Προς το περιεχόμενο

Τι ύψος έχετε & πόσα κιλά είστε ;

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγώ έχω ξενερώσει γιατί έβαλα πάρα πολλά κιλά...

παρόλαυτά δεν ξέρω τελευταία ακουω συνέχεια " εμένα έτσι μαρέσουν οι γυναίκες!"

είλικρινά ρε σεις έτσι σας αρέσουν οι γυναίκες ή βλακείες μου λενε?

all time classic ατακα, συνηθως οταν εχεις καιρο να απαυτωσεις.. και βαριεσαι να ικανοποιησεις την φιλαρεσκεια και να διαλυσεις τις αμφοβολιες και ανασφαλειες του παιδοβουβαλου (συνηθως) που σου κουνιεται και ψοφαει για συζητηση κ επιβεβαιωση, ωστε να προχωρησεις γρηγοροτερα στην εκπληρωση βασικων σου βιολογικων αναγκων..

Δε μπορουμε να πουμε οτι ισχυει αυτη η περιπτωση για σενα, μια που ρωτας, χωρις να μας δωσεις πρωτύτερα τις συγκεκριμενες πληροφοριες:

-Ειχε πιει? Αν ναι, ποσο?

-Ειχε το φως σβηστο? Ειχε εστω κ ενα πορτατιφ αναμμενο? Ειχε κλειστα τα ματια μηπως?

-Σε αφησε να κατσεις on the top?

Δημοσ.
all time classic ατακα, συνηθως οταν εχεις καιρο να απαυτωσεις.. και βαριεσαι να ικανοποιησεις την φιλαρεσκεια και να διαλυσεις τις αμφοβολιες και ανασφαλειες του παιδοβουβαλου (συνηθως) που σου κουνιεται και ψοφαει για συζητηση, ωστε να προχωρησεις γρηγοροτερα στην εκπληρωση βασικων σου βιολογικων αναγκων..

Δε μπορουμε να πουμε οτι ισχυει αυτη η περιπτωση για σενα, μια που ρωτας, χωρις να μας δωσεις προτυτερα τις συγκεκριμενες πληροφοριες:

-Ειχε πιει?

-Ειχε το φως σβηστο?

-Σε αφησε να κατσεις on the top?

έλα ποιος;

Δημοσ.

ωχ ωχ ωχ ένας τόφαλος μπροστά μου!!!

ή μηπως είναι φάλαινα....

α μωρέ αυτός ο γελοίος είναι απο το ινσόμνια

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω γιατι στραβωνεις

και για να απαντησω στο αρχικο σου ερωτημα, οποιος σου λεει οτι σε προτιμα οπως εισαι τωρα απο οτι πριν μαλλον σου κανει πλακα...

Δημοσ.
δεν καταλαβαινω γιατι στραβωνεις

και για να απαντησω στο αρχικο σου ερωτημα, οποιος σου λεει οτι σε προτιμα οπως εισαι τωρα απο οτι πριν μαλλον σου κανει πλακα...

δε στράβωσα ρε σύ

....οποιος σου λεει οτι σε προτιμα οπως εισαι τωρα απο οτι πριν μαλλον σου κανει πλακα..

:lol: όχι μωρέ εντάξει εγώ τους ψιλοπιστεύω να σου πω την αλήθεια, αν κι έχω βάλει 20 κιλά.. από 50 πήγα 70... η γυμναστική είναι απίστευτο πράμα, διαμορφώνει το σώμα καταπληκτικά ακόμα κι αν βάλεις κιλά...

εντάξει και στην πρώτη φωτογραφία φαίνομαι λίγο χάλια, δεν είναι καλή, επιτηδες την έβαλα για να τονίσω τη διαφορά...

@ chris_85 μη μιλάς εσύ ρε!

Δημοσ.
η γυμναστική είναι απίστευτο πράμα, διαμορφώνει το σώμα καταπληκτικά ακόμα κι αν βάλεις κιλά...
παρολα αυτα χρειαζεται και διατροφη γιατι αλλιως ο,τι φτιαχνεις στο γυμνστηριο το καταστρεφεις μετα στο σπιτι...
Δημοσ.
εγώ έχω ξενερώσει γιατί έβαλα πάρα πολλά κιλά...

παρόλαυτά δεν ξέρω τελευταία ακουω συνέχεια " εμένα έτσι μαρέσουν οι γυναίκες!"

είλικρινά ρε σεις έτσι σας αρέσουν οι γυναίκες ή βλακείες μου λενε?

Ναι μας αρεσουν οι γεματες. Δεν μας αρεσουν τα ξυλαγκουρα. Αν η γυναικα εχει λιγα κιλα παραπανω τοτε μας αρεσει πολυ περισσοτερο. Και τα παχακια τα λιγα μας αρεσουν οπως και η ελαφρια μορφης κυτταριτιδα. Γενικα οχι υπερβολες.

Οπως καταλαβαινεις δεν σου λενε βλακειες. Εσυ νομιζεις οτι σου λενε βλακειες. Εχω μια κοπελα που την γυροφερνω αρκετο καιρο τωρα που βρισκεται στην ιδια φαση αλλα εχει τοσο κομπλεξ με την παρτυ της που πραγματικα κατανταει κουραστικο. Αληθεια ποιος σας ειπε οτι προτιμαμε τα μοντελα και τις ¨βιτρινες"?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:11 ----------

Εσυ εχεις τ σιροκκο, επιτρεπονται οι κοιλιες και το ''μπολικο κρεας'', σε βλεπουν οι γκομενες μ αλλο ματι!!:lol: Πλακα κανω..

Λες ε :lol:

Δημοσ.

Εντάξει τα παχάκια, τα γαμωχέρουλα που είπε και κάποιος παλαιότερα, να το καταλάβω, αλλά και κυτταρίτιδα; Βαρύ.

Δημοσ.

H κυτταρίτιδα θυμίζει τα εξαιρετικά μεσογειακά πορτοκάλια και τις καταπληκτικές μεσογειακές θρούμπες. Νοστιμότατα και τα δυο. Τέλος πάντων, γούστα, εγώ από τα δυο άκρα ψηφίζω twiggy.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...