Προς το περιεχόμενο

Heroes Season III

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 547
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

O μικρος να ειναι το μεσο παιζει, να ειναι ο εγκεφαλος αποκλειεται

KOSTA και γω την Εβραια σκεφτομουνα. Αφενως δειχνει οτι μπορει και βλεπει τι παιζει, γιαυτο ειδοποιησε πετρο και παρκμαν οτι "ερχονται, φυγετε, τωρα", ο μικρος δεν μπορει να μιλαει ταυτοχρονα παντου, η γκομενα μπορει να διαβαζει ομως πληροφοριες, να μπαινει σε κινητα κτλ. Μονο που αποτι θυμαμαι απο τα ονλαιν κομικς αυτη δεν ψιλοπεθανε?'Η πεθανε σαν σωμα μονο και εγινε καθαρη ενεργεια?

Δημοσ.

O μικρος να ειναι το μεσο παιζει, να ειναι ο εγκεφαλος αποκλειεται

KOSTA και γω την Εβραια σκεφτομουνα. Αφενως δειχνει οτι μπορει και βλεπει τι παιζει, γιαυτο ειδοποιησε πετρο και παρκμαν οτι "ερχονται, φυγετε, τωρα", ο μικρος δεν μπορει να μιλαει ταυτοχρονα παντου, η γκομενα μπορει να διαβαζει ομως πληροφοριες, να μπαινει σε κινητα κτλ. Μονο που αποτι θυμαμαι απο τα ονλαιν κομικς αυτη δεν ψιλοπεθανε?'Η πεθανε σαν σωμα μονο και εγινε καθαρη ενεργεια?

Έγινε καθαρή ενέργεια και σαν να ενσωματώθηκε στον δορυφόρο, οπότε βλέπει και παρακολουθεί τα πάντα. Άσε που είναι και εκπαιδευμένη στον πόλεμο....

Δημοσ.
Οι υπόλοιποι μ@λ@κες είναι που βάλανε spoilers?? :-)

Ηρέμησε, το διόρθωσα. Δε νομίζω να θεωρείται spoiler μια απλή υπόθεση που κάνουμε. Δεν ξέρουμε καν αν αληθεύει... Αν σου χάλασε τη ροή της σειράς, με συγχωρείς.

Δημοσ.

Καλούτσικο το τελευταίο επεισόδιο.

Έτσι και αρχίσει ο Sylar να θερίζει κόσμο όπως προμυνήει η τελευταία σκηνή με τον Ντάνκο και αυτόν στο ίδιο δωμάτιο,θα γίνει της μουρλής..

Ωστόσο, Heroes είναι, θα το σκατώσουν κάπως. Έχουν τον τρόπο.

Δημοσ.

Όποτε παίζει σκηνή με την Κλαιρ και ειδικά μαζί με τη μάνα της το προχωράω. Είμαι ο μόνος? Το ατού της σειράς είναι ο Sylar για μένα. Εξεπλάγην ευχάριστα όταν είδα ποιος έπαιζε τον πατέρα του :-)

Δημοσ.

Eμενα παλι μου κανει για την πιο ανιση σεζον μεχρι στιγμης

Οποτε δειχνει την Κυβερνηση και τους Αντιστασιακους γαμει, οποτε δειχνει το Μπενετεικο και τον κομπλεξικο τον Σαιλερ, ειναι χαλια(αν και ο Τζον Γκλοβερ ειναι γαματος και η δυναμη του ειναι οτι ειναι το vessel του Τζορ-Ελ). Ειδικα η Κλαιρ πλεον συναγωνιζεται τον Χιρο σε βαρεμαρα και σπασιμο νευρων

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που ο κομπλεξικος ξεμπλεξε αποκει και την πεφτει στο Ντανκο και την Κυβερνηση και θα γινει χαμος. Ας τους ενωσουν ολους σε εκεινο το storyline να τελειωνουμε, αφου παει γαματα

Δημοσ.
Όποτε παίζει σκηνή με την Κλαιρ και ειδικά μαζί με τη μάνα της το προχωράω. Είμαι ο μόνος? Το ατού της σειράς είναι ο Sylar για μένα. Εξεπλάγην ευχάριστα όταν είδα ποιος έπαιζε τον πατέρα του :-)

Όντως, η Claire δεν παλεύεται με τα ψυχολογικά της.

Συμφωνώ πως ο Sylar κάνει την σειρά πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Και ο Bennet μου αρέσει προσωπικά όπως και εκείνο το καθαρματάκι, ο καραφλός στρατιωτικός (I can't recall his name).

Δημοσ.

ναι, τον έχω δει και στο damages season1 που είχε βραβευτεί για την ερμηνεία του, όπως και στο john adams που ήταν καταπληκτικός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...