Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οφτοπικ

Δεν ξέρω αν κάνεις χιούμορ, πάντως το Shawshank Redemption δεν μπαίνει στην ίδια πρόταση με άλλη ταινία/σειρά. Δηλαδή την αναφέρεις και μετά πας πλένεσαι με καυτό νερό, ξεπλένεσαι με παγωμένο, δεν φοράς μπουρνούζι και κάθεσαι γυμνός μπροστά από το αναμμένο τζάκι, αυτομαστιγώνεσαι κάνα τέταρτο και μετά βάζεις το DVD να την δεις καθισμένος οκλαδόν στα πλακάκια για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες σου μια και καλή μέχρι την επόμενη φορά. :-)

+1

αν και καταλαβαινω οτι ενοουσε οτι απλα εχει καποιες ομοιοτητες. Αλλα περα απο το οτι και τα δυο γυριζονται σε φυλακη δεν βλεπω και πολλες ομοιοτητες. Ειδικα ο διευθηντης φυλακων εχει τεραστια διαφορα. Στους φυλακες ισως κατι παει να γινει, αλλα αυτο ειναι τυπικαλ σε ολες τις πριζον ταινιες. Επαιζε και τον φυλακα εκει ο μεγας clancy brown (father justin και στο τιτανοτεραστιο carnivale)

He went through a river of shit and came out clean. Απιστευτη ατακα! απιστευτη ταινια, απο τις καλυτερες του σινεμα.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
He went through a river of shit and came out clean. Απιστευτη ατακα! απιστευτη ταινια, απο τις καλυτερες του σινεμα.

Απίστευτη και η παρωδία του στους Σίμπσονς, όπου ο Sideshow Bob σέρνεται στον σωλήνα με τα σκατά και όταν βγαίνει ακριβώς δίπλα του έχει έναν άλλο αγωγό με την πινακίδα ''Clear Water''... Πονούσαν τα στομάχια.

Δημοσ.
Επεισόδιο 12.666:

Ο Μάικλ Σκόφιλντ προσπαθεί να αποδράσει από το Διαστημοσκάφος Γαλάκτικα όπου τον κυνηγούν οι Κύλωνες της Εταιρίας. Ο Λινκολν Μπόροους είναι μισός σάιμποργκ και τσαντισμένος όσο ποτέ επειδή δεν είναι ο πέμπτος Κύλωνας αλλά απλά ένα ποταπό σεναριακό πλότ (μερικά πράγματα δεν αλλάζουν). Η Σάρα είναι πλέον η γιατρός στο διαστημόπλοιο του Στάργκέιτ Κοντίνιουουμ και βολοδέρνει στο Πέγκασους Γκάλαξι απογοητευμένη επειδή ύστερα από 4 σεζόν το έκανε με τον Μάικλ και την είχε μικρή.

Η Σκύλα έχει γίνει πλέον το Σκάινετ και στέλνει από το μέλλον τον Τιμπακγ και την μελαχρινή-με-το-μπλε-μάτι-που-δε-θυμάμαι-πως-την-λένε για να σκοτώσουν τον Μάικλ επειδή στο μέλλον είναι ο αρχηγός της αντίστασης. Δεν ξέρει και ο ίδιος βέβαια σε ποιόν αντιστέκεται αλλά παρόλα αυτά ο μελλοντικός του εαυτός στέλνει στο παρελθόν τον Πίτερ Πετρέλι για να του σώσει το τομάρι και ίσως να την βρουν επειδή είναι και οι δύο ανάλαφρα αγόρια. Το σχέδιο του όμως είναι αμφίβολο αν θα πετύχει επειδη τη στιγμή της μεταφορας πρέπει να έχει ηλιακή καταιγίδα στον Πέγκασους και τον Μίλκι Γουέι ταυτόχρονα αλλά το κλιφχάνγκερ μας αφήνει με την αγωνία.

Μπορούμε να αισθανόμαστε λίγο πιο ήσυχοι όμως επειδή στα πρεβιούς της επόμενης εβδομάδας σκάει μύτη ο Κίφερ Σάδερλαντ άκα Τζάκ Μπάουερ ακα Θεος οπότε μένει να δούμε ποιους θα υποστηρίξει...

Η συνέχεια επί της οθόνης.

Κάτι τέτοιο; :-)

ΥΓ. Η χρήση ελληνικών έχει σαν μοναδικό σκοπό να σας σπάσει τα νεύρα και να μας θυμίσει ελληνικά περιοδικά του χώρου.

Κατι τετοιο σκεφτομουν και γω! +10000 για το γεγονος οτι ο Λινκ παιζει να ναι μισος ρομποτ αλλιως δεν δικαιολογειται ο αστειος τροπος που παιζει.Ακομα και τπτ να μην κανει και μονο που τον βλεπω ανακατευομαι πλεον :P

Δημοσ.
+1

Επαιζε και τον φυλακα εκει ο μεγας clancy brown (father justin και στο τιτανοτεραστιο carnivale)

Α μπραβο και ελεγα τι μου θυμιζει οταν εβλεπα την πρωτη σεζον του Carnivale.Ηταν το καθικι την ταινια εκεινη(Shawshank Redemption) και πραγματι απο τις καλυτερες ever

Δημοσ.

