Προς το περιεχόμενο

Forthnet και ένα βήμα πριν το εξώδικο...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το σίριαλ συνεχίζεται....

Την Παρασκευή το απόγευμα βρήκα νέα ειδοποίηση από το δικηγορικό γραφείο για το ανεξόφλητο ποσό προς τη forthnet.

Αυτή τη φορά δεν με απειλούν άμεσα με Τειρεσία κτλ, αλλά μου δίνουν 3 μέρες διορία να πληρώσω αλλιώς θα κινηθούν δικαστικά.

Σημειωτέον ότι το ποσό είναι διαφορετικό από αυτό που αρχικά μου είχαν στείλει. Λιγότερο κατά περίπου 10 ευρώ. Τελικά μήπως απλά ψαρεύουν και ότι πιάσουν???

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και το σίριαλ συνεχίζεται....

Την Παρασκευή το απόγευμα βρήκα νέα ειδοποίηση από το δικηγορικό γραφείο για το ανεξόφλητο ποσό προς τη forthnet.

Αυτή τη φορά δεν με απειλούν άμεσα με Τειρεσία κτλ, αλλά μου δίνουν 3 μέρες διορία να πληρώσω αλλιώς θα κινηθούν δικαστικά.

Σημειωτέον ότι το ποσό είναι διαφορετικό από αυτό που αρχικά μου είχαν στείλει. Λιγότερο κατά περίπου 10 ευρώ. Τελικά μήπως απλά ψαρεύουν και ότι πιάσουν???

Κάνε υπομονή. Αν κάθε μήνα "κόβουν" 10 ευρώ από το "λογαριασμό" σου, σε 1+ χρόνο, θα σου χρωστάνε κιόλας!

Δημοσ.

Νέα από το μέτωπο....

Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, είχα 3 διαφορετικά τηλεφωνήματα, από 3 διαφορετικά άτομα, από 2 διαφορετικά τμήματα της forthnet.

Τμήμα Καταγγελιών και Εμπορική Διεύθυνση/Λογιστήριο.

Όλοι όμως μου λένε ότι βλέπουν ένα ανεξόφλητο ποσό αλλά κανένας δεν μου απαντάει πως προέκυψε αυτό το ποσό. Η μετάβαση από τις 6μηνες ανανεώσεις μπορεί να έγινε "τηλεφωνικά" όπως λένε, χωρίς όμως να υπάρχει κανένα τέτοιο αποδεικτικό στοιχείο. Δεν μου απαντούν στο ερώτημα "γιατί δεν με ειδοποίησαν νωρίτερα και κατευθείαν οι ίδια η forthnet, παρά περίμεναν 1.5 χρόνο για να μου το πουν με δικηγόρους." Επίσης, δεν υπάρχει απάντηση γιατί δεν παραλάμβανα τα παραστατικά ενώ έπαιρνα κανονικά τα υπόλοιπα (παραστατικά telephony και αιτήσεις 2play).

Ομολογώ βέβαια ότι και οι 3 κυρίες ήταν ευγενικότατες και άκουγαν τη δική μου άποψη χωρίς όμως να μπορούν να κάνουν ή να μου αποδείξουν κάτι παραπάνω.

Ο ισχυρισμός μου βέβαια ότι μπορούν έτσι κάλλιστα να μου στείλουν και πάλι μετά από 1-2 χρόνια και να μου λένε πάλι ότι τους χρωστάω, τους φάνηκε τόσο αστείος όσο με το ότι και εγώ τους πούλησα ένα οικόπεδο πριν από 1.5 χρόνο και τους στέλνω ένα ανεξόφλητο τιμολόγιο, αλλά χωρίς βέβαια να υπάρχει πουθενά μια υπογραφή για εντολή αγορά τους (σημείωση: δεν πουλάω οικόπεδα).

Σε κάθε περίπτωση, η απάντηση τους "είμαστε σοβαρή εταιρεία, δεν θα κάναμε κάτι τέτοιο", καταρρίπτεται από όλους αυτούς που γράφουν στο forum για τα προβλήματά τους ή τους άκουσα με τα αυτιά μου στο κεντρικό κατάστημα.

