε κάτι φτηνό και δεν σε νοιάζει ο κύκλος ζωής της κονσόλας απλά θες να παίζεις αντίγραφα παιχνιδιών άμεσα θα πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε ΧΒΟΧ360 και Wii.

Προσωπικά δεν θα έπαιρνα το wii για τις φόλες παιχνίδια.Δεν θα έπαιρνα το ΧΒΟΧ360 για το 30% των κονσολών που τα φτύνουν κι επειδή πρέπει να πληρώνεις για να παίζεις online games.

Οντως και εγω εχω ακουσει οτι τα xbox360 χαλανε ευκολα , αυτο το post βοηθησε καπως . :-D

Δημοσ.

Νομίζω πως το ποσοστό 30% που αναφέρεις έχει μειωθεί.

Το Xbox Live δεν είναι πολύ ακριβό και πολλοί λένε πως είναι πολύ καλύτερο από του PS3.Αλλά κι εμένα δεν θα μου άρεσε να παίζω online πληρώνοντας.Όχι λόγο χρημάτων.Αλλά λόγω ανανέωσης.Πχ σε παιχνίδια MMORPG σε PC είναι σπαστικό όταν Σάββατο βράδυ πας να μπεις στο παιχνίδι και βλέπεις ότι έχει τελειώσει η κάρτα και να μην μπορείς να πάρεις αφού είναι όλα κλειστά,άντε από κανά ίντερνετ καφέ.Μπορεί βέβαια ο τρόπος που λειτουργεί το Xbox Live να είναι διαφορετικός.

Δημοσ.

Απ τι στιγμή που δεν θέλεις να το πειράξεις με firmware και να χάσεις την εγγύηση πήγαινε για 360 (περισσότερα ποιοτικά παιχνίδια + πιο οργανωμένο live). Το πρόβλημα του είναι ότι κάποια στιγμή θα χαλάσει και θα εμφανίσει rrod. Αν το έχεις απείραχτο το στέλνεις πίσω και στο επισκευάζουν.

Αν έχεις FullHD τηλεόραση και θέλεις να βλέπεις και ταινίες blueRay, + να παίζεις live χωρίς συνδρομή πήγαινε για Playstation3 (αν και εδώ που τα λέμε η ετήσια συνδρομή του 360 για το live μπορείς να την προμηθευτείς μόνο με 30? μέσω Internet).

Αν έχεις χρήματα πάρτα και τα δύο.

Υ.Γ.1. Δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα και την φιλοσοφία κανενός στο άλλο topic που βρίζονται μεταξύ τους. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και πορεύεται με αυτές. Δεν χρειάζεται να πίσω κανένα για τις δικές μου, ούτε να με πείσει κανένας για τις δικές του.

Υ.Γ.2. Είμαι κάτοχος και των δύο κονσολών.

Αυτά φίλε ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

1. καθε κονσολα εχει παιχνιδια που παιζουν μονο σε αυτην (exclusives) οποτε αν θες καποια συγκεκριμενα που ειναι exclusives η επιλογη ειναι μονοδρομος

2. το XBOX ειναι πολυ φθηνοτερο,λενε οτι η ποιοτητα εικονας στα παιχνιδια του ειναι λιγο καλυτερη απο του PS3,μπορεις να παιζεις αντιγραφα,οντως ειναι ποιο ζημιαρικο αλλα δεν θα εχεις προβλημα μιας και τα αλλαζουν χωρις πολλα πολλα,νομιζω πως εχει και 3 χρονια εγγυηση

3. το PS3 υποτιθεται οτι ειναι ανωτερο απο αποψης hardware οποτε αν ισχυει αυτο θα κατσει περισσοτερα χρονια στην αγορα και τα παιχνιδια του θα ξεπερασουν σε ποιοτητα αυτα του XBOX,εχει wireless δικτυο και Blu-ray με παρα πολυ καλη ποιοτητα εικονας και σε blu-ray και σε DVD ταινιες,ειναι και αρκετα media center (παιζει αρκετα διαδεδομενα φορμα εικονας και ηχου πλην MKV),το online του ειναι δωρεαν,δεν εχει σπασει ακομα οποτε μονο original παιχνιδια που ειναι και πανακριβα

Υγ1 εχω PS3

Υγ2 σταθμιζεις τις αναγκες σου και διαλεγεις

προσωπικα αν το ηθελα μονο για παιχνιδια τοτε θα διαλεγα XBOX,αν θες και τα ρεστα που προσφερει το PS3 και δεν σε χαλαει να το πληρωσεις ακριβα αυτο και τα παιχνιδια του, τοτε PS3

ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.

