ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Απο -ποιοτητα- εισαι τελεια (με V-sync ON), απο -αποδοση- επισης ειναι οσο χρειαζεσαι για τετοιο παιχνιδι (με το παραπανω). Γενικα κατσε ετσι οπως εισαι.
Erwdios Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Λέω σιγά, σιγά να περάσω ένα χέρι τους επικούς τίτλους που έχασα τόσο καιρό ελέω WoW και σκέφτομαι να αρχίσω από αυτό το διαμαντάκι. Το έχω βρει στο Πλαίσιο στα 13 ευρουλάκια αλλά έχει κυκλοφορήσει η GOTY Edition η οποία κοστολογείται στα 25 ευρώ από Activate Η απορία είναι, τι παραπάνω έχει η GOTY Edition κι αν αξίζει να δώσω τα διπλά γι' αυτή.
Greygore Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Η απορία είναι, τι παραπάνω έχει η GOTY Edition κι αν αξίζει να δώσω τα διπλά γι' αυτή. Αν δέν κάνω λάθος το μόνο που προσθέτει είναι 4 challenge maps (δυστυχώς δεν τα έχω παίξει όλα ακόμα): Nocturnal Hunter - Μέτριο ως δύσκολο predator challenge. Crime Alley - Μέτριας δυσκολίας combat challenge. Totally Insane - Αυτό από ότι λένε online είναι survival fight με infinite enemies, δεν το δοκίμασα όμως. Scarecrow Nightmare - Επίσης survival fight απ'όσο είδα, δυστυχώς ούτε αυτό έτυχε να το δοκιμάσω.
evoracing Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα... Έχω το παιχνίδι Batman Arkham Asylum αλλά δεν έχω internet και δεν με αφήνει να κάνω save offline σε αλλά παιχνίδια (π.χ. Dirt 3) έκανα κανονικά
JohnVani18 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τον ίδιο λογαριασμό Games for Windows LIVE χρησιμοποιούν όλα τα GFWL παιχνίδια.
bloodlessz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μήπως είναι απο τον 'θείο'; Απ ότι θυμάμαι εκείνα είχαν πρόβλημα. Αν το έχεις απο τον θείο θα σου πρότεινα να το πάρεις γνήσιο. Αξίζει τα λεφτά του. http://www.amazon.co.uk/Batman-Arkham-Asylum-PC-DVD/dp/B001PO5NHU/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1317729923&sr=8-3
evoracing Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μωρέ από τον θείο είναι αλλά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω save???
bloodlessz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω υπάρχει τρόπος αλλά αν το κάνεις να κάνει save κολλάει σε κάποια πίστα μετά.
evoracing Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω υπάρχει τρόπος αλλά αν το κάνεις να κάνει save κολλάει σε κάποια πίστα μετά. Ε! Όταν κολλήσει τα λέμε....
ikaruga24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Κολαει συγκεκριμενα στην τριτη επαφη με τον scarecrow.
manost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Και πως το κάνω αυτό??? Το παιχνίδι είναι πάνφθηνο και πιστεύω ότι πρέπει να το αγοράσεις. Τ' αξίζει τα χρήματά του και με το παραπάνω (αγορά από Ελλάδα, αγορά από Αγλλία), αλλιώς patch 1.1 is your friend.
Heatspreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Αξίζει τα λεφτά του 100%. Αξίζει για 13Ευρώ να έχεις την ηρεμία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα