Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
.....Επίσης τι διαφοροποιεί το U100 απο το U120; Δεν βρίσκω καμία διαφορά. =(

Ειλικρινα και εγω αυτο ψαχνω!! εχω το U100 με 9-Cell μπαταρια και ειμαι ευχαριστιμενος , αλλα το U120 εχει κατι παραπανω σοβαρο? για να το παρω?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα βασικά είναι 3G και Wimax υποστήριξη, αν θέλεις να ξεπαραδιαστείς. Είναι λίγο πιό λεπτό (νομίζω) και εχει και κάτι άλλα λιγα (κάμερα 2 mp, face recognition). Και δείχνει πιό επαγγελματικό, αν και είναι θέμα γούστου. Α, και η 6άρα μπαταρία είναι στανταρ :-D

Δεν αξίζει να το πάρεις κανονικά (εκτός και αν θέλεις να έχεις πρόσβαση στο δίκτυο μακριά από WiFi hotspots), αλλά στην ίδια τιμή με το U100, γιατί όχι;

Δημοσ.

Προσωπικα μιλωντας, το u120 δεν μου αρεσει εμφανισιακα, οσο απο τις εξτρα δυνατοτητες, μιας και μιλαμε για καθαρα business netbook, δεν μου προσφερει κατι παραπανω απο το u100 που ειναι και πανεμορφο. Δεν νομιζω καποιος που εχει φραγκα για να μπαινει ιντερνετ απο το κινητο μεσω 3G να παρει αυτο, θα παρει κατι πιο επαγγελματικο. Εγω το χρειαζομαι πιο πολυ για το WiFi και στην τελικη αν ειμαι καπου εξω και οπωσδηποτε θελω να μπω ιντερνετ απο το λαπτοπ, συνδεω το iPhone 3G μου και μπαινω κανονικα! Οσο για την 2ΜΡ καμερα, κλαιν μαιν αφου την χρησιμοποιουμε για online chat και οχι για φωτογραφικη. Τελος παντων προσωπικα μιλαω οτι δεν μου αρεσει, σε αλλον που θα του αρεσει και μιας και ειναι κοντα στα λεφτα, ας το παρει.

Δηλαδη στο eshop μιλαμε για μουφα? Παλι 3αρα μπαταρια εντωμεταξυ λεει στα specs.

Ρε παιδια τι λετε να παρω το u100 με 6αρα και Ν ασυρματο απο το play.com? 400€ ακριβως το εχει με δωρεαν delivery...

Δημοσ.
Ρε παιδια τι λετε να παρω το u100 με 6αρα και Ν ασυρματο απο το play.com? 400€ ακριβως το εχει με δωρεαν delivery...

Αν ξέρεις κάποιον που να μένει UK, να το πάρει αυτός και να στο στείλει (όχι free :P) γιατί όχι; Αλλιώς ατύχησες!

Δημοσ.

Για την μπαταρία έχω φαγωθεί να ψάχνω παντού έστω για 6αρα, αλλά σε καλή τιμή και αντικαταβολή, αν έχετε προτάσεις ας τις συγκεντρώσουμε κάπου..

Δημοσ.
..... Α, και η 6άρα μπαταρία είναι στανταρ :-D

Απο μπαταρια ασε εχω 9 cell με 8 ωρες αυτονομια , και για 3G wimax δεν τρελενομαι , οποτε ειμαι οκ , ευχαριστω παντος.

Δημοσ.
Για την μπαταρία έχω φαγωθεί να ψάχνω παντού έστω για 6αρα, αλλά σε καλή τιμή και αντικαταβολή, αν έχετε προτάσεις ας τις συγκεντρώσουμε κάπου..
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν φέρνει το e-shop. To multirama είχε φέρει για την rebranded έκδοση που πουλάει, αλλά ούτε αυτό έχει τώρα. Μάλλον η αγορά απ'έξω είναι μονόδρομος.

-----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 11 : 59 : 32-----

Απο μπαταρια ασε εχω 9 cell με 8 ωρες αυτονομια , και για 3G wimax δεν τρελενομαι , οποτε ειμαι οκ , ευχαριστω παντος.
Αυτή η εννιάρα βρε παιδί μου, πολύ τόφαλος δεν είναι? Μου φαίνεται πως θα είναι πιό δύσκολο να την κουβαλάω από το Wind το ίδιο...
Δημοσ.

Καλησπερα.Και βεβαια υπαρχει η 6αρα μπαταρια στο MULTIRAMA.Τη πηρα σημερα απο το καταστημα Ν.Σμυρνης στα 69e.Ενω το καταστημα Καλλιθεας μου ελεγε οτι δεν υπαρχει ουτε κωδικος...

Δημοσ.

http://cgi.ebay.co.uk/5200mAh-Akku-fuer-MSI-Wind-U90X-U90-U100-U100X-UMPC_W0QQitemZ260325580827QQihZ016QQcategoryZ79516QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1713.m153.l1262

Αν ξέρεις κάποιον που να μένει UK, να το πάρει αυτός και να στο στείλει (όχι free :P) γιατί όχι; Αλλιώς ατύχησες!

Ναι εχω φιλο στην Αγγλια που θα το παραγγειλει αυτος και θα μου το στειλει μετα με ταχυδρομειο, κοινως θα μου βγει 308 λιρες που κανει κανονικα + 10 λιρες περιπου delivery Αγγλια-Ελλαδα, οποτε λιγο παραπανω απο 350 ευρω θα μου κοστισει...

Ασχετο, αλλα εγω θα του τα βαλω στην τραπεζα του παιδιου, σε τι θα τα βαλω? Εννοω θα χασω παραπανω λεφτα μιας και θα μπουνε σε λιρες?

Δημοσ.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν φέρνει το e-shop. To multirama είχε φέρει για την rebranded έκδοση που πουλάει, αλλά ούτε αυτό έχει τώρα. Μάλλον η αγορά απ'έξω είναι μονόδρομος.

-----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 11 : 59 : 32-----

Αυτή η εννιάρα βρε παιδί μου, πολύ τόφαλος δεν είναι? Μου φαίνεται πως θα είναι πιό δύσκολο να την κουβαλάω από το Wind το ίδιο...

Ontow einai oligon ! alla otan pas kato-deksia sto eikonidio kai blepeis ipoligo xronoy 8 ores , den mporeis na fantasteis ti gkayla einai! eilikrina ksexnao na to fortizo , koita gia grafeio einai bolikia mias kai to sikonei ligo epano to laptop , alla gia agkalia sta podia einai ligo avolo , anyway opos tin blepei o kathenas einai .

Δημοσ.

μπορείς σε παρακαλώ να ανεβάσεις μερικές φωτογραφίες με την 9άρα τοποθετημένη γιατί ψήνομαι να την αγοράσω αλλά θέλω να δω πως φαίνεται.Επίσης από αυτονομία;;;;

Δημοσ.

Ρε παιδιά, η 9 cells πρέπει να είναι 7200 η 7800mah? Ξέρει κανένας; και ποια είναι η λογική τιμή που έχει αυτή την στιγμή ;η 6 cells αντίστοιχα πρέπει να είναι 5200; δώστε μια διευκρινιση στα χαρακτηριστικά αυτα σας παρακαλώ.

Δημοσ.

Μολις παρηγγειλα απο εδω : http://www.play.com/PC/PCs/4-/8647404/MSI-Wind-U100-Intel-Atom-N720-1-6GHz-1GB-160GB-10-2-XP-Home-Netbook-White/Product.html μεσω ενος φιλου που μενει Αγγλια!!! Και μαλιστα σημερα το πρωι που το παρηγγειλε επεσε η τιμη του στις 299.99 λιρες με δωρεαν εξοδα αποστολης στην Αγγλια. Αν υπολογισουμε και τα εξοδα αποστολης απο Αγγλια για Ελλαδα που θα μου το στειλει ο φιλος μου οπως το παρελαβε, μιλαμε για περιπου 350€ κοστος! Θα βαλω και μια μνημη ακομα με 14€ απο εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554579 και ειμαι ετοιμος! Οποτε σε λιγες μερες ελπιζω να το εχω στα χερια μου! Και ευτυχως που μπορεσα να το παρω απο Αγγλια ωστε να μην εχω και ελληνικα γραμματα πανω στο keyboard, κατι που δεν ηθελα. Οποτε, εν αναμονη μεχρι να το εχω στα χερια μου!

Ξεχασα να πω οτι ειναι το μοντελο με την 6αρα μπαταρια και την wireless Draft-N καρτα...

Δημοσ.

Χθες πήρα το U100 White με τα 2gb Ram από το e-shop.

Μπορεί να ποστάρει κάποιος photos με την 9άρα ώστε να δούμε πόσο πολύ εξέχει μπας και τσιμπήσουμε μια;

Για όσους συνεχίζουν να έχουν απορία, απλά το eshop δεν γράφει οτι είναι και Ν η κάρτα, κάτι που γράφει καθαρά στο επίσημο site της MSI, και φυσικά ισχύει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...