kantaras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Στα 430*9.5 δοκίμασες να τσιμπήσεις καθόλου το ρεύμα σε FSB OverVoltage Control και (G)MCH OverVoltage Control; Πόσο έχεις δώσει σε αυτά;το fsb =normal gmch=+0,25 temperatures με real temperature =min 56 max 58 κατα την δειαρκεια του orthos 73
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Η θερμοκρασία είναι ένα πρόβλημα... ίσως όταν θα έχεις όρεξη να βγάλεις την ψύκτρα, να καθαρίσεις καλά την πάστα (τι πάστα έχεις βάλει), να ξαναβάλεις και να σιγουρευτείς οτι έχει κουμπώσει καλά μπας και πέσει μερικούς βαθμούς (αν και δύσκολο το βλέπω). Εκτός από αυτό όμως, με τόσο Vcore μου φαίνεται επίτευγμα που ανέβηκε στα 4. Πρέπει να σου έχει κάτσει πολύ καλό κομμάτι... Για να δεις αν είσαι βραχόσταυλος τρέξε orthos με τις ώρες.
kantaras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Για να δεις αν είσαι βραχόσταυλος τρέξε orthos με τις ώρες οκ τι πάστα έχεις βάλει εχω βαλει απο αυτη που ειναι σε μπουκαλακι σαν μανο την zalman.την απλωσα στο κεντρο και γυρω -γυρω οχιμεχρι τις ακρες περνωντας 3 ελαφριες επιστρωσεις
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) είναι η Arctic Silver 5, αλλά μη φανταστείς οτι μιλάμε για μεγάλες διαφορές... Τώρα τι να σου πω, τη Zalman που λες δεν τη συμπαθώ ιδιαίτερα, μου φαίνεται πολύ "αραιή" και σε λεπτή στρώση σε σχέση με την AS5 που είναι περισσότερο πυκνή, αλλά και κάπως δυσκολότερη στην εφαρμογή της...
supermedoras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Oντως η Arctic Silver 5 ειναι η καλυτερη παστα και αν εχεις και ψυκτρα Τermalight 120 extreme θα εισαι αψογος
kantaras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 ψυκτρα Τermalight 120 extreme δυστυχως ειναι πολυ ψηλη για το κουτι μου
kantaras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 με ανοιχτα τα πλαινα καπακια του κουτιου 50 idle 60 load.μαλλον υπαρχει airflow problem μιας και τα καλωδια ειναι σαν κουβαρι(δεν γινεται και αλλιως)
phanispal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Με RealTemp αυτές οι τιμές έτσι; Μου φαίνεται κάτι παραπάνω από καλά (αν και είναι κάπως περίεργη/μικρή αυτή η διαφορά των 10C μεταξύ idle-load, συνήθως είναι 15-20...)
kantaras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 μπα δεν ανεβαινουν τα screens.ειναι μεγαλα μαλλον τραβηγμενα με φ.μηχανη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 κάνε upload τις photos στο imageshack.gr και μετά κάνε copy/paste το link που σου δίνει για forums...
johnny73 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 μπα δεν ανεβαινουν τα screens.ειναι μεγαλα μαλλον τραβηγμενα με φ.μηχανη εαν τραβας εσυ τις φωτο απο το bios βαλε στην μηχανη αναλυση γυρω στα 5megapixels οχι παραπανω. μετα τις περνας στον υπολογιστη και μπαινοντας στο imagechack πατας το upload βαζεις το e-mail σου και επιλεγεις αναλυση 640χ480(για forum χρηση) μολις την ανεβασει πατας μια απο τις δυο επιλογες που σου δινει και κανεις copy - paste το url του imageshack στο μηνυμα του adslgr. ελπιζω να βοηθησα. (θα φανει βεβαια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.