tmjuju Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Για αρχή χλιαρό το επεισόδιο… πρώτη σκηνή από σεμινάριο μάρκετινγκ ;-) όλο είναι ζωντανοί τα στρατόπεδα χωρίστηκαν
kostas_crete Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Σίγουρα με το αεροπλάνο και την πτώση όλο και κάποιον θα ξεφορτωθούν. Ερώτηση: τελικά ο Πετρέλης τι στο καλό δύναμη έχει? Αποροφά μια δύναμη την φορά? Γιατί έχω την εντύπωση ότι όταν πήρε την δύναμη της παγοκολώνας δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις άλλες δυνάμεις (π.χ. πτήση, για αυτό και κρατιόταν σαν γατί από τα σχοινιά και τις έφαγε από τον πράκτορα μόλις ακούμπησε κάποιον μετά τον Σουρεςςςςςςςς).
frenzy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Να πω την αληθεια, ποιο συμμαζεμενα φανηκε να ξεκιναει η σεζον. 1 υποθεση, απλοικη, χωρις πολυ σκοτουρα, κλισε. Μουχε ληψει αυτο Επειδή τώρα το είδα, όντως καλό. Αλλά το reset το έχουν στο σενάριο. Tη συνέχεια και τη συνοχή δεν έχουν. Ας πούμε πχ. καμία σύνδεση με το προηγούμενο κεφάλαιο, σα να βλέπουμε τη σαιζόν από την αρχή. Θα δούμε...
Kasrith Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Είδα και το 2ο... Μ'αρέσει μπορώ να πω το ξεκίνημα του 4ου vol.
snik Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ναι και εγω νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο τα αντιστοιχα της 2ης και 3ης σεζον. Φαινεται πως το πανε καπου και δεν ειναι οτι να'ναι η υποθεση οπως στα προηγουμενα,αλλα δυστυχως τωρα εχει γινει μια αντιγραφη των x-men.
The_Judas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Καλή η τροπή που παίρνει το heroes με το αντάρτικο.. αν και έχουν μαζευτεί όλοι οι «κουλοί» Ολα αυτά βέβαια για κάποιον που έχει αποδεχθεί πια, τα τρελά σενάρια και απλά παρακολουθεί για διασκέδαση την σειρά. Μια ερώτηση ρε παιδιά... ο Σαιλαρ δεν είχε πεθάνει πριν απο μερικά επεισόδια?? Ακόμη δεν κατάλαβα ακόμη με ποιον τρόπο επανήλθε (για άλλη μια φορά)
Kasrith Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μια ερώτηση ρε παιδιά... ο Σαιλαρ δεν είχε πεθάνει πριν απο μερικά επεισόδια?? Ακόμη δεν κατάλαβα ακόμη με ποιον τρόπο επανήλθε (για άλλη μια φορά) Όπως είπες : τα τρελά σενάρια και απλά παρακολουθεί για διασκέδαση την σειρά. Μη την ψάχνεις
pappous_soulis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Τι μαθαίνουμε απ'το τελευταίο επεισόδιο του Heroes: Το γραπτά μηνύματα στο κινητό είναι πιο γρήγορα κι απ'το instant messaging.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξερω τι λετε εσεις, εμενα ο 4ος τομος μαρεσει πολυ και μιλαω σοβαρα 1. Φτιαχτε θεμα Volume 4 δεν ειναι season 3 2. Θα αρχισω και εγω να απανταω σε οσους με παιρνουν τηλεφωνο με αποκρυψη, αυτη πως εστειλε μηνυμα σε αγνωστο? 3. Επιτελους αρχιζουν να αλλαζουν λιγο το soundtrack
greg_m Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 και μενα μ΄αρέσει -----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 12 : 11 : 59----- 2. Θα αρχισω και εγω να απανταω σε οσους με παιρνουν τηλεφωνο με αποκρυψη, αυτη πως εστειλε μηνυμα σε αγνωστο? στα μηνύματα φαίνεται ο αριθμός
frenzy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 στα μηνύματα φαίνεται ο αριθμός Ηλίθια Ξανθιά: Είχε αποθηκεύσει τον αριθμό με όνομα "Άγνωστος"
mindtrapper Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 1. Φτιαχτε θεμα Volume 4 δεν ειναι season 3 ΟΚ αλλά οι θείοι τα έχουν σαν συνέχεια της 3ης.
ilias_t Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Εντάξει μέχρι στιγμής το vol.4 είναι καλύτερο από το 3, αλλά νομίζω ότι η σειρά έχει χάσει κάτι από την αρχική αίγλη της...
Chrisxxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 E λοιπον το παραδεχομαι τα ειδα χθες και μ'αρεσαν Eπιτελους παιρνει την τροπη που περιμενα αλλά επιφυλάσσομαι γιατι ειναι ικανοι να τα γα...ουν ολα στα επομενο επεισοδιο.
logo15 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 θα τα γα******** ολα μην το ψαχνεις... Εμενα αρχιζει να μου την σπαει πολυ σαν σειρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.