Προς το περιεχόμενο

Κολύμβηση, πού?

sarisn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

σκέφτομαι να αρχίσω κολύμβηση από Σεπτέμβρη μαζί με τη κοπέλα μου. Απ' ότι έχω ακούσει άντρες και γυναίκες δεν κάνουν μαζί όμως, αληθεύει? Επίσης, αν ξέρει κάποιος να μου πει κανένα καλό κολυμβητήριο θα το εκτιμούσα. Μένω Νέα Φιλαδέλφεια. Στο Ολυμπιακό στάδιο μπορούμε να πάμε? Το κόστος γενικότερα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Δημοσ.

Στο ΟΑΚΑ εχει πισινα κοινου που ειναι ανοιχτα απο Δευτερα-Παρασκευη 9 το πρωι με 8 το απογευμα και το Σαββατο απο τις 9(αν θυμαμαι καλα)μεχρι τις 2 το μεσημερι,Κυριακη ειναι κλειστα.Ειναι κοινη οποτε δεν θα εχετε προβλημα,η εγγραφη ειναι 30 ευρω που την πληρωνετε μια μονο φορα και καθε φορα που πηγαινετε 5 ευρω,ανεξαρτητα την ωρα που θα μεινετε.Θελουν βεβαιωση απο παθολογο και απο δερματολογο,2 φωτογραφιες,καθως και φωτοτυπια της ταυτοτητας.Η πισινα ειναι λιγο κατω απο τα 25m αν θυμαμαι καλα και βρισκεται πισω απ το κλειστο κολυμβητηριο και διπλα στη μεγαλη ανοιχτη πισινα.

Για περισσοτερες πληροφοριες εγω ειχα παρει τηλεφωνο και με ειχαν εξυπηρετησει στο

210-6850200 που το ειχα βρει εδω: http://www.fa3.gr/diefth_fa_ypepth/greek-swimming-pools.htm

Δημοσ.

Για την ακρίβεια, είναι η πισίνα που έγινε η συγχρονισμένη κολύμβηση στους Ολυμπιακούς. Επίσης, στο ΟΑΚΑ έχει και καρτες των 50 ευρώ, με τις οποίες πηγαίνεις 15 φορές, οπότε σε συμφέρει αν πηγαίνεις συχνά. Τα πρωινά είναι τέλεια, γιατί δεν έχει καθόλου κόσμο, ενώ το απόγευμα μαζεύεται αρκετός κόσμος και παιδάκια και είναι λιγότερο άνετα. Τώρα τον Αύγουστο νομίζω ότι είναι κλειστό.

Δημοσ.

Μια διορθωση σε αυτα που ειπε ο FilipposMD,η καρτα των 50 ευρω που ειχα βγαλει πριν 3 μηνες ειχε 13 διαδρομες και οχι 15,εκτος αμα το αλλαξανε τωρα,οποτε παω πασο:-)

Δημοσ.

το κολυμπι τι προσφερει σε σχεση με το γυμναστηριο? ισχυει οτι με το κολυμπι δεν αδυνατιζεις? πολυ καλη ιδεα το οακα κ συμφερει, το θεμα ειναι τηρουν τους κανονες υγιεινης?

Δημοσ.
Και εδώ είναι καλά.

0124060150085.jpg

Αυτό προφανώς είναι κολυμβητήριο. Το ερώτημα είναι, που ακριβώς βρίσκεται?

Και για την iwannam, λάθος πληροφόρηση έχεις.

Με το κολυμβητήριο αδυνατίζεις, χωρίς μάλιστα να ιδρώνεις. Γυμνάζεις ταυτόχρονα όλο σου το σώμα, αλλά θέλει τακτικότερη άσκηση από το γυμναστήριο.

Δημοσ.
το κολυμπι τι προσφερει σε σχεση με το γυμναστηριο? ισχυει οτι με το κολυμπι δεν αδυνατιζεις? πολυ καλη ιδεα το οακα κ συμφερει, το θεμα ειναι τηρουν τους κανονες υγιεινης?

Το κολύμπι επίσης είναι από τις μορφές άσκησης με τους λιγότερους τραυματισμούς. Για τους κανόνες υγιεινής, αν δεν τους τηρούν στην ολυμπιακή πισίνα του ΟΑΚΑ, μάλλον δε θα τους τηρούν πουθενά στην Ελλάδα. Απλώς να ξέρεις ότι είναι ανοικτή πισίνα, οπότε το χειμώνα πριν μπεις και αφού βγεις, το δαγκώνεις λίγο.

Δημοσ.

Ποτε δεν ειναι αργα..Παντως για το οακα δεν θα σου το συνηστουσα γιατι θα γινετε χαμος..Ασε που μπορει να βρεθει κανενας και να σου φαει τη γκομενα..:lol:

Δημοσ.
Γυμνάζεις ταυτόχρονα όλο σου το σώμα αλλά θέλει τακτικότερη άσκηση από το γυμναστήριο.

Οχι ρε συ, αυτό δεν ισχύει ή τουλάχιστον είναι λίγο παραπλανητικό έτσι όπως το θέτεις.:P

Και 3ς φορές την εβδομάδα να πηγαίνεις και δύο απο μιά ωρίτσα , όπως δηλαδή σε ένα γυμναστήριο μια χαρά δουλειά κάνεις. Για μένα το κολυμβητήριο είναι αρκετά πιο αγχολυτικό σαν χώρος για να πηγαίνει κάποιος και να ξελαμπηκάρει. Τα γυμναστήρια έτσι όπως είναι σήμερα στην φιλοσοφία τους φτιαγμένα είναι γτπ :P

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :-D

Καμιά κλειστή πισίνα δεν υπάρχει στην Αθήνα? Γιατί όντως το χειμώνα δεν λέει να κάνεις κολύμβηση σε ανοιχτή με 5-10 βαθμούς :P

Καλά το design των παραπάνω πισινών (λολ???) είναι τέλειο!

EDIT: Άκυρο για τις κλειστές που ρώτησα, τις γράφει στο λινκ που παρέθεσε ο Christav.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...