Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το bookdepository δεν απαντησε ποτε στα email που το εστειλα, οποτε δεν θα παρει ευρω απο μενα. Εδω τα πιο ασημα eshop στα βαθη της Ανατολης μου απαντανε μεσα σε ενα 2ωρο, τα εγγλεζακια με γραφουν κανονικα...

Επεξ/σία από Αδμιν
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Μέχρι τώρα έχω πραγματοποιήσει 5-6 αγορές από το bookdepository.co.uk και δεν έχω κανένα παράπονο. Τα βιβλία είναι ολοκαίνουργια, φυσικά.

Εξαιρετικές τιμές και άμεση αποστολή.

Δημοσ.

Για παλιές Ελληνικές εκδόσεις (κυρίως συλλεκτικά πριν το 1930) αν έχει ανακαλύψει κανείς κάποιο ιστότοπο ,ας κάνει ποστ.

Δημοσ.
Το bookdepository δεν απαντησε ποτε στα email που το εστειλα, οποτε δεν θα παρει ευρω απο μενα. Εδω τα πιο ασημα eshop στα βαθη της Ανατολης μου απαντανε μεσα σε ενα 2ωρο, τα εγγλεζακια με γραφουν κανονικα...

θα εισαι εξαίρεση μάλλον. σε ολα τα email γενικά απαντάνε ;)

για μενα είναι το καλύτερο χωρίς δεύτερη σκέψη!!

• Moderators
Δημοσ.
κι εγω παντως οταν τους ρωτησα μεσα σε 12 ωρες (ηταν και βραδυ) ειχαν απαντησει :)

Μια απτα ιδια:rolleyes:

Δημοσ.
Ε, δεν μπορει και τις 3 φορες να "ειναι εξαιρεση".

Εκτος αν η φορμα στο contact us τους εχει λαθος email στον κωδικα της.

μην στέλνεις απο την φόρμα, κανε ενα copy paste την διευθυνση που χει για assistance και σου απαντάνε στο mail σου. Όλοι πάντως είναι ευχαριστημένοι με το συγκεκριμένο καθώς είναι φτηνό,αξιόπιστο και γρήγορο (για εξωτερικό)

Δημοσ.

Ένα πολύ καλό επείσης ηλεκτρονικό κατάστημα είναι το perizitito.Πήρα κάτι και το έιχα την άλλη μέρα .Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχει 3 ευρω παραπάνω η αντικαταβολή.Κατα τα άλλα ειναι πολύ καλό!!!!

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

μιας που το βρηκα τυχαια να δωσω και εγω +1 στο bookdepository. απο το 2007 που αρχισα να το χρησιμοποιω ειναι εξαιρετικο. και εχω κανει αρκετες αγορες :-)

μαλιστα σε ενα βιβλιο που ηρθε με ενα bump κατω δεξια μου εστειλαν δευτερο και κρατησα το πρωτο να το πουλησω ως μεταχειρισμενο :lol:

Δημοσ.
μιας που το βρηκα τυχαια να δωσω και εγω +1 στο bookdepository. απο το 2007 που αρχισα να το χρησιμοποιω ειναι εξαιρετικο. και εχω κανει αρκετες αγορες :-)

μαλιστα σε ενα βιβλιο που ηρθε με ενα bump κατω δεξια μου εστειλαν δευτερο και κρατησα το πρωτο να το πουλησω ως μεταχειρισμενο :lol:

Ειχα και εγω αναλογη εμπειρια. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος (πανω απο 10 βιβλια ηδη) αν και σε κανα 2 ειχαν καθυστερησει αρκετα λεγοντας οτι δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο (αντιθετα με το οτι ελεγε το site). Οσο για τα email που διαβασα, σε εμενα απαντουν μεσα σε 1-2 μερες και παντα μεχρι στιγμης.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

πολύ καλό και με πάρα πολυ καλές τιμές είναι το http://www.bookdepository.co.uk

έχω πάρει από 'κει 4-5 βιβλία

........................

