geo99rge Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 καλησπερα παιδια, να μπω κατευθειαν στο θεμα ενας φιλος εχει παρει την παραπανω μοβο και τι γινεται τωρα, την εχει αλλαξει τρεις φορες εβαλε και xp και vista αλλα του κολαει παντα στο ινσταλλ των προγραμματων, τι μπορει να φταιει? εχει ακουσει κανεις για την ενθεματι μητρικη τιποτα, την εχει κανενας με παρομοιο προβλημα? αυτα δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη, update εχνουν γινει, χωρις update τα ιδια. ευχαριστω
antonl Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Είναι επιβεβαιωμένο ότι φταίει η μητρική κι όχι οι μνήμες πχ;
gascp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Είχα παλαιότερα πρόβλημα με μια Asus. H λύση ήταν να δανειστώ άλλες μνήμες, να βάλω το τελευταίο BIOS και μετά έπαιξε και με τις αρχικές μνήμες.
geo99rge Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 οι μνημες δεν εχουν αλλαχτει αλλα εφοσον δουλευει τις εφαρμογες κανονικα και παιχνιδια και ολα τη αλλο να ειναι μονο στο ινσταλλ κολαει ΚΑΠΟΙΟΝ εφαρμογων, θα το κοιταξουμε ομως
thanocaster Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Όταν λες κολάει τί εννοείς; Freeze και το ποντίκι; Μόνο η εφαρμογή που εγκαθίσταται; Μπλε οθόνη;
slaughter Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 για δώσε παραδείγματα προγραμμάτων που κολλάνε? εγώ την έχω σχεδόν 1 χρόνο τώρα κ αν εξαιρέσεις την κακή ποιότητα ήχου που είχε δεν έχω δει άλλο πρόβλημα. για πες μας λίγο κ την σύνθεση του εν λόγο υπολογιστή.
overclockerd Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Εμένα πάντως μιά φορά(σε μια asrock πού έχω ακόμη) ειχά βάλει απο το default τις μνήμες στην κάνονικη τους συχνότητα(δηλάδη 667MHz) και κολλούσαν ολά! αλλά οτάν τον άφηνα στα dafault ολά ήταν καλά! με αυτο το πάραδειγμα θέλω να σου δείξω οτί είναι πολύ πιθάνον να φτάινε και οι μνήμες, βεβαια πρέπει να μας πεις πώς ακριβώς εννόεις το "κολλάει" και την σύνθεση σού.Α! και να μην ξέχασω...δες μήπως φταίει και ο σκλήρος
alex89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μπορεί να φταίνε και οι μνήμες, μπορεί να φταίει και το κουτί. Τρεις μητρικές και να φταίνε και οι τρεις....Δοκίμασε να τη δουλέψεις έξω από το κουτί.
geo99rge Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 λοιπον παιδια, ''κολλαει'' εννοουμε freeze και το ποντικι(μετα απο λιγο χρονο βεβαια), παιξαμε λιγο με της συχνοτητες των μνημων απο βιος αλλα τα ιδια κανει. συνθεση: 1. p5k 2. 2.4 2 duo cpu 3. μνημες 800mhz δεν θυμαμαι μαρκα θα διορθωσω μολις μαθω το θεμα ειναι οτι οταν ειναι idle το μηχανακι ειναι μια χαρα, η προταση μου ηταν να αλλαξη μητρικη γιατι ειχε και αυτο με τον ηχο οπως εχει και ο φιλος slaughter να τελειωνει. προγραμματα που κολλαει σε γενικες γραμμες ειναι απο απλα οπως nero,office και μεχρι παιχνιδια, δεν βγαζει μπλε οθονη να κρασαρη. θα το κοιταξω παραπανω και θα σας πω.
antonl Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δοκιμάστε μόνο με το ένα module μνήμης. Αν κολλάει πάλι, δοκιμάστε με το άλλο. Πες μας και ποιες είναι όταν μάθεις.
thanocaster Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μπες Control Panel -> Administrative Tools -> Event Viewer και ψάξε εκεί μέσα να δεις με τί μήνυμα συνοδεύονται τα παγώματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.