Προς το περιεχόμενο

Νέο τεράστιο και ποζεράδικο κουτί

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω τον καρτών γραφικών το Armor φαίνεται μικρό για τις ανάγκες μου πλέον.

Μου είναι δύσκολο να πάω σε νέο κουτί, γιατί με ενδιαφέρει να είναι στο ίδιο Style (με λαμπάκια και διάφορα τέτοια) και οπωσδήποτε να έχει πλαϊνό διαφανές κάλυμμα.

Χρειάζομαι άπλετο χώρο αφού έχω και υδρόψυξη, καθώς μπορεί μελλοντικά να βάλλω άλλη μία μόνο για τις κάρτες γραφικών.

Από χρήματα, καλό είναι να μη περάσω τα 200Ευρώ.

Περιμένω τις προτάσεις σας.:-)

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα αυτό το όποιο και έχω, αν και από δίπλα δεν έχει παράθυρο, έχει σχάρα η όποια σου επιτρέπει να δεις μέσα, βάζεις 4 led fans στο πλάι και είσαι οκ... ακόμα και να μήν βάλεις, μπορείς να τοποθετήσεις καμμία UV λάμπα μέσα, να φαίνονται οι σωλήνες... Από μπροστά επίσης χώσε άλλους 3 led ανεμιστήρες, βάλε και έναν από πάνω και έχεις ένα....ποζεράδικο κουτί :-D.. Από χώρο, έχεις άπλετο, τραχανά απλώνεις...:lol: Άλλη πρότασή είναι να πας σε αυτό που έχεις αλλά σε full tower έκδοση

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτό είναι τελείως μαλακία και τελείως αντιπόζερο! :P

Το άλλο το είδα και εγώ, αλλά είναι μεγαλύτερο από το Armor? Όχι ότι με τρελαίνει βέβαια...

Κάτι καλύτερο? :-)

seriously, αυτά τα 2 είναι κατά πάσα πιθανότητα τα καλύτερα κουτιά της αγοράς...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806564

μετά υπάρχει και αυτό...

Δημοσ.

@N.I.C

Το πρώτο είναι μικρότερο από το δικό μου με παρόμοια διάταξη και το δεύτερο είναι το δικό μου. :-)

@ThReSh

Τα καλύτερα είναι σχετικό. Θέλω κάτι που η διάταξη μέσα να είναι σαν Lian Li, αλλά όχι τόσο ξενέρωτο. Να έχει πλαινό τουλάχιστον! Ποιο πολύ με ενδιαφέρουν να φαίνονται οι κάρτες, παρά να παίζουν! :P

Δημοσ.
seriously, αυτά τα 2 είναι κατά πάσα πιθανότητα τα καλύτερα κουτιά της αγοράς...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806564

μετά υπάρχει και αυτό...

ότι είναι είναι, δεν αμφιβάλω, αλλά το πρώτο ειδικά είναι... σαν νεκροφόρα ένα πράγμα!

Το 832 δεν έχει διαφορά με το 831 και 830 evolution, εκτός την πόρτας μπροστά, που είναι κλειστή, και δεν φαίνονται "επαρκώς" οι ανεμιστήρες... Γιαυτό και πρότεινα το 831 στον φίλο μας, γιατί το θέλει να ζωγραφίζει στον φακό απότι κατάλαβα ;) Επίσης υπάρχει και το Cosmos S, αλλά δεν νομίζω να σου κάνει... λαμβάνοντας υπόψιν το μουράτο στυλ... κατα τα άλλα, έχει και αυτό αρκετό χώρο...

EDIT: αα οκ δικό μου λάθος.. νόμιζα είχες το Armor Junior... Α ρε τι κάνουν αυτές οι 4870χ2... σε κατέστρεψαν, πρώτα με την κάρτα ήχου, μετά με το PSU, τώρα με το κουτί..:-D

Δημοσ.
Α ρε τι κάνουν αυτές οι 4870χ2... σε κατέστρεψαν, πρώτα με την κάρτα ήχου, μετά με το PSU, τώρα με το κουτί.

@ThReSh

Τι είναι το "legendary_facepalm.jpg"?

Δημοσ.

Πλάκα κάνω έτσι; ;)

Αλήθεια Thresh, αυτό το έχεις ξανα αναφέρει... για δώσε μας μια ερμηνεία να μάθουμε και εμείς οι παππούδες τι σημάινει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...