Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εχω παρει πολλες φορες και απο .com, απλα εστιασα στο co.uk επειδη εκει (μεταξυ αλλων) αναφεροσουν. Και απο το .com ισχυει το ιδιο. Μηδεν περαιτερω χρεωσεις.

Μαλιστα εαν αποφασισεις να παρεις κατι απο bookdepository, κανε τον κοπο να συγκρινεις τις τιμες μεταξυ com και co.uk, καθως συνηθως υπαρχει μικρη διαφορα. Και φυσικα παραγγελνεις απο το φθηνοτερο με -ξαναλεω- μηδεν περαιτερω χρεωσεις. 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Από bookdepository, έχω αγοράσει μόνο από το site του Ηνωμένου Βασιλείου (co.uk) οπότε δεν έχω άποψη για αγορές εκτός ΕΕ στο συγκεκριμένο site. 

Από amazon.com, από το οποίο έχω αγοράσει τόσο βιβλία όσο και DVD, υπολογίζονται τέλη και δασμοί κατά το checkout, οπότε ο αγοραστής είναι ενήμερος για την όποια επιβάρυνσή του πριν ολοκληρώσει την αγορά και πληρώσει. 

Δημοσ.

Gi0 kai pareswse (σ.σ. ωραίο nickname) ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σας.

:-) :-) 

Εδώ γράφει πως αμα κάτι κοστίζει μαζί με τα μεταφορικα πανω από 150 τότε του ρίχνουν φόρο στο τελωνείο.
Εσεις φίλοι μου μαλλον πήρατε κάτι που κόστιζε (μαζι με μεταφορικα) κατω απο 150€.
Επίσης εδώ  λέει πως για χωρες τις ΕΕ κάποια πράγματα (λαπτοπ βιβλία κτλ) είναι αφορολόγητα. Οπότε μάλλον και κάτι πάνω από 150€ να αγοράζατε το πιο πιθανόν είναι ότι παλι δεν θα σας ρίχναν φόρο. Προσοχή το ανωτέρω σαιτ δεν μου φένεται για επίσημο. Επισημο σαιτ είναι αυτό. Βεβαια δεν απαντάνε στα μειλ (αθάνατο ελληνικό δημόσιο).

• Moderators
Δημοσ.

Εσεις φίλοι μου μαλλον πήρατε κάτι που κόστιζε (μαζι με μεταφορικα) κατω απο 150€.

Οντως. Καθε αγορα που εχω κανει ηταν κατω απο 150€

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το bookdepository ειναι αγορασμενο απο το amazon. παραυτα παρατηρεις ακομα διαφορες στις τιμες το οποιο ειναι καλο.

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα,

Για να μην ανοίξω νέο θέμα, ποστάρω εδώ. Ψωνίζω το τελευταίο 1,5 χρόνο από το bookdepository χωρίς κανένα πρόβλημα. Στις 16 Ιουλίου παρήγγειλα 3 βιβλία. Έφτασε 20 Αυγούστου και δεν είχε έρθει τίποτα, συνήθως σε 5-6 εργάσιμες είχαν φτάσει σπίτι. Πέρασα πολλές φορές από το τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ, τζίφος. Tracking number δεν δίνει το bookdepository. Επικοινώνησα μαζί τους και πρότειναν να μου στείλουν replacement order. Έστειλαν δοκιμαστικά 1 βιβλίο, μη γίνει καμιά στραβή πάλι. Έφτασε το βιβλίο στις 2 Σεπτεμβρίου μαζί όμως και με το αρχικό δέμα των 3 βιβλίων! Επικοινώνησα μαζί τους για να τους στείλω πίσω το ένα βιβλίο. Μου ζητάνε να πληρώσω τα μεταφορικά, τα οποία από ότι ρώτησα κυμαίνονται από 7 ευρώ και πάνω. Το βιβλίο κοστίζει περίπου 10 ευρώ. Τους ρώτησα επίσης αν μπορώ να το κρατήσω, κάνοντάς μου και μια έκπτωση. Εδώ και 6 ημέρες Δεν έχω καμία απάντηση. Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 9/9/2019 στις 12:02 ΜΜ, aios είπε

Καλημέρα,

Για να μην ανοίξω νέο θέμα, ποστάρω εδώ. Ψωνίζω το τελευταίο 1,5 χρόνο από το bookdepository χωρίς κανένα πρόβλημα. Στις 16 Ιουλίου παρήγγειλα 3 βιβλία. Έφτασε 20 Αυγούστου και δεν είχε έρθει τίποτα, συνήθως σε 5-6 εργάσιμες είχαν φτάσει σπίτι. Πέρασα πολλές φορές από το τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ, τζίφος. Tracking number δεν δίνει το bookdepository. Επικοινώνησα μαζί τους και πρότειναν να μου στείλουν replacement order. Έστειλαν δοκιμαστικά 1 βιβλίο, μη γίνει καμιά στραβή πάλι. Έφτασε το βιβλίο στις 2 Σεπτεμβρίου μαζί όμως και με το αρχικό δέμα των 3 βιβλίων! Επικοινώνησα μαζί τους για να τους στείλω πίσω το ένα βιβλίο. Μου ζητάνε να πληρώσω τα μεταφορικά, τα οποία από ότι ρώτησα κυμαίνονται από 7 ευρώ και πάνω. Το βιβλίο κοστίζει περίπου 10 ευρώ. Τους ρώτησα επίσης αν μπορώ να το κρατήσω, κάνοντάς μου και μια έκπτωση. Εδώ και 6 ημέρες Δεν έχω καμία απάντηση. Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία?

Καλησπέρα, μετά από καμια δεκαριά μαιλ, τελικά μου απάντησαν την προηγούμενη εβδομάδα να κρατήσω το εξτρα βιβλίο χωρίς να το πληρώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...