alexis333 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Πιο ειναι απο τα δυο ειναι καλυτερο και αθορυβο ? Εχουν διαφορα μεγαλη? Πειτε μου ποιο να παρω μην κανω καμια βλακεια. Μπορειτε να μου πειτε?? Εχω καταληξει σε αυτα τα δυο και δεν ξερω ποιο να παρω. Θελω να κλεισω μια παραγγελια καταλαβατε? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806534 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=873446
antonl Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Αν μπορείς ν ανέβεις κανά 10ευρώ, πήγαινε για το Corsair το 450άρι. Είναι πιο ισχυρό κι απ' τα δύο. Έχει καλύτερο efficiency, είναι ήσυχο και αξιόπιστο.
alexis333 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Αν μπορείς ν ανέβεις κανά 10ευρώ, πήγαινε για το Corsair το 450άρι. Είναι πιο ισχυρό κι απ' τα δύο. Έχει καλύτερο efficiency, είναι ήσυχο και αξιόπιστο. Να παω σε 450 βατ?? Θα σκεφτω και την προταση σου αλλα απο τα δυο που παρεθεσα πιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο?
antonl Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Αν με υποχρέωναν να πάρω κάποιο εκ των δύο ίσως το παιζα κορώνα-γράμματα. Όπως είπα και πριν το Corsair 450 είναι πιο ισχυρό απ' τα παραπάνω. Αν υπολογίσεις τις απώλειες απ' το χαμηλό efficiency των Coolmaster/Chieftec δίνει παραπάνω watt.
alexis333 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Αν με υποχρέωναν να πάρω κάποιο εκ των δύο ίσως το παιζα κορώνα-γράμματα.Όπως είπα και πριν το Corsair 450 είναι πιο ισχυρό απ' τα παραπάνω. Αν υπολογίσεις τις απώλειες απ' το χαμηλό efficiency των Coolmaster/Chieftec δίνει παραπάνω watt. Οκ. Ευχαριστω για τις αποψεις σας. Τελικα εκλεισα παραγγελια με το κουλερμαστερ. Επειδη βιαζομουν και μου ειχε μεινει να διαλεξω μονο το τροφοδοτικο επελεξα το κουλερμαστερ. Εκεινο που μου ειπες τελικα ειδα οτι ειχε επιπεδο θορυβου μεγαλυτερο απο αυτο που ανεφερα παραπανω (το κουλερμαστερ ειχε 20 db και το κορσερ που προτεινες αν θυμαμαι καλα 30 db τεραστια διαφορα πιστευω) και ειχε και 450 βατ και ετσι δεν το επελεξα.
antonl Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Με γειες. Πάντως το τροφοδοτικό που επέλεξες έχει πραγματική ισχύ 500*0.7 = 350W και σε 60% φορτίο 30dB. Το Corsair έχει αντίστοιχα 450*0.84 = 378W και σε 60% φορτίο 21dB, έχει περισσότερα ampere στη +12V κι έχει ένα μόνο αντίστοιχο rail που είναι καλύτερο απ' το να χεις δύο. Με λίγα λόγια αποδίδει λιγότερο, παράγει περισσότερο θόρυβο και καταναλώνει περισσότερο ρεύμα.
liopyr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 alexis333 μετά τα παραπάνω, είναι στο χέρι σου ακόμα να πάρεις τηλέφωνο και να το ακυρώσεις. Συμφωνώ απόλυτα μέχρι τα σημεία στίξης με τον antonl.
alexis333 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 alexis333 μετά τα παραπάνω, είναι στο χέρι σου ακόμα να πάρεις τηλέφωνο και να το ακυρώσεις. Συμφωνώ απόλυτα μέχρι τα σημεία στίξης με τον antonl. Φιλε δεν νομιζω να προλαβαινω. Θα παρω το πρωι τηλεφωνο κι αν δεν τα εχουν στειλει θα αλλαξω τοτε παραγγελια. Φιλε antonl αυτα δε μου τα ειπες πριν παρω την αποφαση μου. Τωρα ειναι αργα.Δεν πειραζει. Κοιτα επειδη επρεπε να φυγω για δουλεια το πρωι γιαυτο βιαζομουν και το παραγγειλα και εφυγα κατευθειαν. Δεν ξερω εαν θα ειναι αργα το πρωι αν παρω να αλλαξω.Θα δοκιμασω ομως. Δηλαδη μου λες οτι αυτο που πηρα θα εχει θορυβο 30 DΒ ?? Mη μου λες τετοια γιατι ενας λογος που το διαλεξα ηταν ο θορυβος. Κοιτα τωρα απο 350 βατ σε 378 βατ δεν ειναι πολυ διαφορα αλλα ο θορυβος με πειραζει περισσοτερο. Κοιτα στην τελικη να κανει τη δουλεια του ενταξει θελω. Στην πορεια αργοτερα βλεπουμε. Μια ερωτηση παρακαλω αν γινεται : Επειδη θα βαλω δευτερο σκληρο στον υπολογιστη. Εγω εχω τα αρχεια μου σε εναν παλιο ΑΤΑ σκληρο ο οποιος εχει μεσα Windows Xp και επειδη θα βαλω και νεα μητρικη πρεπει να κανω φορματ. Λοιπον βαζω το νεο σκληρο κανω φορματ εκει και μετα να συνδεσω και το δευτερο σκληρο μεσα για Storage? Θα εχει προβλημα ο υπολογιστης με 2 σκληρους με 2 λογισμικα μεσα?? Πειτε μου πως να την κανω τη δουλεια χωρις να χασω κανενα αρχειο απο τον παλιο σκληρο.Ευχαριστω Εχω παραγγειλει πολλα πραγματα απο πλαισιο και Eshop. Παρηγγειλα καρτα γραφικων , ραμ , επεξεργαστη και σκληρο απο πλαισιο και μητρικη και τροφοδοτικο απο eshop. Αν θελετε μπορω να σας πω αναλυτικα τι πηρα.