Το αποτέλεσμα... επειδή πραγματικά δεν έχω άλλο χρόνο να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο θέμα, θα περιμένω άλλο ένα τηλεφώνημα όπως μου είπαν και στη συνέχεια θα κινηθώ όπως νομίζω.

Δημοσ.

σοβαρη εταιρια...τα σχολια περιττά...σε παρακαλω thresh μην αρχισεις παλι περι του λαθους και των μεμονωμένων περιστατικών....Ελπιζω φίλε μου να τελειωσει η ιστορια αυτη...

Δημοσ.
Όλοι όμως μου λένε ότι βλέπουν ένα ανεξόφλητο ποσό αλλά κανένας δεν μου απαντάει πως προέκυψε αυτό το ποσό. Η μετάβαση από τις 6μηνες ανανεώσεις μπορεί να έγινε "τηλεφωνικά" όπως λένε, χωρίς όμως να υπάρχει κανένα τέτοιο αποδεικτικό στοιχείο.
Αυτές είναι προτάσεις κλειδιά. Χωρίς αποδεικτικά στοιχεία από μέρους τους το μόνο που μπορούν να σου κάνουν είναι να σου κλ@σουν.. Οπότε άσε να τρέχουν αυτοί και όχι εσύ.

Αρκεί να είναι έτσι. Γιατί κάτι θυμάμαι ότι σύμφωνα με τους όρους (τους οποίους αποδέχεσαι όταν ενεργοποιείς τη σύνδεση) η μετάβαση σε αορίστου μετά το τέλος των 6 μηνών του ADSL in a box είναι αυτόματη..

Αν είσαι σίγουρος ότι ζητάνε λεφτά για υπηρεσίες που δεν προσέφεραν ή προσέφεραν χωρίς τη απαιτούμενη συγκατάθεσή σου (πχ. υπογραφή σου, ή νόμιμα μαγνητοφωνημένη συνομιλία), χέστους και μην ασχολείσαι άλλο. Εκμεταλεύσου την ευκαιρία όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω να ρίξεις κανά καντήλι σε περίπτωση ενοχλητικού τηλεφωνήματος :-)

Αν δεν είσαι σίγουρος, συνέχισε τις προσπάθειες να μάθεις λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Φίλε ΕΡa,

όντως, επειδή έψαξα και βρήκα τη σύμβαση που είχα υπογράψει από το ΠΛΑΙΣΙΟ όταν ξεκίνησα, έλεγε για αυτόματη ανανέωση μετά τη λήξη του 6μήνου. Στη δική μου όμως περίπτωση, στο 6μηνο με πηραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν ήθελα πάλι ανανέωση 6μήνου. Πράγμα και το οποίο έγινε. Οπότε αυτόματα έπαψε να ισχύει η αυτόματη μετατροπή σε μηνιαίο πρόγραμμα. Το ίδιο έγινε και ξανά μετά από 6 μήνες. Πάλι με πήραν και πάλι με ρώτησαν τι ήθελα να κάνω. Και εγώ πάλι ανανέωσα για 6 μήνες. Μάλιστα τότε η προσφορά ήταν 3+3 μήνες (πλήρωνες 3 και έπαιρνες άλλους 3 δώρο).

Που να φανταστώ ότι θα έρθουν 1.5 χρόνο μετά και θα μου ζητάνε πίσω όλα τα δώρα που μου έκαναν τότε.

Όσον αφορά τα αποδεικτικά στοιχεία, προφανώς και δεν έχουν υπογραφή μου και προφανώς δεν έχουν μαγνητοφωνημένη εντολή μου (αν και μου είπαν ότι θα ψάξουν).

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν με πήραν άλλο για να μου πουν τι βρήκαν. Ακόμα περιμένω.

Σκοπός μου δεν είναι να ρίχνω καντήλια σε κανέναν. Απλά θέλω να κάνω τη δουλειά μου και κάποιοι άλλοι να κάνουν τη δική τους, σωστά και όπως πρέπει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χμ!!!! Ο stefka έχει να ποστάρει περίπου ένα μήνα... λέτε να τον μαζέψανε;;;... Ενημέρωσέ μας φίλε μου αν υπάρχει καμμιά εξέλιξη... η υπόθεση έχει ενδιαφέρον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...