Προς το περιεχόμενο

"Power saving mode"

tasos1964

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, εχω μια οθονη LG FLATRON M1717A που ειναι και τηλεοραση ταυτοχρονα.

Οταν λειτουργει σαν τηλεοραση, ολα πανε καλα. Οταν ομως την "γυριζω" σε PC στα καλα καθουμενα σβηνει η οθονη και βγαζει το μηνυμα "power saving mode"

Ο υπολογιστης ομως λειτουργει κανονικα, ακουω πχ μουσικη, δε μπαινει δηλαδη σε κατασταση αναμονης. Καποιες φορες πατωντας ενα πληκτρο επανερχεται, καποιες αλλες επανερχεται αν κουνησω το καλωδιο συνδεσης, και καποιες αλλες επανερχεται μονο με reset.

Απο το service μου καναν αντικατασταση της οθονης αλλα τα ιδια και χειροτερα. Λενε οτι φταιει κατι απ τον υπολογιστη, η μητρικη ισως ή η καρτα γραφικων.

Το θεμα ειναι οτι σβηνει η οθονη οποτε της καπνισει, οχι σε τακτα διαστηματα. Δηλαδη μπορει μεσα σε μια ωρα να σβησει 10 φορες και μετα να κανει μια μερα για να ξανασυμβει.

Αξιζει να φωναξω εναν τεχνικο? ειναι θεμα υπολογιστη δηλαδη?

Σε μια αλλη οθονη που εβαλα δε μου το εκανε ποτε.

Κι αν με ρωτησετε πχ τι καρτα γραφικων δε ξερω που το βλεπω αυτο, δεν εχω γνωσεις απο υπολογιστες, μονο καποια πολυ βασικα, οποτε καθε συμβουλη ευπροσδεκτη.

Ευχαριστω σας :-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με τίποτα δεν είναι είναι θέμα του ηλεκτρονικού υπολογιστή σου. Αυτό είναι αποκλειστικά πρόβλημα της οθόνης. Εγώ, σου προτείνω να αγοράσεις μια καινούρια για να μην έχεις πλέον άλλα προβλήματα.

Δημοσ.

Έχω και εγώ τέτοια προβλήματα και την μονή λύση που έχω βρει είναι να αφαιρέσω το καλώδιο ψηφιακής σύνδεσες και να αφήσω το αναλογικό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...