Hellaslover Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Καπνίζω γύρο στα 2 πακέτα τι μέρα εδώ και 6 περίπου χρονια. Έχω προσπαθήσει να το κόψω αρκετές φορες (το χω κόψει πάνω από 100 φορες) συνήθως αφού δε μπορώ να κοιμηθώ η νιώθω περίεργους πόνους στο στήθος. Δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο, ειδικά όταν κάτσω να ξεκουραστώ και να πιω καφέ ΠΡΈΠΕΙ να κάνω ένα(πακέτο..) Σκέφτηκα να αγοράσω αργιλε να καπνίζω στο δωμάτιο μου. Έναν από αυτούς τους μικρούς ατομικούς. Δεν ξέρω τίποτα για κάπνισμα αργιλε και θέλω τα φώτα σας. Καταρχήν είναι (πιο) υγιεινό? Τι γεύσεις υπάρχουν(δε θέλω φράουλες και βλακείες) κάτι που να μοιάζει με γεύση τσιγάρου...Και μια άλλη λύση που έχω σκεφτεί είναι οι πίπες(σεμvαααά..) η μυρωδιά μου αρέσει περισσότερο από του τσιγάρου μπορώ να πω αλλα ποσο κακό κάνουν και αυτές?
HighT3ch Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Για το gamucci λες? Δεν καπνίζω αλλά έχω γνωστούς και συγγενείς που καπνίζουν και το είχα ψάξει. Αν πάντως δεν εννοείς αυτό, δες το αυτό που σου λέω είναι πολύ καλό. Το έχω δει και από κοντά που το έχει ένας συνάδελφος και καπνίζει μέσα στο γραφείο χωρίς να ενοχλεί. Σου δίνει την νικοτίνη που θες χωρίς τις βλαβερές ουσίες (πίσσα, νίτρο κλπ). http://www.gamucci.co.uk/gamucci/index.html
NickTheGreekxxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω τίποτα για κάπνισμα αργιλε και θέλω τα φώτα σας. Καταρχήν είναι (πιο) υγιεινό? Σίγουρα είναι πιο υγιεινό επειδή κάποιες από τις ουσίες του καπνού μένουν στο νερό από το οποίο περνάει.
Hellaslover Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Για το gamucci λες? Δεν καπνίζω αλλά έχω γνωστούς και συγγενείς που καπνίζουν και το είχα ψάξει. Αν πάντως δεν εννοείς αυτό, δες το αυτό που σου λέω είναι πολύ καλό. Το έχω δει και από κοντά που το έχει ένας συνάδελφος και καπνίζει μέσα στο γραφείο χωρίς να ενοχλεί. Σου δίνει την νικοτίνη που θες χωρίς τις βλαβερές ουσίες (πίσσα, νίτρο κλπ). http://www.gamucci.co.uk/gamucci/index.html καμια σχέση. για αυτό λέω http://www.soexmolasses.co.uk/Hookah02.JPG (αργιλές δε λέγεται στα ελληνικά?) αλλα και αυτό το gamucci καλή πατέντα φαίνεται...θα το ψάξω, thanks!
Hellaslover Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Σίγουρα είναι πιο υγιεινό επειδή κάποιες από τις ουσίες του καπνού μένουν στο νερό από το οποίο περνάει. δεν έχει νικοτίνη ούτε πίσσα, σωστά?
De@th L0rd Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 δεν έχει νικοτίνη ούτε πίσσα, σωστά? Αν δεν είχε νικοτίνη ποιός ο λόγος να το καπνίζεις LOL. Πίσσα και κάποια χημικά είναι αυτά που μένουν στο νερό.Η νικοτίνη περνάει. Οτι κ να ναι πάντως,αν είσαι τόσο εθισμένος με το τσιγάρο σε κόβω να κάνεις ναργιλέ +τσιγάρο μαζί.Συμβουλή? Ξεκίνα πίπα με καπνό Captain Black gold.Οι περισσότεροι συνήθως μπουχτίζουν με το καπνό τις πίπας και το κόβουν.
