SKALP Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 επειδή είδα να αναφέρονται κάποια προβληματα σε συνδιασμό psu με pfc και ups που δεν δίνουν ακριβως ημιτονοειδή ρεύμα , θα ήθελα αν μπορείτε να συστήσετε κάποιο psu 550-650 watt που να είναι αξιόπιστο και να μην έχει προστασία pfc
EddieObscurant Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ολα τα καινούρια, "καλά" και "σοβαρά" τροφοδοτικά έχουν την συγκεκριμένη προστασία, οπότε είναι προτιμότερο να αλλάξεις το ups με κάποιο που τα υποστηρίζει. Αν δεν μπορείς λόγω τιμής, καθώς είναι αρκετά ακριβότερα, προτίμησε κάποιο της apc. Aν και αυτά στη πραγματικότητα δεν τα υποστηρίζουνε επίσημα, στην πράξη, το 99% των χρηστών δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, μέσα σ'αυτους είμαι και γω. Μια άλλη λύση είναι φυσικά αν δεν μπορείς να αγοράσεις λόγω κόστους τα smart-ups ειναι να μην βάλεις καθόλου ups, εκτός βέβαια αν το να μην κλείνει ο υπολογιστής είναι πολύ σημαντικό για την δουλειά σου. Απο πλευράς προστασίας απο υπερτάσεις κλπ, τα "καλά" τροφοδοτικά δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, και θεωρώ ότι αυτή η λύση είναι καλύτερη απο ένα μουφα τροφοδοτικό μαζί με ένα μουφα ups , που σε κάποιο πρόβλημα δεν θα καταστραφούν μόνο αυτα αλλά και όλος ο υπολογιστής μαζί τους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 εγώ πάντως εδώ και 3 χρόνια έχω Line Interactive UPS που ΔΕΝ δίνει ημιτονοειδές ρεύμα και δεν είχα ΠΟΤΕ μου πρόβλημα με τα aPFC τροφοδοτικά που είχα πάνω του...
HellasVagabond Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 AEG , MGE θα ελεγα για κατι καλο και σχετικα οικονομικο.
fe31h Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 για μισο βρε παιδια! δηλαδη εγω που εχω ups με το παλιο τροφοδοτικο εδω και 5 χρονια κανενα προβλημα! τωρα που αλλαξα τροφοδοτικο το οποιο μαλλον εχει διαφορα κολπα γιατι αν το βγαλω απο την μπριζα το φωτακι του μενει ανοιχτο για λιγο οποτε υποθετω.... λετε να εχω προβλημα??? και αν ναι που?
SKALP Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 ειναι αρκετά σημαντικό να μην κλινει ο υπολογιστής και να έχω χρόνο για κανονικό shut down , αυτό που ψάχνω είναι κάποιο επώνυμο τροφοδοτικό που να μπορεί να στηρίξει το σύστημα μου , και ενα μέτριο ups που να δίνει κάποιο χρόνο να μην πέσει το σύστημα , δυστηχώς η σειρά smart που συμφωνά με τις προδιαγραφές είναι η προτεινόμενη είναι πανάκριβη σε βατ τέτοια ώστε να μπορούν να σηκώσουν ενα σοβαρό σύστημα . Ψάχνωντας διάφορες εταιρίες και τα τροφοδοτικά τους που φέρνουν στην ελλάδα το πλαίσιο και το e-shop βρήκα αυτό : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650642 στο σιτε του κατασκευαστή αναφέρει οτι έχει παθητικό και όχι ενεργητικό pfc , θα μου κάνει την δουλειά ? α επίσης θέλω και τα δύο να μην βγούν πάνω απο 220-230 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.