Προς το περιεχόμενο

Toshiba A300-15j & leds

giankar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά κάθησε η αδερφή μου στο λαπτοπ απουσία μου, και όταν επέστρεψα είχε σβήσει το led σήμα Satellite που υπάρχει, και τα φώτα των κουμπιών touch.

Τα touch κουμπιά δουλεύουν άψογα, αλλά εκεί που ήταν μόνιμα αναμμένα τώρα ανάβουν για λίγο όταν τα πατάω.

Διορθώνεται αυτό που έκανε η αδερφή μου; :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε φιλε...εγω εχω το Α300-15Β και τα κουμπια τοθψη δεν τα καταλαβα ουτε και εγω...

εχουν περιεργη συμπεριφορα αλλα δουλευουν μια χαρα. και εμενα τωρα ειναι αναμμενα ολα και οταν πατησω ενα θα σβησουν ολα.

τωρα οσο αφορα το Satellite κοιταξε αν δεν σβηστικε κατι στο startup....γραψε msconfig στο run.

εχω και εγω μια απορια, εμενα δεν δουλευει απο το touch το mute.

ισως εσβησα κατι απο το startup ,αν ξερετε τι να κανω ακριβως για να το επαναφερω θα ημουν υποχρεως.

Δημοσ.

Θυμάμαι που σκάλιζα ένα demo, το mute λειτουργεί σαν διακόπτης on/off για τα υπόλοιπα touch. Αν έχω καταλάβει καλά, κάποιο software της Toshiba τα ελέγχει, όπως και τα Fn, οπότε ίσως εκεί να βρίσκεται η λύση/απάντηση που ψάχνεις.

Δημοσ.

μη φοβασαι ρε φιλε...δεν ειναι κατι σοβαρο... :-)

ψιλολεπτομερειες....

αλλα και παλι θαταν ωραια να δουλευουν ολα ρολοι.

Δημοσ.
Θυμάμαι που σκάλιζα ένα demo, το mute λειτουργεί σαν διακόπτης on/off για τα υπόλοιπα touch. Αν έχω καταλάβει καλά, κάποιο software της Toshiba τα ελέγχει, όπως και τα Fn, οπότε ίσως εκεί να βρίσκεται η λύση/απάντηση που ψάχνεις.

δλδ ρε φιλε δεν ειναι για τη φωνη αυτο το mute???

Δημοσ.
δλδ ρε φιλε δεν ειναι για τη φωνη αυτο το mute???

Και βέβαια για φωνή είναι! Μα και εσύ τι περιμένεις, να είναι ενεργά πλήκτρα που αφορούν στην διαχείριση της μουσικής με το mute ενεργό; Anyway, το θέμα είναι υπερ-απλό σε ότι αφορά την χρήση και λογικά σε ότι αφορά το management. Σήμερα θα έχω στα χέρια μου τον 17S, οπότε αν χρειαστεί θα επανέλθω...

Δημοσ.
οκ...αλλα εμενα παταω το mute και δουλεευει σαν on/off των λαμπων ΜΟΝΟ και δεν απενεργοποια την φωνη.

Έχεις δίκιο, μόλις αγόρασα τον 17S και το διαπίστωσα. Αν διαβάσεις το Quickstart guide όμως, λέει για το συγκεκριμένο κουμπί "Mute or LED On/Off".

Δημοσ.
Έχεις δίκιο, μόλις αγόρασα τον 17S και το διαπίστωσα. Αν διαβάσεις το Quickstart guide όμως, λέει για το συγκεκριμένο κουμπί "Mute or LED On/Off".

ε πως κανω Mute ρε δικε μου...:-) ξερεις?

Δημοσ.
Παιδιά κάθησε η αδερφή μου στο λαπτοπ απουσία μου, και όταν επέστρεψα είχε σβήσει το led σήμα Satellite που υπάρχει, και τα φώτα των κουμπιών touch.

Τα touch κουμπιά δουλεύουν άψογα, αλλά εκεί που ήταν μόνιμα αναμμένα τώρα ανάβουν για λίγο όταν τα πατάω.

Διορθώνεται αυτό που έκανε η αδερφή μου; :P

Αν και έχω Toshiba Satellite το μοναδικό φως που ανάβει είναι το

power το οποίο αλλάζει χρώμα όταν είναι σε αναμονή...Για ποια άλλα

φωτα μιλάς touchpad?

:-D

Δημοσ.
Αν και έχω Toshiba Satellite το μοναδικό φως που ανάβει είναι το

power το οποίο αλλάζει χρώμα όταν είναι σε αναμονή...Για ποια άλλα

φωτα μιλάς touchpad?

:-D

2555079561_046086fb41.jpg?v=0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...