Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εισαι μικρος, καπνιζεις λιγα χρονια και ειναι παιχνιδακι να το

κοψεις, πιστεψε με...

Οσο μεγαλυτερος, τοσο δυσκολοτερα κοβεται το ρημαδι...

Παντως, οπως ειπε παραπανω και ο φιλος wert, ειναι η

μεγαλυτερη μαγκια που εχω κανει στη ζωη μου που το

εκοψα!

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
...το προβλημα ειναι μη με παρουν στο ψιλο που θα καπνιζω ηλεκτρονικο τσιγαρο, και ειδικα στην ελλαδα:lol:

Προβλέπω σε μερικά χρόνια να βγαίνουν antiviruses για αυτά τα π@π@ri@ μη τυχόν και "χαλάσει" κάποιο virus τη δόση.

ε, ρε MS που μας χρειάζεται

Δημοσ.

δε πηρα το gamucci...ενα απο εβαy πηρα απο hong kong:shock:

αυτο αν θυμαμαι καλα http://cgi.ebay.com/2X-E-Cigarette-Electronic-Smoke-Health-10-Cartridge-CE_W0QQitemZ260267689703QQihZ016QQcategoryZ75047QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

το διαλεξα γιατι μοιαζει περισοτερο με τσιγαρο...και οχι σα φλογερα οπως το αλλο, μαλακια εκανα;

Δημοσ.

Προφανώς, η κόβεις το τσιγάρο η δεν το κόβεις. Τώρα το να πας να πάρεις ηλεκτρικό τσιγάρο από κίνα ακούγεται τουλάχιστον βλακώδες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον, δοκιμασα το ηλεκτρονικο τσιγαρο και μπορω να πω πως δουλευει αρκετα καλα. Μονο που ο καπνος δεν εχει καμια σχεση με του τσιγαρου, ουτε ακριβος γευση εχει...ειναι σα να καπνιζεις ναργιλε τοσο light ειναι ο καπνος, και με γευση οπως απο υλτρα lights τσιγαρα αλλα μαλλον φταiει που ειναι low in nicotine. Το μονο που με χαλαει λιγο ειναι οτι ειναι αρκετα βαρυ, δηλαδη δε μπορω να το εχω στο στομα χωρις να το κραταω. Σαν να εχω κουταλι στο στομα ενα πραγμα...Επισης με χαλαει που ειναι κινεζικης προελευσης. Τα αγγλικα στο manual εχουν καποια λαθακια, δηλαδη δε ξερω ποσο professional ειναι η εταιρια που τα κανει. Αν και το πακετο και τα υπολοιπα φενονται καλη ποιοτητα. Μαλλον θα το πεταξω αυτο και θα παραγειλω gammuci που τα εμπιστευομαι περισσοτερο. Αν καποιος θελει να κοψει το τσιγαρο και να δοκιμασει αυτη την εναλακτικη λυση θα του προτινα να παρει τα gamucci με medium η hight level νικοτινης. Επισης μπορω να πω πως ευχαριστιεμαι να καπνιζω ηλεκτρονικο τσιγαρο περισοτερο απο το κανονικο γιατι ξερω οτι δε μου κανει τοσο κακο και δεν εχω τυψεις αφου καπνισω και δε μπορω να κοιμηθω η να τρεξω. :-)

Δημοσ.

εγω λεω να του αλλαξεις την παναγια μεχρι να παθεις κατι σοβαρα και μετα να παρεις ενα σχοινι και ενα σκαμπο..Απο οτι σε κοβω δεν γουσταρεις και πολυ τις εναλλακτικες λυσεις οποτε ..

Δημοσ.

στο αντικαπνιστικο σπαμ που δεχεται αυτο το θρεντ να προσθεσω κι εγω το δικο μου...

καπνιζα 2πακετα την μερα εδω και 5-6 χρονια...στις 10-20 μερες απο τοτε που το εκοψα ειδα διαφορα 100% στην λειτουργια του killah....μια γυναικα που μπορεις να την εχεις μην την χαριζεις ετσι σε εναν μη καπνιστη που αθλειται ;););)

Δημοσ.

Εγώ να σου ξαναπροτείνω τη μέθοδο του Allen Carr : EasyWay to Stop Smoking.

Αντί να πετάς τα λεφτά σου σε ηλεκτρονικά τσιγάρα κλ κλ κλ, δώστα εκεί να κάνεις ένα 6-ωρο σεμινάριο και τέλος. Δεν πρόκειται να ξανακαπνίσεις.

Αν ξανακαπνίσεις, παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.

Δημοσ.
Εγώ να σου ξαναπροτείνω τη μέθοδο του Allen Carr : EasyWay to Stop Smoking.

Αντί να πετάς τα λεφτά σου σε ηλεκτρονικά τσιγάρα κλ κλ κλ, δώστα εκεί να κάνεις ένα 6-ωρο σεμινάριο και τέλος. Δεν πρόκειται να ξανακαπνίσεις.

Αν ξανακαπνίσεις, παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.

6 Σεπτεβριου ερχετε L.A, θα παω;)

αλλα να ρωτησω κατι. γιατι ειστε τοσο κατα του ηλεκτρονικου τσιγαρου; απο τι στιγμη που δε κανει κακο, δεν ειναι μια πολυ καλη μεθοδος να σταματησω το τσιγαρο; απο τι στιγμη που μπορω να καπνιζω χωρις να προκαλει καρκινο, να με κουραζει, να με γερναει.. γιατι οχι; εχει νικοτινη δε λεω αλλα ετσι οπως τα λετε σα να το θεωρειτε κανονικο καπνισμα...

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτες πήρα το gamucci micro και μπορώ να πω πως μέχρι τώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το προϊόν. Δεν έχω καπνίσει ακόμα κανονικό τσιγάρο ενώ μέχρι τώρα κανονικά θα έπρεπε να έχω καπνίσει τουλάχιστον 3-5 τσιγάρα. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει τπτ καθώς είναι η πρώτη μου μέρα...

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με την συντήρηση και καλή λειτουργία του συγκεκριμένου e-cigarette; Μερικές φορές δε βγάζει καπνό ενώ άλλες φορές βγάζει...επίσης διάβασα πως η μπαταρία καθώς και το atomizer (η συσκευή που χρησιμοποιεί για να ατμοποιήσει την νικοτίνη) χρειάζονται τακτική αλλαγή, χωρίς να καθορίζεται αν αυτή η αλλαγή είναι κάθε εβδομάδα ή κάθε χρόνο.

Οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το θέμα είναι ευπρόσδεκτη γιατί μου φαίνεται πως θα το κόψω το ρημάδι τελικά αν το e-cig λειτουργήσει σωστά.

Επεξ/σία από loco
Δημοσ.
Χτες πήρα το gamucci micro και μπορώ να πω πως μέχρι τώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το προϊόν. Δεν έχω καπνίσει ακόμα κανονικό τσιγάρο ενώ μέχρι τώρα κανονικά θα έπρεπε να έχω καπνίσει τουλάχιστον 3-5 τσιγάρα. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει τπτ καθώς είναι η πρώτη μου μέρα...

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με την συντήρηση και καλή λειτουργία του συγκεκριμένου e-cigarette; Μερικές φορές δε βγάζει καπνό ενώ άλλες φορές βγάζει...επίσης διάβασα πως η μπαταρία καθώς και το atomizer (η συσκευή που χρησιμοποιεί για να ατμοποιήσει την νικοτίνη) χρειάζονται τακτική αλλαγή, χωρίς να καθορίζεται αν αυτή η αλλαγή είναι κάθε εβδομάδα ή κάθε χρόνο.

Οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το θέμα είναι ευπρόσδεκτη γιατί μου φαίνεται πως θα το κόψω το ρημάδι τελικά αν το e-cig λειτουργήσει σωστά.

Οδηγίες δεν είχε μέσα η συσκευή;

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τον Dark_son20 που λέει ότι έχει πσάξει το θέμα περί ναργιλέ.

Έχει ο ναργιλές περισσότερο μονοξείδιο του άνθρακα απ’ ότι το τσιγάρο;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...