Προς το περιεχόμενο

Asus laptop απο Wind

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος πηρε αυτο το πολυ μικρο laptopακι μεσω της wind..Δεν ξερω πολλα πολλα για τις δυνατοτητες του ουτε τι λειτουργικο εχει.Το παιδι θελει απλα να εχει ενα msn αλλα κατεβαζοντασ το δεν το ανοιγει γιατι δεν εχει λειτουργικο windows..Μπορει να κανει κατι να εχει msn?Υπαρχει?

Δημοσ.

πηρε το asus eeepc 701. Ερχεται μονο με λινουξ. Για να εχει msn και τετοια , πρεπει να του βαλει πρωτα windows.

εδω λεει πολυ αναλυτικα τι να κανεις για να βαλέις windows σε αυτο το μηχανημα, λαβενοντας υποψη οτι εχει μονο 4Gb σκληρο δισκο SSD.

http://www.i64x.com/eeexp.php

Υπαρχει βεβαιως η δυνατοτητα να βαλεις ακομα και σκληρο δισκο 160bg και 2 Gb RAM πολυ ευκολα ανοιγοντας μονο το καπακι και κουμπωνωντας τον δισκο. Οπως κανει ο τυπος στο video

Εγω παντως περιμενω να ερθει το Asus eeepc 901 για να το αγορασω

Δημοσ.

Εχει το pidgin αν δεν κανω λαθος με το οποιο επιλεγει τον λογαριασμο email του msn που εχει. Αν θελει μπορει να εγκαταστησει και windows xp.

Δημοσ.

Το πήρε αμέσως ο φίλος σου? Γιατί εδώ ένας συνάδελφος το περίμενε πολύ καιρό και όλο στο δούλεμα τον είχαν, τα βρόντηξε και πήγε στην vodafone και πήρε dell.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω στα χέρια μου ένα demo από την Wind για τις επόμενες 2 εβδομάδες. Είναι ένα μαύρο 4g surf.

Πρώτες εντυπώσεις:

- Η οθόνη πολύ μικρή μεν αλλα ευκρινέστατη. Μετά από κάνα 2ωρο χρήσης όμως αρχίζουν και πονάνε τα μάτια σου κάνοντας focus σε τόσο μικρή περιοχή.

- Δεν ξέρω αν αυτά που δίνει στους συνδρομητές είναι ίδια με αυτό που δώσανε σε μένα, αλλά το συγκεκριμένο έχει 4GB ssd και 512ram με τον 900intel cpu και ΧΩΡΙΣ κάμερα.

- Αν και ο επεξεργαστής είναι μικρός, όταν ζορίζεται πολύ ζεσταίνεται αρκετά, σε σημείο που να σε ενοχλεί να το ακουμπάς πάνω σου...

- Έχει εγκατεστημένη την έκδοση xandros linux αλλά έχω να πω πως η νέα έκδοση του ubuntu eee που έτρεξα από usb stick, δούλευε πολύ καλύτερα και με πλήρη ελευθερία κινήσεων.

- Για να του προσθέσεις Ελληνικό πληκτρολόγιο και συντόμευση πλήκτρων για την εναλλαγή μεταξύ en, gr πρέπει να τρέξεις από κοσνόλα ορισμένα προγραμματάκια.

- Μπορείς να του εγκαταστήσεις από την κονσόλα μια μικρή εφαρμογή και μετά μπορείς να bootareis σε πλήρες desktop xandros όπου έχεις πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και στο synaptics package manager για να βάλεις-βγάλεις ότι γουστάρεις! Μετά ξαναμπουτάρει κανονικά στο δικό του μενού.

- Όλες οι 3g κάρτες που δοκίμασα δουλεύουν με τη μία (vodafone, cosmote) μιας και έχει προεγκατεστημένους όλους τους drivers και τα settings για κάθε provider ΕΚΤΟΣ από αυτή που μου έδωσε η Wind (υποψιάζομαι πως έχει πρόβλημα η κάρτα τους και όχι οι ρυθμίσεις).

