Προς το περιεχόμενο

asus p5k

geo99rge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

να μπω κατευθειαν στο θεμα ενας φιλος εχει παρει την παραπανω μοβο και τι γινεται τωρα, την εχει αλλαξει τρεις φορες εβαλε και xp και vista αλλα του κολαει παντα στο ινσταλλ των προγραμματων, τι μπορει να φταιει? εχει ακουσει κανεις για την ενθεματι μητρικη τιποτα, την εχει κανενας με παρομοιο προβλημα? αυτα δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη, update εχνουν γινει, χωρις update τα ιδια.

ευχαριστω

Δημοσ.

Είχα παλαιότερα πρόβλημα με μια Asus. H λύση ήταν να δανειστώ άλλες μνήμες, να βάλω το τελευταίο BIOS και μετά έπαιξε και με τις αρχικές μνήμες.

Δημοσ.

οι μνημες δεν εχουν αλλαχτει αλλα εφοσον δουλευει τις εφαρμογες κανονικα και παιχνιδια και ολα τη αλλο να ειναι μονο στο ινσταλλ κολαει ΚΑΠΟΙΟΝ εφαρμογων, θα το κοιταξουμε ομως

Δημοσ.

για δώσε παραδείγματα προγραμμάτων που κολλάνε?

εγώ την έχω σχεδόν 1 χρόνο τώρα κ αν εξαιρέσεις την κακή ποιότητα ήχου που είχε δεν έχω δει άλλο πρόβλημα.

για πες μας λίγο κ την σύνθεση του εν λόγο υπολογιστή.

Δημοσ.

Εμένα πάντως μιά φορά(σε μια asrock πού έχω ακόμη) ειχά βάλει απο το default τις μνήμες στην κάνονικη τους συχνότητα(δηλάδη 667MHz) και κολλούσαν ολά! αλλά οτάν τον άφηνα στα dafault ολά ήταν καλά! με αυτο το πάραδειγμα θέλω να σου δείξω οτί είναι πολύ πιθάνον να φτάινε και οι μνήμες, βεβαια πρέπει να μας πεις πώς ακριβώς εννόεις το "κολλάει" και την σύνθεση σού.Α! και να μην ξέχασω...δες μήπως φταίει και ο σκλήρος;)

Δημοσ.

Μπορεί να φταίνε και οι μνήμες, μπορεί να φταίει και το κουτί. Τρεις μητρικές και να φταίνε και οι τρεις....Δοκίμασε να τη δουλέψεις έξω από το κουτί.

Δημοσ.

λοιπον παιδια,

''κολλαει'' εννοουμε freeze και το ποντικι(μετα απο λιγο χρονο βεβαια), παιξαμε λιγο με της συχνοτητες των μνημων απο βιος αλλα τα ιδια κανει.

συνθεση:

1. p5k

2. 2.4 2 duo cpu

3. μνημες 800mhz δεν θυμαμαι μαρκα θα διορθωσω μολις μαθω

το θεμα ειναι οτι οταν ειναι idle το μηχανακι ειναι μια χαρα, η προταση μου ηταν να αλλαξη μητρικη γιατι ειχε και αυτο με τον ηχο οπως εχει και ο φιλος slaughter να τελειωνει.

προγραμματα που κολλαει σε γενικες γραμμες ειναι απο απλα οπως nero,office και μεχρι παιχνιδια, δεν βγαζει μπλε οθονη να κρασαρη.

θα το κοιταξω παραπανω και θα σας πω.

Δημοσ.

Δοκιμάστε μόνο με το ένα module μνήμης. Αν κολλάει πάλι, δοκιμάστε με το άλλο. Πες μας και ποιες είναι όταν μάθεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...