Δεν θα μου φαινόταν και πολύ παράξενο να το τρέξουν τώρα 5-6 επισόδεια, και στο τέλος να είναι όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια και να δουλεύουν για την εταιρία... Micheal, Lincoln, Μαμά και σαφώς ο Μπαμπάς. (Που θα πάει, θα τον αναστίσουν και αυτόν έτσι πως πάμε.....)

Και ο Lincoln σαν μεγαλύτερος εγγονός του Στρατηγού να πάρει τα ηνία της εταιρίας και να το το Happy End........

Τα παιδιά των Micheal-Sarah θα είναι άτριχα όπως ο παππούς τους, και το ένα μάλιστα θα είναι μαύρο, πραγματικός γιος του πληρωμένου δολοφόνου aka γορίλα του 4ου κύκλου. Ο οποίος δεν πέθανε βέβαια, αλίμονο, θα ζει και αύτος μαζί με τους Σκοφιλιδη-δες σαν νταντα των παιδιών.

Δημοσ.

Καλά η ειρωνία δεν έχει όρια σε αυτά τα τόπικ. Δεν παίζεστε...

Εγώ λέω μια χαρά θα κλείσει η σαιζόν. Αλλά και 5ο κύκλο να βάλουν δεν με χαλάει καθόλου προσωπικά. Εγώ χέστηκα για τις λεπτομέρειες. Να περνάω ευχάριστα τις ώρες μου θέλω, χωρίς πολλές πολλές αναλύσεις...

Δημοσ.

Ας κλεισει και θα ειναι μια χαρα :P...αυτο λεμε ολοι...νταξει δεν νομιζω οτι λεμε για τις λεπτομερειες..λεπτομερειες μπορεις να βρεις και στις καλυτερες ταινιες ever.Εδω λεμε για το γεγονος οτι εχει χαθει η μπαλα εντελως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Α μπραβο και ελεγα τι μου θυμιζει οταν εβλεπα την πρωτη σεζον του Carnivale.Ηταν το καθικι την ταινια εκεινη(Shawshank Redemption) και πραγματι απο τις καλυτερες ever

ειχε κανει και ενα περασματακι απο το λοστ, ηταν μαζι με τον ντεσμοντ στο υποστεγο, στα επεισοδεια που εδειχνε οτι πηγε να φυγει με ενα καραβι και τον εφαγε ο ντεσμοντ, τον σκοτωσε πανω στον τσακωμο αν θυμαμαι. Πολυ τον παω τον τυπο, ηθοποιαρα, δεν μπορω να καταλαβω πως δεν εχει κανει μεγαλυτερη καριερα. Οχι βεβαια οτι εχει κανει και ασχημη, εχει συμετασχει ισως στην καλυτερη ταινια(shawshank), και στην καλυτερη σειρα(carnivale) που εχουν γινει!! Αλλα δεν ειναι διασημος οσω θα επρεπε.

Επεξ/σία από tzinos
Δημοσ.

μιας και μου εφερε την περιεργια η συζητηση, πηγα imdb να δω τι λενε και εκει. Την ιδια αποψη εχουν οτι θα επρεπε να ειναι πολυ ποιο δημοφιλης, αλλα μαλλον λενε ειναι και δικια του επιλογη λογω οικογενειας. Δεν ξερω αν ισχυει. Παντως στα credit του εχει πολλα voice acting για σειρες και παιχνιδια!

Δημοσ.

καπου διαβασα σε αλλο φορουμ οτι οι σεναριογραφοι ειπαν οτι ....

αν παιρνουν το οκ απο την Fox για την συνέχιση της σειρας... θα κανουν και 5η και 6η και....

σαιζον

οσο παει δηλαδη

• Moderators
Δημοσ.
καπου διαβασα σε αλλο φορουμ οτι οι σεναριογραφοι ειπαν οτι αν παιρνουν το οκ απο την Fox για την συνέχιση της σειρας... θα κανουν και 5η και 6η και.... σαιζον οσο παει δηλαδη

Ε μα αυτή τη συγκεκριμένη πρόθεση των σεναριογράφων την έχουμε πάρει πρέφα απο τη 2η season.

Δημοσ.
Δεν θα μου φαινόταν και πολύ παράξενο να το τρέξουν τώρα 5-6 επισόδεια, και στο τέλος να είναι όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια και να δουλεύουν για την εταιρία...

Ίσως να μην έχω καταλάβει καλά αλλά έχω την εντύπωση ότι

και η μητέρα τους μάλλον έχει σκοπό να καταστρέψει την εταιρεία στην οποία "δουλεύει".

Αν με τον έναν ή άλλο τρόπο καταφέρουν να συνδέσουν τον 4ο κύκλο με τους 2 πρώτους, ακόμα και αν χρειαστεί να αναστήσουν νεκρούς, θα είναι ότι καλύτερο έτσι ώστε να μην φαίνεται εντελώς ξεκάρφωτο και άσχετο το τέλος και να δικαιολογηθούν κάποια από αυτά που είδαμε αρχικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...