Προς το περιεχόμενο

ram 667 mhz vs ram 800 mhz

bluesattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα.

Θελω να ρωτησω αν αξιζει καποιος να παει απο 4 gb ram 667 mhz σε 4gb ram 800 mhz.

θα δεις καποια διαφορα ,τι ταξεως και υπο ποιες προυποθεσεις ?

Μιλαω για την γενικοτερη αποκριση του pc σε φυσιολογικες λειτουργιες .Κανα ριπαρισμα,να τρεχουν πολλα προγραμματακια μαζι (οχι τιποτα τρελα προγραμματα επεξεργασιας video η δεν ξερω τι αλλο ) , κανα παιχνιδακι κλπ.Αξιζει τον κοπο (και το χρημα )?

Υπολοιπο συστημα : c2duo E 6600 και μητρικη asus (αν εχει σημασια το μοντελο θα πω αυτην που σκεφτομαι να αγορασω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522641 )

Και αν μου πειτε οτι αξιζει το κοπο τι ρυθμισεις πρεπει να βαλω στο bios για να δεσει το γλυκο.Δεν μιλαω για οc η τιποτα πειραματισμους..μιλαω για τις πιο απλες βασικες ρυθμισεις που πρεπει να βαλει καποιος (αν χρειαζονται ) ..

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ήδη τα 4 gb ram 667 mhz πήγαινε σε 4 gb ram 800 mhz.

Αν τα έχεις ήδη, μην τα αλλάξεις.

Τρελές διαφορές δε θα δεις, αλλά όσο να 'ναι, κανείς δε χτίζει σύστημα σήμερα με 667άρες μνήμες.

Από τα λεγόμενά σου δεν είναι ευνόητο να καταλάβει κάποιος τι έχεις ήδη και τι σκοποέυεις να αγοράσεις. Οπότε πες μας τι γίνεται και πόσα χρήματα διαθέτεις ώστε να σε βοηθήσουμε.

Επίσης πες μας τι λειτουργικό έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις (XP32/XP64/Vista32/Vista64/κάποιο άλλο).

Δημοσ.

Εχω ηδη τα 4 gb 667.Δυο ζευγαρια , δυο g.skill και δυο supertalend.

Λειτουργικο xp 32.Δεν προκειται να αλλαξει με τιποτα αυτο (και ας μην βλεπει κι τα 4 gb )

Aν καταλαβα καλα..μαλλον δεν αξιζει να βαλω τις μνημες μου στην ακρη και να παρω 4 gb 800.

Δημοσ.

Μου φαίνεται άσκοπο να δώσεις (το λιγότερο 80 ευρώ) για 800άρες και να έχεις τις 667 να κάθονται.

Το πιο ουσιατικό πρόβλημα με τις 667 είναι οτι σε περίπτωση που θελήσεις να κλοκάρεις θα σε κόψουν γρήγορα.

Κατα τα άλλα, δε θα δεις τρελές διαφορές αν πάρεις τις 800άρες.

Δημοσ.

Όπως είπαν και τα παιδιά, πάνω κάτω ίδια πράγματα. Ναι μεν είναι καλύτερες οι 800, αλλά διαφορά δεν θα δεις, ειδικά στα 4gb. Αν ψάχνεις κάτι για να κάνεις το σύστημα πιο γρήγορο, ίσως να έπαιρνες έναν σκληρό με χαμηλό seek time και μεγάλο buffer, εκεί θα δεις σίγουρα διαφορά ;-)

Δημοσ.
Αν είναι ν' αλλάξεις μητρική πήγαινε καλύτερα σε DDR3 ,εχουν πεσει υπερβολικα οι τιμες

Δεν ξέρω αν έχουν πέσει υπερβολικά πάντως ακόμα κάνουν τα διπλά λεφτά. Οι μικρές 1333 DDR3 πάνε ~100?/2GB ενώ οι 1066 DDR2 πάνε ~100?/4GB. Και είναι και λίγο ταχύτερες.

Δημοσ.

μην τις αλλαξεις τις 667(οπως λενε και τα αλλα παιδια). 133Mhz δεν κανουν τη διαφορα...οσον αφορα τις DDR3 ειναι νομοζω ακομα αρκετα ακριβες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...