- Στο wifi συνδέεται χωρίς πρόβλημα αλλά παρατήρησα ότι με όλους τους τρόπους σύνδεσης δεν μου ανοίγει όλες τις σελίδες! Ανοίγει ας πούμε το gmail αλλά όχι το mail από τα google apps ή τα google docs κλπ! Ανοίγει το in.gr αλλά όχι τη naftemporiki ή το engadget! Έψαξα όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα τίποτα περίεργο στα proxy settings, στο hosts κλπ...

- Μετά τα τελευταία updates στα βασικά του προγράμματα, σου μένουν free ΜΟΝΟ 800mb...

Μετά από όλα αυτά κλείνω όλο και περισσότερο προς το msi wind...

B)

Δημοσ.

Ε δε συγκρινεται το msi wind με το 701 μη λεμε και οτι θελουμε :)

Msi wind vs Asus eeepc 901 ειναι η συγκριση, και προσωπικη μου προτιμηση ειναι το 901.

Δημοσ.
Ε δε συγκρινεται το msi wind με το 701 μη λεμε και οτι θελουμε :)

Msi wind vs Asus eeepc 901 ειναι η συγκριση, και προσωπικη μου προτιμηση ειναι το 901.

λες οτι θες!

αν πιστευεις πως το 901 ειναι σοβαρος αντιπαλος του MSI Wind

Δημοσ.
λες οτι θες!

αν πιστευεις πως το 901 ειναι σοβαρος αντιπαλος του MSI Wind

Γιατι το λες αυτο?

Καλυτερο μου φενεται το 901. Και μικροτερο, και 6αρα μπαταρια απο τωρα, και ssd σκληρος και Atom.

Πιστευω οτι ανετα συγκρινονται, και εγω προσωπικα θα προτιμισω το asus

Δημοσ.
Γιατι το λες αυτο?

Καλυτερο μου φενεται το 901. Και μικροτερο, και 6αρα μπαταρια απο τωρα, και ssd σκληρος και Atom.

Πιστευω οτι ανετα συγκρινονται, και εγω προσωπικα θα προτιμισω το asus

+1

O σκληρός δίσκος που έχει το wind προσφέρει περισσότερο χώρο αλλά σε τέτοια μηχανήματα ο χώρος είναι πολύ δευτερεύον στοιχείο. Το Asus μπορείς να το ταρακουνάς χωρίς να φοβάσαι μήπως σου γρατζουνιστεί ο σκληρός. Γι αυτό και είναι καλύτερη επιλογή γι' αυτή τη κατηγορία.

Δημοσ.
+1

O σκληρός δίσκος που έχει το wind προσφέρει περισσότερο χώρο αλλά σε τέτοια μηχανήματα ο χώρος είναι πολύ δευτερεύον στοιχείο. Το Asus μπορείς να το ταρακουνάς χωρίς να φοβάσαι μήπως σου γρατζουνιστεί ο σκληρός.

Και επιπλεον ο σκληρος καιει περισοτερη μπαταρια, αρα χανεις απο αυτονομια.

Αρα καλυτερα ο SSD σε αυτον τον τομεα

• Super Moderators
Δημοσ.
Και επιπλεον ο σκληρος καιει περισοτερη μπαταρια, αρα χανεις απο αυτονομια.

Αρα καλυτερα ο SSD σε αυτον τον τομεα

Και όμως μέχρι τώρα, οι μετρήσεις δεν έδειξαν σημαντική διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας από ssd και κανονικούς δίσκους!

Anyway, εγώ δεν είπα ότι συγκρίνω το msi με το 701, απλά η ποιότητα και η συμπεριφορά του asus δεν με ενθουσίασαν! Και δεν εννοώ το μέγεθος της οθόνης ή τον επεξεργαστή, αλλά το θέμα της θερμοκρασίας, πληκτρολογίου, touchpad κλπ κλπ.

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...