Προς το περιεχόμενο

η οθονη σπαει, μετα σβηνει

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια, εχω ενα pc ενος φιλου που μου λεει οτι με το που ανοιγει τον ηυ σπαει η εικονα της οθονης πριν κιολας αρχιζουν να φορτωνουν τα χπ. με το που μπει μετα απο λιγη ωρα σβηνει εντελως(η οθονη οχι το pc). σκεφτηκαμε οτι μπορει να ειναι η καρτα γραφικων ή η οθονη. αλλα επειδη δεν εχει κοντα αλλο pc να το δοκιμασουμε, υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο;

Δημοσ.

η καρτα γραφικων δεν κανει καποιον ηχο περιεργο...

(ασχετο αλλα ενας ηχος ακουγεται αλλα ειναι απο το ανεμηστηρακι το κεντρικο)

Δημοσ.

Τότε θά πρέπει να βρείς μια άλλη κάρτα γράφικων έτσι ώστε να δούμε αν όντως φταίει η υπάρχουσα,πάντως πίστευω φταίει η κάρτα γράφικων.

Δημοσ.
γεια σας παιδια, εχω ενα pc ενος φιλου που μου λεει οτι με το που ανοιγει τον ηυ σπαει η εικονα της οθονης πριν κιολας αρχιζουν να φορτωνουν τα χπ. με το που μπει μετα απο λιγη ωρα σβηνει εντελως(η οθονη οχι το pc). σκεφτηκαμε οτι μπορει να ειναι η καρτα γραφικων ή η οθονη. αλλα επειδη δεν εχει κοντα αλλο pc να το δοκιμασουμε, υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο;

Έχεις κάνει αλλαγές στους drivers?

Μπορείς να κάνεις uninstallation από System properties και μετά να βάλεις drivers πάλι...

Δημοσ.

εχει αλλαξει τωρα τελευταια καρτα? η την εχει βγαλει και ξαναβαλει? εαν ναι, τοτε θελει clear mos και θα ειναι ενταξει πιστευω.

Δημοσ.
Έχεις κάνει αλλαγές στους drivers?

Μπορείς να κάνεις uninstallation από System properties και μετά να βάλεις drivers πάλι...

αλλαγες δεν ειχε κανει. το θεμα ειναι οτι δε προλαβαινει να τους ξαναπερασει γιατι σβηνει εντελως

εχει αλλαξει τωρα τελευταια καρτα? η την εχει βγαλει και ξαναβαλει? εαν ναι, τοτε θελει clear mos και θα ειναι ενταξει πιστευω.

οχι κατι τετοιο δεν εχει γινει...

Δημοσ.

Δοκίμασε να μπείς και σε safe mode μήπως μπορέσεις και κάνεις κάτι.Ειδάλλως μια δοκιμή με άλλη κάρτα θα βοηθούσε για συμπεράσματα..

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω πρόβλημα οθόνης. Σβήνει και συμπεριφέρεται σαν να έχει κλείσει ο υπολογιστής ενώ αυτός άλλοτε ακούγεται να δουλεύει κι άλλοτε όχι. Άλλοτε σβήνει πάνω στο φόρτωμα των windows και άλλοτε πάνω σε πλήρη λειτουργία. Πήγα στο πλαίσιο πριν μήνες άλλαξαν τροφοδοτικό και κάπως φτιάχτηκε η κατάσταση. Πριν λίγες μέρες τα ίδια, το πήγα πάλι και μου ξαναάλλαξαν τροφοδοτικό έβαλα κι ένα δεύτερο εσωτερικό σκληρό, αλλά τίποτα. Κάθε μέρα σβήνει όποτε γουστάρει. Πού να ψάχνω την οθόνη τώρα με pc φίλου κλπ. Τι λέτε να φταίει;

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών πρέπει να είναι όντως...

Βγάλτην απο την μητρική και καθάρισε με ένα ελαφρα νωπό πανάκι τις άκρες της που μπαινουν στο Μ/Β...

Υπάρχει πιθανότητα να σου παίξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...