Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός HDD γύρω στα 80-100e ?

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιον εξωτερικό σκληρό θα προτείνατε γύρω στα 80 με 100 ευρώ; Σαν χωρητικότητα δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, και με 100 GB βολεύομαι. Είδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ έναν Seagate, άλλα νόμιζα ότι οι εξωτερικοί σκληροί είχαν firewire, ενώ οι περισσότεροι είναι USB 2.0.

Βασικά τον εξωτερικό HDD τον θέλω για back-up, δηλαδή δεν θα είναι συνέχεια συνδεδεμένος άλλα θα συνδέεται μόνο για όταν πρέπει να γίνει back-up κάποιων αρχείων.

Δημοσ.

έχω τον αντίστοιχο 320ρι κ σε γενικές γραμμές είναι καλός αν κ ανεβάζει θερμοκρασίες αρκετά. ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι βάσανο. θα σου πρότεινα να πάρεις κάποιον με καλύτερη ψύξη ή μια καλή θήκη κ έναν δίσκο της επιλογής σου.

Δημοσ.

εγώ πάλι πήρα από το eshop τον WD στα 500GB με 100 ευρώ.δεν ξέρω αν είναι καλή επιλογή πάντος έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος....φτου φτου

Δημοσ.

εχω τον 250GB εδω και λιγους μήνες and it suits me just fine. Αυτό με τις θερμοκρασίες είναι αλήθεια, αλλα αν τον θες για back up όπως το περιγράφεις, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.
Εσείς δλδ τον έχετε συνέχεια συνδεδεμένο; Και να υποθέσω ότι στον εσωτερικό σκληρό έχετε μόνο τα Windows;

κάτι τέτοιο....περίπου...

Δημοσ.

καλό θα είναι αν πάρεις εξωτερικό να τον ανοίγεις μόνο για να κάνεις τα backups σου κ μετά να τον κλείνεις γιατί όλοι ανεβάζουν θερμοκρασίες κ χαλάνε πιο εύκολα από 1αν εσωτερικό.

αν θες δίσκο για data που τα χρησιμοποιείς συχνά τότε θες έναν εσωτερικό καλύτερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...