επισης σε δεκα χρονια μπορει να εχει και καλα games και πολλα,προς το παρον εχει ελαχιστα καλα και αθλιο live και υπηρεσιες...Επειδη εχω και τις 2 κονσολες σου προτεινω 360 ανεπιφυλακτα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τη εννοεις οταν λες οτι πρεπει να το εχω απειραχτο? Και ναι βοηθισες , μαλλον παω για ps3 .

Δημοσ.

Που ζεις ειπες στο παιδι, γιατι στον πλανητη γη αυτα δεν συμβαινουν! Μιπως στον Πλανητη Αρη ειναι αλλιως τα πραγματα, σε παρακαλω διευκρινησε στο παιδι για να ξερει! :lol: Οτι να ναι, daveli απο αυτα που λεει δεν ισχυει σχεδον τιποτα, πια exclusive , πια 10ετια, Tις κλασικες αρλουμπες της SONY τΙς εχουν κανει Ευαγγελιο! Αυτο σημαινει οτι το marketing πλυση εγκεφαλου της sony κανει ακομη και τωρα καλα την δουλεια του! Τα εχει δεμενα καλα, χειροποδαρα! Μην το παρεις προσωπικα gherude...

Δημοσ.
επισης σε δεκα χρονια μπορει να εχει και καλα games και πολλα,προς το παρον εχει ελαχιστα καλα και αθλιο live και υπηρεσιες...Επειδη εχω και τις 2 κονσολες σου προτεινω 360 ανεπιφυλακτα...

Νομίζω ότι υπερβάλλεις. Αυτός που θα πάρει PS3 αυτή τη στιγμή θα βρει μια αξιοπρεπέστατη library παιχνιδιών που θα τον κρατήσουν απασχολημένο για αρκετό καιρό. Ο κατάλογος παιχνιδιών του 360 είναι μεγαλύτερος (λογικό με ένα χρόνο παραπάνω στην αγορά αλλά το να λες ότι δεν θα έχει τί να παίξει στο PS3 είναι μεγάλη υπερβολή.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ενα θεμα που με απασχολει ειναι και οι τιτλοι , σιγουρα το xbox εχει προβαδισμα μιας και ειναι ενα χρονο παραπανω στην αγορα αλλα δεν θα ηθελα να παρω μια κονσολα που μπορει να ειναι καλη με λιγοστα προβληματα αλλα να μην εχει καποιο τιτλο που να με ενδιαφερει . Επισης το rrod που λετε οτι πεταγεται τη ειναι ?

Δημοσ.
Που ζεις ειπες στο παιδι, γιατι στον πλανητη γη αυτα δεν συμβαινουν! Μιπως στον Πλανητη Αρη ειναι αλλιως τα πραγματα, σε παρακαλω διευκρινησε στο παιδι για να ξερει! :lol: Οτι να ναι, daveli απο αυτα που λεει δεν ισχυει σχεδον τιποτα, πια exclusive , πια 10ετια, Tις κλασικες αρλουμπες της SONY τΙς εχουν κανει Ευαγγελιο! Αυτο σημαινει οτι το marketing πλυση εγκεφαλου της sony κανει ακομη και τωρα καλα την δουλεια του! Τα εχει δεμενα καλα, χειροποδαρα! Μην το παρεις προσωπικα gherude...

Στον πλανήτη Γη ζώ και μιλάω με αποδείξεις.Ο κύκλος ζωής του PSX ήταν 10 χρόνια.Ο κύκλος ζωής του PS2 είναι 10 χρόνια(μέχρι και σήμερα φτιάχνονται πολύ καλά παιχνίδια).Για πες μας πόσο κύκλο ζωής είχε το 1ο ΧΒΟΧ και πόσα παιχνίδια είχε στη βιβλιοθήκη του.Apokleiros εύχομαι παιδάκι μου να φας ΒΑΝ γιατί το μόνο που κάνεις είναι να πετάγεσαι σαν την πορδή και να πετάς αρλούμπες για να ανάβεις φωτιές και να ξεκινάς τα flame wars.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...