Μπορείς να δοκιμάσεις από e-bay.

Εγώ έχω παραγγείλει αρκετά βιβλία από εκεί και κυρίως από την Κίνα.

Βιβλία που στο εμπόριο κάνουν 50+? τα βρήκα από Κινέζους πωλητές στο e-bay μέχρι και με 5 δολάρια.

Βέβαια δεν είναι η ίδια ποιότητα με τα αυθεντικά βιβλία καθώς αυτά είναι εκτυπωμένα για την Κίνα και συνήθως έχουν μέχρι και Κινέζικο εξώφυλλο αλλά το περιεχόμενο είναι στα Αγγλικά.

Ένα βιβλιοπωλείο από το οποίο αγόρασα 2-3 φορές είναι το

http://www.alibris.co.uk/

ebay και από καταστήματα του amazon έχω ψωνήσει αρκετές φορές. Τσεκάρεις το feedback του καταστήματος και αν είναι καλό προχωράς εφόσον στέλνει Ελλάδα.

slipknot : με την καρτα αυτη που θα παρεις απο πειραιως θα μπορεις να ψωνιζεις απο οποιο καταστημα στον κοσμο δεχεται visa.

Αυτη η καρτα ειναι visa αλλα δε σου κανει πιστωση.

Καλυτερα κιολας για λογους ασφαλειας.

Οταν θελεις να αγορασεις κατι πας ειτε στο ATM (αν εναι καινουριου τυπου και εχει ενδειξη online καταθεση τοτε τα βλεπεις αμεσως τα λεφτα - αλλιως τα βλεπεις την αλλη μερα) και βαζεις ακριβως το ποσο που θελεις να χρησιμοποιησεις.

Ετσι ακομα και να πεσεις σε καποιον κακοβουλο η να σου κλεψουν την καρτα το μονο που μπορουν να κανουν αναληψη ειναι αυτο το ποσο.

Επισης ολο αυτο το συστημα ειναι πιο ευελικτο απο τις προπληρωμενες οπου πρεπει καθε φορα να βγαζεις καινουρια καρτα.

Μέχρι τώρα έχω πραγματοποιήσει 5-6 αγορές από το bookdepository.co.uk και δεν έχω κανένα παράπονο. Τα βιβλία είναι ολοκαίνουργια, φυσικά.

Εξαιρετικές τιμές και άμεση αποστολή.

Καλησπέρα σε όλους τους προλαλήσαντες!  Απ ότι έχω καταλάβει αγοράσατε βιβλία απ το εξωτερικό. Μια ερώτηση μόνο. Σας παραρακαλώ βοηθήστε με!

Τα βιβλία που παραγγείλατε απο το εξωτερικό σας κόστησαν μόνο όσα γράφουν τα παραπάνω σάιτ (τιμή βιβλίου+μεταφορικά) ή μήπως χρειάστηκε να πληρώσετε κάποιο επιπλέον κόστος απ τα αναγραφόμενα (πχ τελωνείο)? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  για τον χρόνο σας και την κατανόηση.

• Moderators
Δημοσ.

Για bookdepository.co.uk, οι τιμες ειναι αυτες που αναφερει στο site, χωρις περαιτερω εξοδα.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ Gi0! Να σαι καλα! Με βοηθάει πολύ η απάντηση σου!
Παντως εσυ ψώνισες από bookdepository.co.uk . Η αγγλία είναι μέσα στην ΕΕ, οπότε δεν μπαίνουν φόροι. Αν ψώνιζες από bookdepository.cοm (σ.σ. αμερική) δεν ξέρω τι θα γινότανε.

:shifty: Για να δουμε τι θα απαντήσουν και οι άλλοι φίλοι μας, και ιδιαίτερα όσοι ψωνίσαν από χώρες εκτός ΕΕ :shifty:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...