Προς το περιεχόμενο

Αγορά 22''΄Οθόνης

Ma3str0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Samsung φίλε, διότι :

Η Samsung παρέχει κοντράστ: 8000:1

Η Assus παρέχει κοντράστ 2.000 : 1

Η Samsung καταναλώνει 45W

Η Assus καταναλώνει σχεδόν 55W

Αφενός θα δώσεις λιγότερα κατά την αγορά,

αφετέρου θα πάρεις κι άλλα πίσω -αν μπορούμε να το πούμε έτσι- απο την μετέπειτα κατανάλωση ρεύματος.

Δημοσ.

συμφωνω κι εγω με τον Thresh κι εγώ αυτήν έχω κι το design είναι αψογο κι η ποιοτητα εικονας ειναι παρα πολυ καλη...αξιζει τα παραπανω λεφτα που θα δωσεις

Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168192

αν μπορείς να βάλεις λίγα παραπάνω euro πάρε αυτή

Φίλε μου επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για την συγκεκριμένη οθόνη μήπως ξέρεις πόσο επι πόσο είναι η ορατή επιφάνεια σε CM??

Ευχαριστώ!!!

Edit: και είναι glossy σωστά???

• Super Moderators
Δημοσ.

nope, δεν ξέρω αλλά ο Vatos Locos που την έχει ξέρει :-)

edit: οι διαστάσεις που λέει στο eshop δεν είναι με το πλαίσιο της οθόνης μέσα? Διαστάσεις (W x H x D): 517 x 419 x 210 mm (με την βάση).

Δημοσ.

ΦΙΛΕ Vatos Locos ΔΩΣΕ ΦΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ γιατί όλοι την έχουν με ίντσες και όχι την ορατή επιφάνεια αλλά όλη την οθόνη μαζί με το καβούκι!

Δημοσ.

Βασικά αυτό που με εκνευρίζει στις συγκεκριμένες οθόνες είναι το GLARE φινίρισμά που αν δουλέυεις σε κάποιο σκοτεινό φόντο βλέπεις την φάτσα σου μέσα.Αυτή η samsung υπάρχει με ματ επιφάνεια?

• Super Moderators
Δημοσ.
samsung spva panel εχουν πολυ καλη απεικονιση

22αρι monitor με S-PVA από την Samsung δεν έχει βγει στην αγορά ακόμα (είχε παρουσιαστεί στην Cebit) άσε που θα είναι πανάκριβο

Δημοσ.

Για να μην ξεκινάω καινούριο τόπικ για το ίδιο θέμα θα χώσω και τις δικές μου απορίες και ο θεός βοηθός. Ψάχνω και εγώ οθόνη 22" και εχω καταλήξει σε 3. Η μία είναι η Samsung T220, η άλλη είναι η LG Flatron 227WT και η τρίτη είναι η Samsung 2232BW. Αν έχει κανείς κάποια απο τις 3 θα με βοηθούσε η εντύπωση του. Απλά θεωρώ οτι το design της Τ220 απλά δεν παίζεται.Αλλά δεν φτάνει μόνο το design...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...