Προς το περιεχόμενο

Heroes Season III

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αρχή χλιαρό το επεισόδιο…

πρώτη σκηνή από σεμινάριο μάρκετινγκ ;-)

όλο είναι ζωντανοί

τα στρατόπεδα χωρίστηκαν

• Απαντ. 547
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σίγουρα με το αεροπλάνο και την πτώση όλο και κάποιον θα ξεφορτωθούν.

Ερώτηση: τελικά ο Πετρέλης τι στο καλό δύναμη έχει? Αποροφά μια δύναμη την φορά? Γιατί έχω την εντύπωση ότι όταν πήρε την δύναμη της παγοκολώνας δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις άλλες δυνάμεις (π.χ. πτήση, για αυτό και κρατιόταν σαν γατί από τα σχοινιά και τις έφαγε από τον πράκτορα μόλις ακούμπησε κάποιον μετά τον Σουρεςςςςςςςς).

Δημοσ.

Να πω την αληθεια, ποιο συμμαζεμενα φανηκε να ξεκιναει η σεζον. 1 υποθεση, απλοικη, χωρις πολυ σκοτουρα, κλισε. Μουχε ληψει αυτο

Επειδή τώρα το είδα, όντως καλό. Αλλά το reset το έχουν στο σενάριο. Tη συνέχεια και τη συνοχή δεν έχουν. Ας πούμε πχ. καμία σύνδεση με το προηγούμενο κεφάλαιο, σα να βλέπουμε τη σαιζόν από την αρχή. Θα δούμε...

Δημοσ.

Ναι και εγω νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο τα αντιστοιχα της 2ης και 3ης σεζον.

Φαινεται πως το πανε καπου και δεν ειναι οτι να'ναι η υποθεση οπως στα προηγουμενα,αλλα δυστυχως τωρα εχει γινει μια αντιγραφη των x-men.

Δημοσ.

Καλή η τροπή που παίρνει το heroes με το αντάρτικο.. αν και έχουν μαζευτεί όλοι οι «κουλοί» :P

Ολα αυτά βέβαια για κάποιον που έχει αποδεχθεί πια, τα τρελά σενάρια και απλά παρακολουθεί για διασκέδαση την σειρά.

Μια ερώτηση ρε παιδιά... ο Σαιλαρ δεν είχε πεθάνει πριν απο μερικά επεισόδια?? Ακόμη δεν κατάλαβα ακόμη με ποιον τρόπο επανήλθε (για άλλη μια φορά) :o

Δημοσ.

Μια ερώτηση ρε παιδιά... ο Σαιλαρ δεν είχε πεθάνει πριν απο μερικά επεισόδια?? Ακόμη δεν κατάλαβα ακόμη με ποιον τρόπο επανήλθε (για άλλη μια φορά) :o

Όπως είπες :

τα τρελά σενάρια και απλά παρακολουθεί για διασκέδαση την σειρά.

Μη την ψάχνεις :P

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε εσεις, εμενα ο 4ος τομος μαρεσει πολυ και μιλαω σοβαρα

1. Φτιαχτε θεμα Volume 4 δεν ειναι season 3

2. Θα αρχισω και εγω να απανταω σε οσους με παιρνουν τηλεφωνο με αποκρυψη, αυτη πως εστειλε μηνυμα σε αγνωστο?

3. Επιτελους αρχιζουν να αλλαζουν λιγο το soundtrack

Δημοσ.

και μενα μ΄αρέσει:-D

-----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 12 : 11 : 59-----

2. Θα αρχισω και εγω να απανταω σε οσους με παιρνουν τηλεφωνο με αποκρυψη, αυτη πως εστειλε μηνυμα σε αγνωστο?

στα μηνύματα φαίνεται ο αριθμός:P

Δημοσ.

στα μηνύματα φαίνεται ο αριθμός:P

Ηλίθια Ξανθιά: Είχε αποθηκεύσει τον αριθμό με όνομα "Άγνωστος" :fear:

Δημοσ.

Εντάξει μέχρι στιγμής το vol.4 είναι καλύτερο από το 3, αλλά νομίζω ότι η σειρά έχει χάσει κάτι από την αρχική αίγλη της...

Δημοσ.

E λοιπον το παραδεχομαι τα ειδα χθες και μ'αρεσαν :-) Eπιτελους παιρνει την τροπη που περιμενα αλλά επιφυλάσσομαι γιατι ειναι ικανοι να τα γα...ουν ολα στα επομενο επεισοδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...