furtune Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Γεια σας παιδια.Εχω ενα προβλημα με το internet πολυ σπαστικο.Λοιπον εγω εχω CON-X και μου εχουν δωσει ενα μοντεμ της sagem.Το προβλημα ειναι οτι οταν ειμαι στο ιντερνετ, πεφτει η γραμμη, ασυγχρονιζεται, μετα συγχρονιζεται ξανα και μετα πρεπει να ξανακανω dial για να ξανασυνδεθω.Πειρα τηλ στον οτε και με ρωτησανε τι antivirus φοράω.Εγω εχω το ZoneAlarm Security Suite.Ο τεχνικος μου ειπε οτι η γραμμη μου, ειναι αριστη και υπαρχει πολυ μεγαλη περιπτωση, το προβλημα να το δημιουργει το antivirus μου γιατι εχουν και πολλες αλλες περιπτωσεις.Ξερει κανενας καποια ρυθμιση για αυτο το προβλημα;Αμα βαλω modem router θα λυθει το προβλημα ή στο τελος πρεπει να αλλαξω antivirus;
SeKoS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Γεια σας παιδια.Εχω ενα προβλημα με το internet πολυ σπαστικο.Λοιπον εγω εχω CON-X και μου εχουν δωσει ενα μοντεμ της sagem.Το προβλημα ειναι οτι οταν ειμαι στο ιντερνετ, πεφτει η γραμμη, ασυγχρονιζεται, μετα συγχρονιζεται ξανα και μετα πρεπει να ξανακανω dial για να ξανασυνδεθω. Θα πρέπει να βρείς κάπως απο το sagem το SNR σου και τα Line Noise (down και up) Έαν μας πείς ποιο sagem έχεις ισως σε βοηθήσω να το βρείς. Δοκίμασε να αλλάξεις modem. Προτείνω κάποιο USrobotics 9107/9108 (70/100 ? ~). Πειρα τηλ στον οτε και με ρωτησανε τι antivirus φοράω.Εγω εχω το ZoneAlarm Security Suite.Ο τεχνικος μου ειπε οτι η γραμμη μου, ειναι αριστη και υπαρχει πολυ μεγαλη περιπτωση, το προβλημα να το δημιουργει το antivirus μου γιατι εχουν και πολλες αλλες περιπτωσεις.Ξερει κανενας καποια ρυθμιση για αυτο το προβλημα;Αμα βαλω modem router θα λυθει το προβλημα ή στο τελος πρεπει να αλλαξω antivirus; Αν αλλάξεις και γίνονται τα ίδια έχεις την άδεια μου να τους πάρεις να τους βρίσεις και να τους πεις οτι πρέπει να ελέξουν την γραμμή σου και να μην φαντάζονται οτι είναι οκ και αμα σου ξαναπούν ψέματα οτι φταίει το antivirus για τα disconnect θα ... <εδώ βάζεις οτι θες> :mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.