PCharon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Οπότε μην κόπτεστε περί Μακεδονίας, γιατί οι ηλεκτρονικοί ψήφοι και τα συνθήματα μόνο κακό κάνουν στην εξωτερική μας πολιτική. Δείχνωντας ότι έχουμε εδαφικές βλέψεις έναντί ενός άλλου κράτους. Και δεν θέλει πολύ για να βρεθούν οι καλοπροέρετοι που θα "λύσουν" το ζήτημα. Θα συμφωνήσω. Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά, που λένε. Ιδέα η οποία προέρχεται από τους Αρχαίους Έλληνες. Λίγο οξύμωρο δεν νομίζετε; Δε νομίζω πως αν πρέπει να παραδειγματιστούμε κάτι από ένα πολιτισμό 2500 ετών είναι... η στράτευση. Ας συγγενεύσουμε στις αξίες και τα ιδανικά μας ως άνθρωποι, στην ικανότητα να προάγουμε πολιτισμό και τα υπόλοιπα άσ'τα, έρχονται μόνα τους. Αλλού πάσχουμε και γι αυτό μας τρώνε λάχανο οι από πάνω στο... marketing. Καλό είναι να αφυπνιστούμε πάντως κάποια στιγμή, διότι η Ιστορία δεν αλλάζει, ξεχνιέται όμως! Δε βλέπω να αργεί η ώρα που θα προσπαθούμε να πείσουμε την υφήλιο (ακόμα χειρότερα: και τα ίδια μας τα παιδιά) για τη "δεδομένη" ιστορία του Ελλαδικού χώρου, της Βαλκανικής χερσονήσου και της Μικράς Ασίας...
washcloud Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 washcould, είπες, σου είπα, μου είπες. Εντάξει συμφωνούμε. Είναι φανερό. Ας μη συνεχιστεί. ...αφού ένιωσες την ανάγκη να μου πεις τον πόνο σου σε pm, αυτό γιατί το 'γραψες λίγα λεπτά μετά - αναρωτιέμαι...
Teaser Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ...αφού ένιωσες την ανάγκη να μου πεις τον πόνο σου σε pm, αυτό γιατί το 'γραψες λίγα λεπτά μετά - αναρωτιέμαι...
teo64x Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Παύσατε πυρ παιδιά =( A bunny dies every time Luci is sad =( σνιφ
Tenshi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 A bunny dies every time Luci is sad =( σνιφ Νο σίτ...
washcloud Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Παύσατε πυρ παιδιά =( πις εντ λοβ του ολ μανκάιντ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.