Προς το περιεχόμενο

Επαναφορά φακέλου

Pyravlos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αμα πηγε στον καδο και εκανες restore και λες οτι δεν εμφανιζεται πουθενα, μηπως εξακολουθει να ειναι στο καδο ανακυκλωσης?

Εαν δεν ειναι, τοτε κανε ενα search καπου εχει παει :P

Α και Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται

Δημοσ.

εχμμμ.... υπαρχουν καποια tools για να επαναφερεις καποια πραγματα που εχεις σβησει ειχα ενα πολυ καλο, απλα πρεπει να το βρω καπου αμα το βρω θα σου πω βασικα πως λεγεται κιολας.

Δημοσ.

Aν ο ζητούμενος φάκελος βρισκόταν μέσα στο φάκελο ''Τα έγγραφά μου'' σε ΧΡ ή ''Όνομα Χρήστη'' σε Vista, είναι σχεδόν αδύνατο να λυθεί με την επαναφορά συστήματος καθώς αυτή δεν επηρρεάζει τους παραπάνω φακέλους.

Τώρα το πρόβλημα είναι ότι επειδή έτρεξες την επαναφορά,να μην καταφέρουν τα προγράμματα ανάκτησης,να επαναφέρουν πλήρως το διαγεγραμμένο φάκελο καθώς το πιθανότερο είναι να γράφτηκαν εκ νέου δεδομένα,πάνω σε κείνους τους τομείς του δίσκου που βρισκόταν ο φάκελος.

• Moderators
Δημοσ.

Αμα διαγραψεις ενα αρχειο δε παει στον καδο? Αμα το διαγραψεις κι απο τον καδο ειναι πολυ ευκολη η ανακτηση του με ενα προγραμμα data recovery / undelete, αρκει να μην εχουν γραφτει δεδομενα απο πανω απο το διεγραμμενο αρχειο.

Αρα ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ και βαζεις ενα τετοιο προγραμμα και ψαχνεις...

Δημοσ.

Όπως λέει κι ο GeorgeMan κατέβασε ένα πρόγραμα data recovery και θα γίνει η δουλειά σου. Δοκίμασε το file scavenger,το recover my files κλπ. Αυτά ξέρω εγώ, σίγουρα υπάρχουν κι άλλα. Πρόσεχε μόνο και να τα κατεβάσεις σε διαφορετικό drive από αυτό στο οποίο ήταν ο φάκελος που σβήστηκε και να τα εγκαταστήσεις πάλι ομοίως. Ο λόγος μην γραφτεί τίποτε από πάνω και δεν μπορείς να κάνεις recovery. Good luck

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...