Προς το περιεχόμενο

Αγορά από eshop της E.E.

vags21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βρεί αρκετά eshops από Αγγλία,Ιταλία κτλ. με πολύ καλές τιμές σε laptops και ηλεκτρονικά.

Έστω όμως ότι κάνω την αγορά και πρόκειται για eshop απάτη, που σημαίνει πληρώνω με paypal ή πιστωτική αλλά δεν μου στέλνουν ποτέ τίποτα. Υπάρχει κάποιο επίσημο site της E.E. για καταγγελία έτσι ώστε να πάρω τα χρήματα μου πίσω αν γίνει η στραβή?

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα,βασει του "3ου πυλωνα" (και καλα) της ΕΕ (αστυνομικη και δικαστικη συνεργασια) πηγαινεις σε ελληνικο δικαστηριο και αυτο διευθετει τα υπολοιπα μεσω μηχανισμων συνεργασιας...

Δημοσ.

Έχεις κανείς τέτοια εμπειρία και κάποιο αποτέλεσμα ή αυτά απλά υπάρχουν για να υπάρχουν;;;

• Super Moderators
Δημοσ.
Έχω βρεί αρκετά eshops από Αγγλία,Ιταλία κτλ. με πολύ καλές τιμές σε laptops και ηλεκτρονικά.

Έστω όμως ότι κάνω την αγορά και πρόκειται για eshop απάτη, που σημαίνει πληρώνω με paypal ή πιστωτική αλλά δεν μου στέλνουν ποτέ τίποτα. Υπάρχει κάποιο επίσημο site της E.E. για καταγγελία έτσι ώστε να πάρω τα χρήματα μου πίσω αν γίνει η στραβή?

Ο μόνος τρόπος για να είσαι σχετικά ήρεμος, είναι να αποφεύγεις να αγοράζεις online με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από paypal! Μόνο με το Paypal, αν γίνει καμία "στραβή" μπορείς να πάρεις τα χρήματά σου πίσω!

B)

Δημοσ.

Και φυσικα να αγοραζεις απο αξιοπιστα eshop. Ψαξε στο ιντερνετ για τα συγκεκριμενα eshop, ολο και κατι θα βρεις

Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα σίγουρο 100% ακόμα και με το Paypal

Βέβαια αν δεν έχουν tracking number και έγγραφα αποστολής για να δώσουν στο paypal και να αποδείξουν ότι το έστειλαν τότε ναι το paypal σου γυρνάει τα χρήματα πίσω

Το ίδιο όμως γίνεται και με την πιστωτική κατευθείαν

Αμφισβητείς την συναλλαγή και προσκομίζεις τα στοιχεία που έχεις μέχρι στιγμής και συνήθως το θέμα τελειώνει εκεί. Η VISA και γενικά όλες οι κάρτες είναι υπερ του καρτούχου και όχι του έμπορου.

Δημοσ.

Μάλλον το paypal για πληρωμή είναι ο καλύτερος τρόπος καθώς είναι τα πάντα διαθέσιμα ηλεκτρονικά(αποδείξεις κτλ.) και έχει και τη δυνατότητα dispute όπως και στο ebay. Άραέτσι διεκδικείς απευθείας τα χρήματα σου αν δεν δεις ποτέ το προϊόν.

Δεν έχω κάποιο "ύποπτο" site. Απλά επειδή αγοράζω από παπούτσια μέχρι ηλεκτρονικές συσκευές απο Ε.Ε. καλό θα είναι να γνωρίζω έτσι ώστε αν ποτέ μου τύχει να ξέρω που θα απευθυνθώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...