Προς το περιεχόμενο

artic silver 5...

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτες τις μερες λεω να βαλω στν CPU την zalman 9500 και σκεφτομαι πρωτα να παραγγειλω την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650417..

Εχεται στα υποψην σας τπτ καλυτερο???Δεν με απασχολει η τιμη ιδιαιτερα..

Η CPU ειναι AMD Athlon 64x2 5200+ oc απο 2.66 στα 3.1//GHz

Δημοσ.

την ειχα αγορασει πριν καμποσο καιρο και μπορω να πω οτι ειναι καλη αξιοπρεπης δλδ,αλλα εχει τοσα χρονια που ειναι στην αγορα ολο και κατι καλυτερο θα εχει βγει,επισεις ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη..

Δημοσ.
επισεις ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη..

Αν το (ξανα)δεί αυτό,κάποιο συγκεκριμένο μέλος του insomna θα γίνει τούρκος!

H ΑC5 δέν είναι ηλεκτρικά αγώγιμη,υπάρχει όμως η πιθανότητα αν γεφυρώσει ηλεκτρικά μονοπάτια πάνω στην κάρτα να δημιουργηθεί βραχυκύλωμα.Είχα και εγώ την ίδια (εσφαλμένη) εντύπωση με εσένα,μέχρι που ξαναδιάβασα προσεκτικά τις οδηγίες

Απο το site της AC:

Not Electrically Conductive:

Arctic Silver 5 was formulated to conduct heat, not electricity.

(While much safer than electrically conductive silver and copper greases, Arctic Silver 5 should be kept away from electrical traces, pins, and leads. While it is not electrically conductive, the compound is very slightly capacitive and could potentially cause problems if it bridges two close-proximity electrical paths.)

Υπάρχουν στην αγορά και παρόμοιες πάστες που βασίζονται σε διαμαντόσκονη και υποτίθεται έχουν καλύτερη θερμική αγωγιμότητα.

edit:@antol....respect (AxoxaxXAoxaxoxaoxaoxaxoooxaoxaxaxao)

Δημοσ.

[offtopic]

Αν το (ξανα)δεί αυτό,κάποιο συγκεκριμένο μέλος του insomna θα γίνει τούρκος!

Δε μπορώ να καταλάβω ποιον εννοείς...

mouse2tf2.gif

[/offtopic]

Δημοσ.

Και εγώ εδώ και αρκετό καιρό, ότι pc έχω συναρμολογήσει, πάντα AS5 έβαζα... αλλά ακούω πολύ καλά λόγια και για την IC Diamond 7 Carat , δν έχω χρόνο όμως να την δοκιμάσω... Ας μας πει κάποιος που την έχει δοκιμάσει και αυτήν.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Αυτη δεν ειναι καλυτερη απ'ολες http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977819&product=1038974

Οχι για μένα... επειδή:

It is also worth mentioning that this compound cannot be used with aluminium heatsinks. as they will be corroded by gallium inside the liquid. Copper and Silver heatsinks are not affected as they do not react with gallium.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω ένσταση για το cooler σου.. Δεν αξίζει καθόλου. Τα Zalman δεν ξέρω γιατί είναι τόσο υπερεκτιμημένα...

Δημοσ.
Εγώ πάντως έχω ένσταση για το cooler σου.. Δεν αξίζει καθόλου. Τα Zalman δεν ξέρω γιατί είναι τόσο υπερεκτιμημένα...

Οκ αλλα τωρα το αγορασα τι να κανω??Θελω να πιστευω οτι ειναι καλυτερο απο το stock..Απλα θελω να βρω μια καλη παστα να το κολλησω πανω και να βγαλει τα λεφτα του..Δλδ να παραμεινω στην artic silver 5?

Δημοσ.
IC Diamond 7 Carat .-

Την εχουν προτεινει αρκετα ατομα ομως κανενας δεν ειπε αν την εχει δοκιμασει..

Μαλλον θα κανω εγω την αρχη και θα πω αν αξιζει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...