Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με τροφοδοτικο ισως??

blaxos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα αντιμετωπίζω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα την βοήθεια σας..

Έστησα ένα καινούριο pc πριν 3 μέρες και όταν τον αφηνω αρκετες ώρες κλειστό οταν πάω να τον ανοίξω δεν μου διαβάζει το σκληρό αυτο που ενεργώ για να διαβάσει το σκληρο και να ξεκινήσουν τα windows δεν ειναι παρα να βγαλω το καλώδιο απο πισω του ρεύματος να το αφησω κάνα λεπτό εκτός και να το ξαναβάλω και να δουλέψει.

θέλω να μαθω αν καποιος γνωρίζει να μου πει αν εχει [πρόβλημα το τροφοδοτικο η ο σκληρος τρωει φλασιες

και δεν μπορει να τον διαβασει!το τροφοδοτικό ειναι αξιόπιστο της THERMALTAKE 420 Watt..

Δημοσ.

Δοκιμασε να του δωσεις τροφοδοσια απο αλλη ραγα,η αν ο δισκος εχει και sata και 4Pin τροφοδοσια βαλε την αλλη απο αυτη που εχεις

Δημοσ.
Δοκιμασε να του δωσεις τροφοδοσια απο αλλη ραγα,η αν ο δισκος εχει και sata και 4Pin τροφοδοσια βαλε την αλλη απο αυτη που εχεις

τα εχω κανει ολα αυτα και παλι τα ιδια μεχρι και μπριζα του αλλαξα γιατι υπαρχει ενα aircondition εκει αλλα εχει το TR2 THERMALTAKE που δεν εχω ακουσει καλα σχολια γι αυτο.τι λες?

Δημοσ.

Ο μονος τροπος να σιγουρευτεις ειναι να παρεις ενα τροφοδοτικο απο ενα φιλο σου αν δεν εχεις ρεζερβα και να το δοκιμασεις. Σε καποιες παλιες μητρικες που ειχα δει αυτο το προβλημα καθυστερουσε να παρει μπρος ο δισκος. Το ελυνα ενεργοποιοντας το Floppy seek

η οπως λεγεται

Δημοσ.
Κάνε BIOS update.

ξερεις κατι ρε σ ?δουλευει δηλαδη παιρνει ρευμα ο σκληρος αλλα οταν μενει πολλες ωρες κλειστος μετα ανοιγει μπαινει στα bios αλλα σκληρο δεν τον αναγνωριζει..βγαινει κατι στην εγγυηση αν ειναι αυτο?πως θα το δικαιολογησω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...