antonl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Αν μπορείς ν ανέβεις κανά 10ευρώ, πήγαινε για το Corsair το 450άρι. Είναι πιο ισχυρό κι απ' τα δύο. Έχει καλύτερο efficiency, είναι ήσυχο και αξιόπιστο. [...]Όπως είπα και πριν το Corsair 450 είναι πιο ισχυρό απ' τα παραπάνω. Αν υπολογίσεις τις απώλειες απ' το χαμηλό efficiency των Coolmaster/Chieftec δίνει παραπάνω watt. [...]Φιλε antonl αυτα δε μου τα ειπες πριν παρω την αποφαση μου.[...] Στα είπα, απλά δεν είχα το χρόνο εκείνη τη στιγμή να ψάξω τα sites των κατασκευαστών για να δω τους ακριβείς αριθμούς και να κάτσω να κάνω πολλαπλασιασμούς. Για τους σκληρούς είναι όπως τα πες. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα δύο λειτουργικά, εκτός του ότι το δεύτερο (παλιά εγκατάσταση των XP) δε θα λειτουργεί. Αλλά φαντάζομαι αυτό δε σε πειράζει μιας και λες ότι το θες για storage.
alexis333 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Στα είπα, απλά δεν είχα το χρόνο εκείνη τη στιγμή να ψάξω τα sites των κατασκευαστών για να δω τους ακριβείς αριθμούς και να κάτσω να κάνω πολλαπλασιασμούς. Για τους σκληρούς είναι όπως τα πες. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα δύο λειτουργικά, εκτός του ότι το δεύτερο (παλιά εγκατάσταση των XP) δε θα λειτουργεί. Αλλά φαντάζομαι αυτό δε σε πειράζει μιας και λες ότι το θες για storage. Πηρα τηλεφωνο και δεν το εχουν στειλει ακομα. Ποιο μου προτεινετε απο eshop ? Υ.Γ Ρε σεις τι καθυστερηση ειναι αυτη στο eshop δηλαδη ελεος. Εχω παραγγειλει πραγματα απο τη δευτερα 11/8/08 και ακομα σημερα 19/8/08 δεν εχουν καν ξεκινησει να φυγουν τα πραγματα. Πωπω τι να πω? Ενω στο πλαισιο πολυ καλυτερα.Σε 2 μερες ειναι σπιτι σου τα πραγματα. Απιστευτος ντορος για 3 πραγματα. Αν το ηξερα θα πηγαινα σε πλαισιο
liopyr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Πάρε τηλ., ακύρωσε την παραγγελία και πήγαινε πλαίσιο. Δεν σε δεσμέυει κανένας.
alexis333 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Πάρε τηλ., ακύρωσε την παραγγελία και πήγαινε πλαίσιο. Δεν σε δεσμέυει κανένας. Kοιτα τη μητρικη που θελω δεν μπορω να τη βρω στο πλαισιο γαμωτο. Το μονο προβλημα που ειχα αλλιως ολα απο πλαισιο θα τα επαιρνα. Θελω την Asus 5PK/Epu --> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522635
liopyr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ε, και? Τι σχέση έχει η μητρική? Την μητρική πάρτην από eshop, το Psu από πλαίσιο...
alexis333 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ε, και? Τι σχέση έχει η μητρική?Την μητρική πάρτην από eshop, το Psu από πλαίσιο... Κοιτα απο πλαισιο εχουν φυγει τα πραματα. Δεν μπορω να κανω αλλαγη. Τωρα μην πληρωσω 10 ευρω μονο τα μεταφορικα στο πλαισιο γιατι μενω σε νησι και δεν εχουμε καταστημα πλαισιο εδω. Αν ηταν να παρω και μητρικη απο πλαισιο τοτε ενταξει γιατι μετα τα 85 ευρω δεν πληρωνω μεταφορικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.