TeZaS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Πήγαινε σε ένα αντικαπνιστικό κέντρο κάνε την θεραπεία να βρείς την υγειά σου και θα δείς πως θα αλλάξει ο οργανισμός σου μέσα σε λίγους μήνες... Τί το θες για τσιγάρο???
papahlamidas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Εγώ δεν καπνίζω καθόλου! Αλλά κάνω ναργιλέ που και που, μία φορά το μήνα και αν.... Είναι πολύ ελαφρύ εν σχέση με το τσιγάρο! Εάν κάνεις τα πακέτα που λες δεν πιστεύω να σε βοηθήσει! Δοκίμασε καλύτερα αυτό που σου προτείνει ο Τέζας σίγουρα θα νιώσεις άλλως άνθρωπος.... Και το σημαντικότερο οι φυσικές αντοχές σου θα μεγαλώνουν όσο περνάει ο καιρός και δεν καπνίζεις. Όπως έχω κάτι φίλους που καπνίζουν όσο εσύ και στα 10 σκαλιά θέλουν ασθενοφόρο να του πάρει...
Harkon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 από απλή περιέργεια, πόσο πάει το πακέτο τσιγάρα στο αμέρικα;
Hellaslover Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ναι δίκιο έχετε πρέπει να το κόψω...απλά πιστεύω ότι είμαι περισσότερο εθισμένος στη κίνηση και στο να κρατάω το τσιγάρο. Αλλα για να 'μάη και ειλικρινής δε θέλω να το κόψω. Είναι κάτι που μου αρέσει. Θα ήταν καλά να έβρισκα τρόπο να έχω αυτή την ευχαρίστηση με λιγότερο κόστος στη τσέπη μου και στην υγεία μου.. Τα τσιγάρα εδώ κάνουν γύρο στα $4.40... τα gamucci φαίνονται καλή λύση. Θα το δοκιμάσω και αν όντως σταματήσω το τσιγάρο θα σου κάνω άγαλμα φιλε, ειλικρινά, γιατί αλλιώς δε θα το μάθαινα ποτε.
zalita Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Λεγεται ναργιλες μια που ρωτησες, αλλα πιστεψε με οι περισσοτεροι εδω στην Ελλαδα τον λενε αργιλε λανθασμενα
Hellaslover Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Είχα πάει σε ένα μαγαζί που πούλαγε καπνό, τσιγάρα, και (N)αργιλε και λέει η κοπέλα μου ναργιλέs! και γω νόμιζα είπε Να, αργιλεs και από τότε νόμιζα το λέγανε αργιλεs... thanks για τι διόρθωση πάντως
palawiaris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Kάνε ότι και ο Μπουγάς στο τραγούδι.Πάρε μια πίπα να κόψεις το τσιγάρο. Σοβαρά τώρα.Άμα έχεις πόνους στο στήθος χαλάρωσέ το.2 πακέτα είναι υπερ-πολλά. Για αυτό το μαραφέτι το γαμούσι πως το λένε άμα βάλεις και τέτοιο στο στόμα σου θα είσαι άστα να πάνε.Θα γελάνε και οι ρέγγες μαζί σου Και εγώ το δίνω και καταλαβαίνει,για την τσέπη το έριξα στο στριφτό.Σου κόβει και την όρεξη για κάπνισμα με το στρίψιμο συνέχεια και το χαλαρώνεις λίγο. Άμα δεν βοηθήσει και η ρημάδα η θέληση όχι gamucci και συναφή μαραφέτια δεν σε σώζουν, τίποτα.... Με άλλα λόγια ελλάτωσέ το με τον τσαμπουκά.
Dark_son20 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 ήμουν και είμαι φανατικός καπνιστής ναργιλέ δυστυχώς έπαθα και έμαθα αν είσαι σε κλίμα που η υγρασία είναι υψηλά αστο για μια φορα την βδομάδα και αν... η κατακράτηση τον υδρατμών στους πνεύμονες δημιουργεί άσχημα αλλεργικά shock (6 μήνες θεραπεία έφαγα) πισσα ο καπνός του ναργιλέ δεν έχει καν οποτε δεν κατακάθεται και στο νερό. το νερό κρατα αλλα βλαβερά στοιχεια από την καύση προσοχή δεν παίρνουμε καρβουνάκια του νεκροταφείου ούτε τύπου νεκροταφείου διότι περιέχουν θειάφι και είναι χειρότερο για πνευμονια. παίρνουμε φυσικά καρβουνάκια που τα ανάβουμε στην φωτιά αν έχουμε αυτή την πολυτέλεια αλλα υπάρχουν και αλλα που ανάβουν στο μάτι της κουζίνας γενικά ότι απορίες έχεις μπορείς να ρωτήσεις μιας και το έχω λιώσει το θέμα αλλα προσοχή σε αυτό που σου είπα με το ποσοστό υγρασίας στην περιοχή που μένεις ο αργιλές δεν είναι τυχαίο ότι άνθισε σε περιοχές με ξηρότατο κλίμα σε όλες τις άλλες περιπτώσεις δημιουργεί αρκετά προβλήματα η συνεχή του χρήση δυστυχώς όσο για το αν σε βοηθήσει να κόψεις το κάπνισμα... από 4 πακέτα τσιγάρα την μέρα γύρισα στο 1 πακέτο καπνό την ημερα από 1 πακέτο καπνό την ημερα γύρισα στα 10 τσιγάρα και 3 ναργιλέδες δυστυχώς 3 ναργιλέδες τη μέρα για το κλίμα τις ελλάδας είναι δολοφονικό και στους 3 μήνες με έριξε κάτω με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να κάνω 6 μήνες θεραπεία με χάπια και εισπνεόμενα ίδια με αυτά του άσθματος είναι πολύ πιο υγιεινό από το κάπνισμα τσιγάρου και πίπας αλλα δυστυχώς έχει προϋποθέσεις επίσης αν αποφασίσεις να πας σε αυτό το μονοπάτι πρέπει να σου δοθούν και συμβουλές για την συντήρηση του ναργιλέ γιατί ο οξειδωμένος χαλκός / μπρούτζος δημιουργεί και αυτός πνευμονικό αλλεργικό shock
FilipposMD Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δεν το έχω πολυψάξει το θέμα, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι είναι πιο υγιεινό από το τσιγάρο. Για δείτε λίγο εδώ: http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1714 Ο καπνός του ναργιλέ περιέχει περισσότερη νικοτίνη, πίσσα, μονοξείδιο του άνθρακα και βαριά μέταλλα από ότι ο καπνός του τσιγάρου. Οι διάφορες τοξικές ουσίες δεν φιλτράρονται κατά τη διέλευση του καπνού από το νερό του ναργιλέ. Το μείγμα του καπνού που τοποθετείται στο ναργιλέ για σκοπούς καπνίσματος, είναι ανεξέλεγκτο. Μπορεί να περιέχει διάφορες ποικιλίες καπνού, αρώματα και φρούτα. Είναι ακόμη δυνατόν να προστεθούν ναρκωτικά και αλκοόλ που καθιστούν το κάπνισμα με ναργιλέ ακόμη πιο επικίνδυνο. Έρευνες που έχουν γίνει σε χρήστες ναργιλέ, έδειξαν ότι στο αίμα τους υπάρχουν τοξικές ουσίες του καπνού σε τουλάχιστον τις ίδιες ή ψηλότερες συγκεντρώσεις σε σύγκριση με αυτούς που καπνίζουν τσιγάρα. Ο κίνδυνος για καρκίνο του πνεύμονα είναι μεγαλύτερος σε χρήστες ναργιλέ παρά στους καπνιστές τσιγάρων. Επίσης κινδυνεύουν περισσότερο για καρκίνο του οισοφάγου, του στομάχου, της ουροδόχου κύστης και των χειλών. Οι λειτουργικές δυνατότητες των πνευμόνων μειώνονται από το ναργιλέ. Ο κίνδυνος μείωσης της λειτουργίας των πνευμόνων είναι μεγαλύτερος στους χρήστες ναργιλέ από ότι στους καπνιστές τσιγάρων. Το κάπνισμα με το ναργιλέ δημιουργεί και μολυσματικούς κινδύνους. Η χρήση της ίδιας συσκευής από πολλά άτομα, επιτρέπει τη μεταφορά μικροβίων δια μέσου του κοινού επιστομίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα